Kızlarr, çıktı alçım:sm_cool::sm_cool: Dua eden herkese çoooookkkk teşekkürler ŞenizŞeniz Birkaç gün daha dinlenmem gerekiyormuş, iznimi devam ettirmem gerekiyor dolayısıyla, çok komik yürüyorum bir görseniz :roflol::roflol:
Kızlarr, çıktı alçım:sm_cool::sm_cool: Dua eden herkese çoooookkkk teşekkürler ŞenizŞeniz Birkaç gün daha dinlenmem gerekiyormuş, iznimi devam ettirmem gerekiyor dolayısıyla, çok komik yürüyorum bir görseniz :roflol::roflol:
bu arada ben bugün haraketlerimi yapamadım belim çok ağrıyor...
sabah kalktım daha doğrusu kalkamadım ağrıdan çok fena yani...
bu ara devamlı öne eğilip duruyorum masada ders çalışıcam diye... o yaptı galiba ...yarın geçerse ağrım yapıcam haraketlerimi... bugünlük kaytarıyorum...[/COLOR][/B][/FONT]
geçmiş olsun canım gözün aydın ucuz atlatmışsın:Saruboceq: penguenler ibi yürürsün sen şimdi yada seke seke :jeyyar:
ben dün feci hamlamıştım zor yürüyordum ilk yürümeye başladığım günün ertesi günüde böyle olmuştukaydirigubbakcemile3 ne yürüyüş ne hareket yapabildim. :1no2: bugnde yürüyemedim kas gevşetici içmeme rağmen hemde. şimdi azıcık iyiceyim ama riske atamam valla kendimi ilk hafta 2 gün kaytarcam ben hafatya kaytarmam söz-tatlicadiarzu- zaten karın şiş wc ye çıkim şükür diycem bugün için siporum bu :mymeka:
ohh geçti bitti gitti yani ee:dance:bidaa da düzgün yürü hee :mymeka:komik fln deme narin narin bas olur mu Şeniz
geçen cumadan bu cumaya 700 gr vermişim amanın nasıl mutluyumm hihoyyyt
bugun ben carmen elektranın ilk cd sini yaptım valla günlük hareketlerin cogu var orda tam 45 dakka falan
dans agırlıklı çok eglenceli bişi
onuda hareketten sayrsınız dimiii:Saruboceq:
akşamda yemekten sonra yürürüm ohh benden iyisi yok valla
ben alıntı yapmayacam hıh :)))
didsim hade geçmiş olsun bi kaç gün dikkat ette sorun olmasın tatlım hade benden izinlisin :))),
tekrar geçmiş olsun gülüm Allah beterinden korusun...
didscim ne güzel eskisi gibi holayıp zıplican demek çok sevindim tekrar olmasın dikkat et bacım
geçen cumadan bu cumaya 700 gr vermişim amanın nasıl mutluyumm hihoyyyt
bugun ben carmen elektranın ilk cd sini yaptım valla günlük hareketlerin cogu var orda tam 45 dakka falan
dans agırlıklı çok eglenceli bişi
onuda hareketten sayrsınız dimiii:Saruboceq:
akşamda yemekten sonra yürürüm ohh benden iyisi yok valla
tmm o zaman yazıyorum
görünmez sandalye 30
twstr 100
eller arkada çapraz 50
sandalyede bacak çekme 50
birazdan 25 dakka yürücem geri hareketleride peşine yapcam
slm didscim biraz geç oldu ama ben de gözün aydın diliyorum Allah tekrarını göstermesin...
19 mart hareketlerimi yapamadım canım çünkü sabah bi uyandım boynum ve çevresi tutulmuştusenağlamasenağlamasenağlamaeğer birine beddua edecekseniz "boynun tutula" deyin azap gibi yaaaa...benneyaptımki o yüzden izinli sayılabilir miyim?????
bugünse(20mart) daha geçmedi ama düne göre daha iyiyim 1 saat önce parka gidip tam 33 dkaletli jimnastik yaptım (bisiklet,airwalk,twist,kol ve bacak çalıştırıcı zımbırtılar,stepper falan felan)umarım sayılır yoksa bizim hareketlerin çoğunu özellikle yer hareketlerini yapmam mümkün diildi daha da beter tutulurum diye korktum...
herkese iyi gecelera.s.
Şimdi anlaştık ama hareketlerin devamını yap olurmu Şeniz