esas ben seni kutlarım,ben 4cm ye süper derken seninki süperötesi..tebrikler....ve derecedeki tüm arkadaşlarımıda kutlarım...tebrik ederim arkadaslar manken adaylarimm citir cerezlerim benim kaydirigubbakcemile3
pinarim :hooray:
fguler :hooray:
tebrikler arkadaslar delikafadulden
ve diger ikiciler pin@rim + nukeray + Editoryal + hayal gözlü + fguler
hepinizi kutlarim
esas ben seni kutlarım,ben 4cm ye süper derken seninki süperötesi..tebrikler....ve derecedeki tüm arkadaşlarımıda kutlarım...
sağol hayatım,ilk önce şişman manken sonra inşallah çıtır manken.....hihoyyyt:teytey::sm_cool:
Not: Bu şekilde uzun zamandır izinli olanlarda bu uyarımı lütfen dikkate alsınlar..[/FONT][/B]
kızlar sopalı arekette sizinde yanınız acıyormu ?
ben soluma pek fazla dönemiyorum birde acıyor
burdaki ben oluyorum kaydirigubbakcemile3
tamam tatlım haklısın benimkide uzadı biraz zaten gücümü fln toplamaya başladım bi kendime geldim bol bol vitamin aldım yedimfln kaydirigubbakcemile3hatta benim göbek 66dan tekrar 67 ye çıktıama olsun 1 cm yanii:çok üzgünüm:fazla değil ki ama senden ricam pazartesiye kadar devam etsin benim iznim pazartesi başlarım olurmu zaten şuanda boş durmuyorum fazla yorulmucam şekilde sporlar yapıyorum tabi ki o da yoga
hergün 20-25 dk. yoga yaptım 15 dk . fln yürüdüm pazartesi başlarım olurmu
takip ediyom topiği içim gidiyo zaten bi sürü kişi erimiş bu hafta
Kızlar, kendime bir günlük izin vermiştim ama yerimden kalkıcak gücüm yok, malesef devam ettirmem lazım iznimi :çok üzgünüm:
hadi bakalım dids hanım bizde sana izin verdik gitti..geçmiş olsun canım....:1hug: