Önemli değil tatlım
Kurallarımızda yazmıyor fakat regli döneminde isteyen izinli olabilir kızlar aklınızda olsun. Yaptığımız hareketleri yazmıyoruz canım akşam 20ye kadar, pazartesiden pazartesiye ölçülerimizi bildiriyoruz. Bende gece nöbet tutamayacağımdan :90: saat 20ye kadar bildiriyor herkes sonuç ölçülerini canım. Hareketlerini istediğin gün saat yazabilirsin ama üzerine tarih atmayı ihmal etme. Bekliyorum haftaya
Kurallarımız ve hareketlerimiz linkte http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...ini-eritmek-isteyenlerin-yaris-alani-3-a.html yazıyor. Eğer kabul ederseniz ekliyim listeye.
kabul ediyorum ekleyebilirsiniz
Biraz sabır ve inançla başarılmayacak hiçbir şey yok bu hayatta. Biraz zaman tanı kendine, hep beraber başarıcaz. Tatlı isteği içinde ben ya naneli sakız çiğniyorum ya da minik bir çikolata atıyorum ağzıma yapcak bişey yok :) Bir de yeşil çay için kızlar, sıkılaşmaya yardımcı oluyor.
bitki çayları bencede çok yararlı inşallah hep beraber başarıcaz
burda sadece yaptıklarımızı mı yazıcaz başka şeyler yazılmıyomu sohbet havası yok çünkü burda gördüğüm kadarıyla herkes hareketlerini yazıp bırakıyor
ne yedik ne içtik bunları yazsak birbirimize daha yardımcı olmazmıyız hem birbirimizide daha iyi tanımazmıyız
3 Aralik hareketlerim:
1. Mekik 3x30
2. Derin nefes al ver – sürekli
3. Capraz mekik 1x30
4. Görünmez sandalye 25 sn
5. Ayaklari indirip kaldirma 2x20
6. Ayakta makas 50
7. Cömelme 3x20
8. Geri tekme 2x20
9. Ip atlama (ziplama) 100
10. Kalca calistirma 100
11. 40 dk hizli tempoda yürüyüs