Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
göbek:103
basen:106
Demekki azmedince oluyormuş dimi Çok mutlu oldum inan ŞenizŞeniz
şimdi bütün topiği okudum nerdeyse bende katılmak istiyorum basenimle ilgili bi sorunum yok ama feci bi göbek var vücuduma göre.. şartları okudum kabul ediyorum ama bütün hareketler zorunlumu herkes illa yapıcakmı . step aletim yok benim mesala, çemberim yokkaydirigubbakcemile2, ipte atlayamam komşum çok huysuz. bunların yerine başka hareketlerden yapsam olurmu kabul ediliyosam ben göbeğimi ölçim (bide tembelimki -tatlicadiarzu-)
hımmm kaçış yok diyosun yanikaydirigubbakcemile2
tam göbeğimin deliğinden ölçtüm şimdi canım 75 çıktı. bi hafta sıkıcam dişimi bakalım bişi değişicekmi. birde bana tam listeyi msj atarsan çok sevinirim. herkes aynı demişsin ama bakıyorum bi çok arkadaş es geçmiş bazı hareketleri
hımmm kaçış yok diyosun yanikaydirigubbakcemile2
tam göbeğimin deliğinden ölçtüm şimdi canım 75 çıktı. bi hafta sıkıcam dişimi bakalım bişi değişicekmi. birde bana tam listeyi msj atarsan çok sevinirim. herkes aynı demişsin ama bakıyorum bi çok arkadaş es geçmiş bazı hareketleri
tamam komutanımkaydirigubbakcemile3 şindik biraz işim var ama yapınca yazıcam buraya. ve ben basen ölçüsü almayı bilmiyorum annem ölçmüştü en son(2 sene önce) poponun altındanmı ölçülüyo ortasındanmı. madem ille isterem diyosunuz
tamam komutanımkaydirigubbakcemile3 şindik biraz işim var ama yapınca yazıcam buraya. ve ben basen ölçüsü almayı bilmiyorum annem ölçmüştü en son(2 sene önce) poponun altındanmı ölçülüyo ortasındanmı. madem ille isterem diyosunuz
altından üstünden ortasından ölç her yerinden en az hangisiyse onu yaz kızz:jeyyar:
Kızlar; dün gece evde yürürken birkaç adımdan sonra bir anda ayağım boşaldı ve bileğim döndü, çatur çutur sesler geldi, gece az ağrım vardı ama bugün kalktığımda yürüyemediğimi farkettim, doktora gittim, çatlatmışım bileğimi, alçıya aldılar, bir hafta kalıcak sonrasında kontrole gidicem. Bir hafta boyunca üzerine basmam yasak, o yüzden hareketleri yapamıcam, izinli yazdım kendimi, bir hafta sonraki duruma göre eğer alçıda kalmasına karar verilmezse kaldırırım iznimi, nolur dua edin bana çıksın alçı bir hafta sonra :çok üzgünüm: