- 22 Ağustos 2009
- 1.519
- 56
dids kuralları okudum kabul edıyorum benide eklermisin
oyyy didsimm benim bacaklarım feci ağrıyor.hani şu kalın olan yerler..sanki bacaklar oklava yutmuş gibi ööle yürüyebiliyorum ve acaip ağrıyolar yaa..alışkanlığım ayak ayak üstüne atmak ama ben her defasında başarısız oluyorum unutuyorum tekrar atıyorum ve aynı acı..oyyy çok mu abarttımki ben sayıları :89:
bnde yemegımı yedıkten snr yapcm buqunun hareketlerını sınavlrım olduqu ıcın plates ve aerobık fıtness yapamıorum ıns haftasou ve snvım olmadıqı qunler yapıcam :):)kızlar bu arada sporumuzu yapıoruz da dıet yapan ydıklerıe dıkkat edenler kımler??
Bende katılmak istiyorum sizlere :) amacım kilo vermek değil sikilasmak
Göbek 81 basen 95(
Kurallarımız ve hareketlerimiz linkte http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...ini-eritmek-isteyenlerin-yaris-alani-3-a.html yazıyor, eğer kabul ederseniz alıyım takıma sizi.
Kabul ediyorum ama 12. ayin 24ünden sonra 2 hafta tatilim var ve internetim olmuyacak o zaman2haftadan sonra yine katilabilirmiyim?
Bende katılmak istiyorum sizlere :) amacım kilo vermek değil sikilasmak
Göbek 81 basen 95(
bende size katılabilirmiyim:78:
Ekliyorum listeye o zaman canım, olmadığın haftayı bana hatırlatırsan izinli yazarım.
anamm ben de linki vermek için geldim elmaşekerim bulmuşş bilee :81: hoşgeldin şekerciim
25 kasım hareketlerim
1. Mekik 3x30
2. Ters mekik 1x30
3. Derin nefes al ver aklıma geldikçe
4. Omuzda sopa çevirme 20
5. Çapraz mekik 1x30
6. Görünmez sandalye 20 ye kadar
7. Ayakları kaldırmaca 1x10
8. Yürüyüş 30 dk
9. Bacak esnetme 50 defa
10. Yere yatıp bacakları kaldırıp indirme 100 defa
11. Step 50 defa