- 31 Ocak 2008
- 741
- 1
- 44
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
geçmiş olsun didscim en kısa zamanda iyileşirsin inşallah
didscim çok geçmiş olsun canım ya inşallah çabuk toparlanırsınn
geçmiş olsun canım ya...
görünmez kaza hakikaten...
benimde başıma seneler önce böyle bişey gelmişti...
bende düz yolda bileğimi burktum zannetmişti ama tendon bağlarında kopma olmuştu...
2ay alçıda kalmıştım...ama benimkinin komedi yanı var üniversitede tek ders sınavıma
koltuk değnekleriyle gitmemdi...merdivenleri çıkamadığım için zemin katta girdim
tek başıma en sevdiğim hocamla... okulu böylece bitirdim...
neyse ben uzattım gene...canım benim tez zamanda kaynar inşallah...kendine dikkat et...a.s.
yerimde 50
boyun tut 15*2
yana bacak aç 15*2
yerde eğilme 35
geri tekme 30*2
yerde bacak aç 25*2
bisiklet 54
göbek çek 15
Kızlar; dün gece evde yürürken birkaç adımdan sonra bir anda ayağım boşaldı ve bileğim döndü, çatur çutur sesler geldi, gece az ağrım vardı ama bugün kalktığımda yürüyemediğimi farkettim, doktora gittim, çatlatmışım bileğimi, alçıya aldılar, bir hafta kalıcak sonrasında kontrole gidicem. Bir hafta boyunca üzerine basmam yasak, o yüzden hareketleri yapamıcam, izinli yazdım kendimi, bir hafta sonraki duruma göre eğer alçıda kalmasına karar verilmezse kaldırırım iznimi, nolur dua edin bana çıksın alçı bir hafta sonra :çok üzgünüm:
Kızlar; dün gece evde yürürken birkaç adımdan sonra bir anda ayağım boşaldı ve bileğim döndü, çatur çutur sesler geldi, gece az ağrım vardı ama bugün kalktığımda yürüyemediğimi farkettim, doktora gittim, çatlatmışım bileğimi, alçıya aldılar, bir hafta kalıcak sonrasında kontrole gidicem. Bir hafta boyunca üzerine basmam yasak, o yüzden hareketleri yapamıcam, izinli yazdım kendimi, bir hafta sonraki duruma göre eğer alçıda kalmasına karar verilmezse kaldırırım iznimi, nolur dua edin bana çıksın alçı bir hafta sonra :çok üzgünüm:
ufff çok kötü olmuş yaaa..
çok iyi bilirim alçı durumlarını..benimde yürürken ayak parmaklarıma doğru olan yer çıkmıştı.sıcağı sıcağına anlaşılmıyor zaten..oturmaya gitmiştim yolda ayağım döndü.sonra eve dönemedim tabi
arabayla hastaneye götürmüşlerdi.laylaylom geldiğim yerden topal çıkmıştım yaakaydirigubbakcemile3
sonra yine evde yürürken ayağım kaydı ve kolumun üstüne düştüm ve hem bilek hem dirsekten çıkmıştı tabi yine alçı..:1no2:
didsim çook geçmiş olsun şeker..dikkat et kendine..sakın basma üstüne yoksa iyileşmesi uzar şeker..
oyyy kıyamam canım yaa
dualarım seninle şeker
Benim ilk alçım bu, son olur işallah :çok üzgünüm: Üzerine basmam zaten yasak, sekmemde yasak ödem yaparmış, kollarım ve diğer bacağım çok ağrıyor ya :çok üzgünüm: Dualarını eksik etme nolur, çıksın şu haftaya :çok üzgünüm:
Bu arada bende hastaneye yürüyerek gittim, hatta röntgeni görene kadar doktor yumuşak doku zedelenmesi demişti Çok üzgünüm çoook
dids im bütün dualarımız seninle canım benim ....:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
[/B][/FONT][/COLOR]
aa didscim çok geçmiş olsun canım yaa çok üzüldüm:teselli:benim oğlumun kolu ne kırık ne çatlaktı..hani bi ağaca kenardan keser vurursun ya yontma gibi aynı öyle olmuş...fazla uzun sürmez,hem daha küçük çabuk kaynar falan dediler ama 5 hafta kaldıbenneyaptımki ayy sana moral vermeliydim dimi-tatlicadiarzu-