- 25 Ağustos 2007
- 402
- 0
- 47
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bendede poliikistik over var regli olamıyorum akmıyor kan yani akıntı şeklinde var,aspirin içsem cogalırmı gercektenn..göbegimi eritmek için sadce yürüyüş yapıyorum kistten dolayı kokruyorum patlar diyee.
didsim dua ediyorum kıs ayrıca teşekkür ederim fıstık izin için,
didscim ölçülerimi aldım : göbek 80 cm kalça 97 cm
bilginize sunulur a.s.
didscim bide bi dipnot canım hareketlerin içinde ip atlamayı kesinlikle yapamayacağım bende bel ve boyun fıtığı var hareketleri dikkatli yapmam lazım sencede uygunsa beni sıkıntıya sokacak hareketleri az diğerlerini fazla yapayım kaydirigubbakcemile3
Kızlarr, çıktı alçım :sm_cool::sm_cool: Dua eden herkese çoooookkkk teşekkürler ŞenizŞeniz Birkaç gün daha dinlenmem gerekiyormuş, iznimi devam ettirmem gerekiyor dolayısıyla, çok komik yürüyorum bir görseniz :roflol::roflol:
Kızlarr, çıktı alçım :sm_cool::sm_cool: Dua eden herkese çoooookkkk teşekkürler ŞenizŞeniz Birkaç gün daha dinlenmem gerekiyormuş, iznimi devam ettirmem gerekiyor dolayısıyla, çok komik yürüyorum bir görseniz :roflol::roflol:
geçmiş olsun didscim iyi olmana sevindim hihoyyyt yinede dikkat et bir süre Allah bidaha böyle kazalar göstermesin :Saruboceq:
canım benim oh oh maaşallah
çok sevindim senin adına ne güzel bak çabuk iyileşmiş ama sen yinede dikkat et orası şimdi çok hassas tekrar geçmiş olsun bitanem