ya ben yeminle kac defa kk sitesine girmeye calistim ama olmadi ya daha yeni buraya girebildim.. ne oldu bilmiyorum ama hareketlerimi yaptim..
gecikdigi icin kusuruma bakmayin ya gercekten giremedim(
didsim unutmuşum ben yahuu..:78: şimdi aliim dedim ölçülerimi ama fazla çıkıcak bölee malum o kadar su çay içtim karnım gurul gurul wc öncesi :93: be aynıyım diyorum bu haftada..zati listeleri e hazırlamışsın ellerine sağlık şekerciim..
hareketlerimi az soora yapar sonra buraya yazarım datlumm
dids ben döndüm güzelim.
kendimi zorlamadan hareketleri az yapıcam mecburen...
ölçülerim
göbek :93
basen :98
Yeni birinin lazım olması gerekmiyor, isteyen katılabilirKurallarımız ve hareketlerimiz linkte http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...ini-eritmek-isteyenlerin-yaris-alani-3-a.html yazıyor. Eğer kabul ederseniz göbeğinizi göbek deliği hizasından, birde baseninizi ölçüp buraya yazın, bende alıyım takıma sizi.
merhaba dids.dün sabah 8 den akşam 11 e kadar dışarıdaydım.gelir gelmez kk ya gırdım ama cok gec kalmıştım artık.dün ölçüler verılecektı.gırıp yazamadım malesef
ölcülerim aynı zaten.gecen hafta düzenli yapamadım.yatılı misafırlerımız vardı.odaların hepsı doluydu.bide okadar cok yoruldum kı yapmayada gücüm kuvvetım kalmadı.
bu hafta daha dikkatlı olucam inş.
didscim dün itibariyle hastalandım verdiğin topiği inceledim elimden geldiğince hareketleri yapabilirim bu takıma girmek istiyorum ama
malesef adet dönemim çok sancılı geçiyor bu sebeble önümüzdeki pazaretsi itibariyle hem ölçülerimi yazarım hemde hareketlerimi yapmaya başlarım
ama gördüğüm kadarıyla siz en geç akaşm sekize kadar yaptıklalrınızı yazıyorsunuz benim evimde net yok ben hareketlerimin yarısını sabah yarısını akaşm yapmaya çalışıcam büyül olasılıkla
mesela pazartesinin hareketlerini salı yazabilirim anca cumartesi günleride çalışmadığım için nette olamıyorum yani bildirimlerimi anca hafta içi yapabilirim eğer sizler için uygunsa bende bu takımda olmak isterim
şu göbekten kurtulmak istiyorummmmmmmmmmmmm
bende katılmakistiyorum göbek:95 basen:102
tamamdır canım anlaştık
amaölçülerimi verdiğim zaman sanırım takımın en büyük ölçüleri bende olcak :83::83:
o kadar da su içiyorum ama nereye bilmem tatlı iştahımı kesicek bişeyler olmalı benim daha önce 6 takımdaydım o zman ne güzel gidiyodum takımdan çıktım bi döenmde iyi gittim ama şu son 3 ayda 8 kilo aldım ve aldığım direk göbeğe gidiyo benim onun için çok huzursusuzm anlıyacağınız