Göbeğinizi eritmek için bugün ne yaptınız?

geçmiş olsun canım gözün aydın ucuz atlatmışsın:Saruboceq: penguenler ibi yürürsün sen şimdi yada seke seke :jeyyar:

ben dün feci hamlamıştım zor yürüyordum ilk yürümeye başladığım günün ertesi günüde böyle olmuştukaydirigubbakcemile3 ne yürüyüş ne hareket yapabildim. :1no2: bugnde yürüyemedim kas gevşetici içmeme rağmen hemde. şimdi azıcık iyiceyim ama riske atamam valla kendimi ilk hafta 2 gün kaytarcam ben hafatya kaytarmam söz-tatlicadiarzu- zaten karın şiş wc ye çıkim şükür diycem bugün için siporum bu :mymeka:

ohh geçti bitti gitti yani ee:dance:bidaa da düzgün yürü hee :mymeka:komik fln deme narin narin bas olur mu Şeniz

geçmiş olsun vuslatcıım:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Son düzenleme:
19 mart 2009

yürüyüş :1no2:
mekik 50
ters mekik 20
derin nefes aklıma geldikçe
omuzda sopa 100
çapraz mekik 50
görünmez san. 1 dk.
bacak kaldır 30
bacak esnet 40
bel kıvır 100
step 200
yere çöm. 30
sağa sola eğil 50
yarım mekik 30

Bugüne kaytardı yazdım seni şeker ama iki gün olmaz haftada bilesin kaydirigubbakcemile3 Çok teşekkür ederim ŞenizŞeniz

ohh geçti bitti gitti yani ee:dance:bidaa da düzgün yürü hee :mymeka:komik fln deme narin narin bas olur mu Şeniz

Bitti valla :sm_cool: Sakin sakin yürüyorum zaten korkudan sırnaşık şey

1. yürüyüş / 45 dk- sabah / :çok üzgünüm:
2. bacak esnetme / 20
3. yere yat bacak kaldir / 10
4. yerimde / 100 adım
5. ters mekik / :çok üzgünüm:
6. sandalyede bacak indir kaldır oturduğum yerde / 50
7. merdiven çıkma / 200 basamak (sabah )
8. yarım mekik / :çok üzgünüm:
9. çapraz mekik / :çok üzgünüm:
10. derin nefes / aklıma geldikçe (gece,gündüz,durakta,yürürken,yatarken,bulaşık yıkarkan,masamda otururken :) )
11. sag sol sopali / 20
12. çömelme / 15
13. görünmez sandalye / 20 ye kadar sayarak 1 kez
14. yarım mekik çeker gibi yatıp bacakları karna,kafayı ve sırtı yukarı esnetme / :çok üzgünüm:
15. geri tekme / 50
16. :çok üzgünüm:
17. mekik:çok üzgünüm:
...

ben alıntı yapmayacam hıh :)))
didsim hade geçmiş olsun bi kaç gün dikkat ette sorun olmasın tatlım hade benden izinlisin :))),
tekrar geçmiş olsun gülüm Allah beterinden korusun...

18-19 mart 2009

yürüyüş
mekik 30
ters mekik 30
omuzda sopa 20
çapraz mekik 5
görünmez san. 1 dk.
bacak kaldır 40
bacak esnet 60
bel kıvır 50
step 150
yere çöm. 3
sağa sola eğil 50

anca bu kadar yapabiliyorum ya yoğunluk yorgunluk

didscim ne güzel eskisi gibi holayıp zıplican demek çok sevindim tekrar olmasın dikkat et bacım

şimdik gelelim düne ben yapamadım

hele sorbi niye yapamadımm :roflol:

regl oldum

geçen cumadan bu cumaya 700 gr vermişim amanın nasıl mutluyumm hihoyyyt

bugun ben carmen elektranın ilk cd sini yaptım valla günlük hareketlerin cogu var orda tam 45 dakka falan
dans agırlıklı çok eglenceli bişi
onuda hareketten sayrsınız dimiii:Saruboceq:
akşamda yemekten sonra yürürüm ohh benden iyisi yok valla

1-bisiklet:45dk
2-ip atlama:100
3-yana yat bacak kaldır:40x2
4-geri tekme:30x2
5-ayakta geriye bacak germe:30x2
6-yanlara eğilme:50x2
7-arkaya eğilme:50x2
8-öne eğilme:100
9-kibrit toplama:50
10-mekik:20
11-çapraz mekik:20
12-derin nefes:3x20
13-görünmez sandalye:2.5 dk

20 mart hareketlerim hihoyyythihoyyyt

Yürüyüş 95 dk
Bacak esnetme 30
Yere yat bacak kaldır indir her bacak için 5x100 kez (bu hareketi yıllardır yaparım)
Step 100 defa
Çömelme 3x12
Geri tekme her bacak için 20
Mekik 3x20
Ters mekik 3x10
İçine derin nefes al ver aklıma geldikçe
Sağ sol sopalı 2x100
Görünmez sandalye 2 defada 20 sn
Ayakları kaldırma 3x10

citol onlar saylanmıyor kii be canım ne yazık kii:çok üzgünüm:
o dediğinden bende de var carmen electranın aerobiği pek bi eğitici değil mi:jeyyar::jeyyar:

ben alıntı yapmayacam hıh :)))
didsim hade geçmiş olsun bi kaç gün dikkat ette sorun olmasın tatlım hade benden izinlisin :))),
tekrar geçmiş olsun gülüm Allah beterinden korusun...

didscim ne güzel eskisi gibi holayıp zıplican demek çok sevindim tekrar olmasın dikkat et bacım

Çok sağolun kızlar ŞenizŞeniz

Malesef bu şekilde yaptı yazamam seni canım ama dediğin gibi bizim hareketleri içeriyorsa yaptığın hareketler listeyle yazarsan kırmızılarım seni aksi taktirde diğer arkadaşlara haksızlık olur yerimseniben

tmm o zaman yazıyorum
görünmez sandalye 30
twstr 100
eller arkada çapraz 50
sandalyede bacak çekme 50

ağrılarım geçti ama yapasım yok şimdide (sigarayı bırakmaya çalışıyorum) çok gerginim çokÇok üzgünüm çoook yürüyüşümü yapardım normalde onu bile yapmıyorum. sadece birün uygulamış biri olarak bu hafta izin talep ediyorum (çok yüzsüzüm biliyorum) sinirliyim yaklaşmayın klava:

slm didscim biraz geç oldu ama ben de gözün aydın diliyorum Allah tekrarını göstermesin...
18 mart hareketlerim:
yürüyüş yarım saat
mekik 30
ters mekik 20
omuzda sopa 100
çapraz mekik 50
ip atlama 100
bacak kaldır 30
bacak esnet 40
bel kıvır 30
sağa sola eğil 50
oryantal
19 mart hareketlerimi yapamadım canım çünkü sabah bi uyandım boynum ve çevresi tutulmuştusenağlamasenağlamasenağlamaeğer birine beddua edecekseniz "boynun tutula" deyin azap gibi yaaaa...benneyaptımki o yüzden izinli sayılabilir miyim?????
bugünse(20mart) daha geçmedi ama düne göre daha iyiyim 1 saat önce parka gidip tam 33 dk aletli jimnastik yaptım (bisiklet,airwalk,twist,kol ve bacak çalıştırıcı zımbırtılar,stepper falan felan)umarım sayılır yoksa bizim hareketlerin çoğunu özellikle yer hareketlerini yapmam mümkün diildi daha da beter tutulurum diye korktum...
herkese iyi gecelera.s.

Çok sağol bitanem, Allah bir bana değil kimseye vermesin :Saruboceq:

Ah o boyun ağrısını en iyi bilenlerdenim malesef, iki yıldır fıtıkla yaşıyorum, tutulma belirtilerinden biri, lütfen bir fizyoterapiste görün olurmu minecim, çok geçmiş olsun Şeniz

Seni düne izinli bugüne kaytardı yazdım canım, yarında bu şekilde uyanırsan bir tane kas gevşetici iç olurmu, gene izinli yazarım yapamazsan hareketleri, zorlama kendini :1hug:

Şimdi anlaştık ama hareketlerin devamını yap olurmu Şeniz

off off yaptımda sormaa
sabah bir kalktım üst bacak( baldır) nasıl agrıyoo
sanırım 5 senedir dünkü gibbi bir hareket görmemişti benim vücut
şaşırdıı kaydirigubbakcemile3
ama kaytarmak yokkkkkk
yeni kahvaltı yaptım 10 gibi saat tekrar cd den sporumu yapacam a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…