çok etkileyici gerçekten.yani yaptığınız hareketler ve miktarları.dfüzenli yapıyorsanız valla size göbek möbek dayanmaz :dance:
bende de iki doğum sonrası sarkık bir karın kaldı ama ben mekik çekemiyorum.5 mekikten sonra belim acayip yanıyor ağrıyor.bende devam etmeye korkuyorum bir şey olur diye..
ne yapmalıyım sizce?böyle bir sorunda yani karnı sadece mekik düzeltir diye biliyorum.operasyon istemiyorum.
önerilerinizi bekliyorum.....
Beliniz ağrıyor ise hareketi yanlış yapıyor olmalısınız. Kendinizi belinizden değil göbeğinizden güç alarak kaldırmalısınızki hareket işe yarasın. Fakat bununla beraber başlarda alışana kadar daha doğrusu hareketi tam anlamıyla çözene kadar belinizin yada boynunuzun kasılması normal. Karnınızın yanması ise hareketin işe yaradığının göstergesidir. Mekik çemeden önce ısınma hareketleri yapıp öyle mekik çekmenizi öneririm. Mesela belinizi sağa sola döndürebilirsiniz. Birde tam mekik çekmeyin, yerden bir karıştan biraz fazla kalkmanız yeterli olacaktır. Başka sorunuz olursa yardımcı olmaya çalışırım. Sevgiler a.s.
belki de haklısınız hareketleri daha dikkatli ve doğru yapmaya çalışacağım.gerçekten de ısınma hareketi yapmıyordum mekik öncesi.bir de sık aralıklarla hareketleri yaparsam belki de vücut da alışacak bu esnemeye.
slm kızlar bende katılmak istiyorum ne ler yapmam gerekiyo yardımcı olurmusunuza.s.
okudum
kabu ediyorum
sabah ölçülerimi veririm
sabah utanacak mirmirmirmir gibiyim ya yazmasam olmazmı ben kendim ölçsemde incelen cm varsa bildirsem senağlama
Tarihlerde hata var kanumca :smiley-cool:
okudum
kabu ediyorum
sabah ölçülerimi veririm
sabah utanacak mirmirmirmir gibiyim ya yazmasam olmazmı ben kendim ölçsemde incelen cm varsa bildirsem senağlama
didscim kusura bakma canım dün yapamadım kaytarma hakkım varmı benimm
tmm o zaman kızlar sag olun kendime özgüven arttı tabi sizlere göre daha kiloluyum ve belime oranla kalçam ve göbek kısmım çok fazla ......napayım ya alırken bu kiloları löp löp götürürken hiç sorun yoktu sonradan bu kadar sıkıntı yaşıcamı bilsem ahh ahh
nese veriyorum ölçülerimi
bel 108
göbek 130 ( yaklaşık 35 gün oldu diyete başlayalı ilk hafta sadece spor yaptım ve başlangıç ölçüm 136)
basen 128 (133 le başlamıştım )
merhaba didscim
bazı özel sorunlardan dolayı canım sıkkındı hiç spor yapamadım bu hafta izinli sayılabilirmiyim acaba?
bugünden itibaren devam edicem...