Göbeğinizi eritmek için bugün ne yaptınız?

hayalcim seni ahada burda yakaladım canım demek gizli gizli bide göbek basen yarışması haa kaydirigubbakcemile3

didscim bende katılmak istiyorum canım midemin üstüne duble simit bağlanmış inşallah yaza kadar birini eşime postalayabilirim adam ne yese de almıyor nasıl olsa a.s.

didscim geçmiş olsun çatlağın iyileşmesi kırıktan daha geç oluyormuş (dost acı söyler) onun için gayet dikkat etmen gerekiyor kendine iyi bak :1hug:

Canım, ben 90 olarak yazdım, tekrar ölçünce değişirse değiştiririm bende Şeniz

Çok teşekkür ederim canım, dua etmeyi unutma İzinlisin bu arada Şeniz

Linkteki http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...asenini-eritmek-isteyenlerin-yaris-alani.html kurallarımızı oku, kabul edersen; göbeğini göbek deliği hizasından birde basenini ölçüp buraya yaz, bende alıyım seni takıma :1hug:

didscim geçmiş olsun çatlağın iyileşmesi kırıktan daha geç oluyormuş (dost acı söyler) onun için gayet dikkat etmen gerekiyor kendine iyi bak :1hug:

Anladık dost acı söylerde alıştırarak söyleseydin bari :mymeka: :çok üzgünüm:

16-17.03.2009​

1.yürüyüş / 20 dk
2. bacak esnetme / 10 kez
3. yere yat bacak kaldir / 20
4. stepper / 200
5. ters mekik / 10
6. ip atlama (zıplama) 10
7. oryantal (hulahop) / 50
8. mekik / 50
9. çapraz mekik / 10
10. derin nefes / aklıma geldikçe
11. sag sol sopali / 150
12. çömelme / 10
13. görünmez sandalye / -----
14. ayaklari kaldir-indir / 20
15. geri tekme / 50
16- bisiklet / 50

17 mart

1.yürüyüş: 85 dakika (yarın yürüyemem belki bugün fazladan yürüdüm kaydirigubbakcemile3)
2.bacak esnetme: anlamadım bacağı acıyana kadar açıp bunu 50 keremi yapıcaz CADIARZU eyer öleyse yandım 3 kere zor yaptım
3.yere yat bacak indir kaldır:50
4.step:83:tomato:
5.çömelme:10 kere zor yaptım valla
6.geri tekme:her bacak için 20
7.ip atlama:komşum huysuz yapamam :mymeka:

1.mekik: 3x20
2.tersmekik:3x20
3.derin nefes al ver:akla geldikçe 5 kere
4.omuzda sopa çevirme:taburem yok sandelyede oturdum 6dk
5.çapraz mekik:anlamadım yada beceremedim kolları bacaklara değdiremiyorum CADIARZU
6.görünmez sandelye:4x10sn bu çok zormuş :bbo:
7.ayakları kaldırmaca:2x10

bunuda yaptımya gam yemem artık :jeyyar: yarın kesin hamlıcam ben tatil ilan edersem ilk günden şaşmayın-tatlicadiarzu-

Son düzenleme:
bunuda yaptımya gam yemem artık :jeyyar: yarın kesin hamlıcam ben tatil ilan edersem ilk günden şaşmayın-tatlicadiarzu-

Yok öyle birşey :smiley-cool: Kas gevşetici yada ağrı kesici iç yatarken bişeyin kalmaz yarına :jeyyar:

evet bugünkini sabah yürüyüşe gidebilirsem sonrasında yapıcam canım

Dün değil evvelsi gün yani ayın 16sında ölçülerini yeni verdiğin için sordum şeker, bugün yani şu an mesaj yazdığımız tarih ayın 18i oldu, dün 17siydi, karışıklık olmasın hak geçmesin derdim Şeniz

ay özür delirdim ben uyuya uyuya tarihleride karıştırıyorum 17 canım bugün 18 miş.tel tarihi yanlışmış pc den baktım şimdi .

17 mart 2009

yürüyüş dün 1 saat
mekik 50
ters mekik 20
derin nefes aklıma geldikçe
omuzda sopa 100
çapraz mekik 50
görünmez san. 1,5 dk.
bacak kaldır 30
bacak esnet 40
bel kıvır 100
step 150
yere çöm. 30
sağa sola eğil 50

dünkülerle aynı valla kopyala yapıştır yapıverdim
iyi geceler :))

17 mart 2009

yürüyüş
mekik 30
ters mekik 20
derin nefes aklıma geldikçe
omuzda sopa 10
çapraz mekik 5
görünmez san. 1 dk.
bacak kaldır 60
bacak esnet 60
bel kıvır 50
step 150
yere çöm. 3
sağa sola eğil 50

gecenin bir vakti kocişle yaptım valla adam ne haraeketler biliyomuş arıtk karar aldık sabahlarıda yapcaz
tabi o uyarsa yazın yapması daha kolay ya şimdi soğuk hava

herkese günaydın toprak su aplamda gelmiş amanda hoşgelmiş sefalar getirmiş,
yok kıs aplam ne gizlisi valla aleni geziyorum buralarda ben :roflol:

didsim dua ediyorum kıs ayrıca teşekkür ederim fıstık izin için,
Allahtan bi sorun çıkmazsa döndüm tatlım şükür ahada al sana ilk bildirimim:)))

1. yürüyüş / 45 dk- sabah / 20 dk
2. bacak esnetme / 15
3. yere yat bacak kaldir / 10
4. yerimde / 100 adım
5. ters mekik / :1no2:
6. sandalyede bacak indir kaldır oturduğum yerde / 150
7. merdiven çıkma / 150 basamak (sabah )
8. yarım mekik /:1no2:
9. çapraz mekik /:1no2:
10. derin nefes / aklıma geldikçe (gece,gündüz,durakta,yürürken,yatarken,bulaşık yıkarkan,masamda otururken :) )
11. sag sol sopali / 20
12. çömelme / 15
13. görünmez sandalye / 15 ye kadar sayarak
14. yarım mekik çeker gibi yatıp bacakları karna,kafayı ve sırtı yukarı esnetme / :1no2:
15. geri tekme / 50
16. :1no2:
17. mekik :1no2:

kızlar regl kaynaklı bel ağrım devam ediyor mekikleri hala yapamıyorum dün çok zorladı reglin geçmesini bekliyorum affınıza sığınıyorum Şeniz...

herkese günaydın a.s.
hoşbuldum hayalim saol canım öptüm :1hug:
didscim ölçülerimi aldım : göbek 80 cm kalça 97 cm
bilginize sunulur a.s.

aplam sen benim yanımda ben deyim çayla şikel , sen de asuman sın kıs:)
maşallah :asigim:...

16-17 tarihli harektleerim
15 mekik
20 ters mekik
40 step
20 görünemz sandalye
20 bir bacak ilerde kalkıp oturma
20 bacak esnetme
40 bisiklet çevirme
20 geri tekme
20 yere yat bacak kaldır indir
20 ayakda bacak kaldır indir
20 geriye doğru bacak kaldırma
20 sırt üstü yatıp bacakları karna çekip bırakma

didscim bide bi dipnot canım hareketlerin içinde ip atlamayı kesinlikle yapamayacağım bende bel ve boyun fıtığı var hareketleri dikkatli yapmam lazım sencede uygunsa beni sıkıntıya sokacak hareketleri az diğerlerini fazla yapayım kaydirigubbakcemile3
hayalim regli kaynaklı bel ağrısı okadar uzun sürmez doktora görünmediysen bi görün derim biri bel ağrısı dedimi içim sızlar :çok üzgünüm:

topraksu ablam şiddetli ağrım vardı günüme yakın didsten ve kızlardan müsade istemiştim mekikten hoşhörünüze sığınıyorum die,o ağrım geçmişti
reglin günü geçti hafiften yokluyor olsa bi rahatlayacağım biliyorum kendimi de olmadı skşamdan beri 4 tane aspirin içtim söksün diye ama hala yok bakalım bekliyorum yollarını....

canım üşütmeden dolayı gecikebilir siz gençler sağlığınıza hiç dikkat etmiyorsunuz benim kıslarda aynen giyiyorsunuz düşük belli pantolonları hem vücut şeklinizi bozuyorsunuz hemde böbreklerinizi kasıklarınızı üşütüyorsunuz bendeki iki sıpada öyle regli zamanı sanırsınki ölecekler ağrıdan durmadan ağrı kesici içiyorlar dayanmak için
canım sen eğer evde sıcak su torbası varsa iç çamaşırının üstünden kasık göbek arasına koy sonrada yeniden kaynar su koy yüzüstü yatıp kalçanın hemen üstünden belini üstüne koy mutlaka faydasını göreceksin ben küçük sıpaya öyle yapıyorum faydasını görüyor inşallah sende görürsün canım hadi geçmiş olsun canım Şeniza.s.

canım ablam benim sağol bende çok ağrım olunca aynan öle yapıyorum bi ayak altıma bide kasığıma kokuyorum ii geliyo o,abla benim düzensizdi zaten dr.a falanda gittim bişey yok şükür herşey temiz çıktı ultrason falan 4 -5 aydır günü gününe ağrısız oluyordum ama sıkıntı falan üstüste gelince ondanda olabilir bakalım hayırlısı abla sağol Şeniz....

sende saol canım bişe çıkmadığına sevindim tabi kadın hastalıklarında stres kesinlikle çok etkili oluyor kendine iyi bak canım öptüm Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…