Göbeğinizi eritmek için bugün ne yaptınız?

Kızlar; bir hafta oldu yarışmaya katılmak isteyenlerin ölçülerini isteyeli, kimseden ses seda çıkmadı. Dolayısıyla bir hafta daha beklemeye karar verdim. Tabiki isteyenler hareketleri yapmaya başlayabilirler..

Kızlar; bir hafta oldu yarışmaya katılmak isteyenlerin ölçülerini isteyeli, kimseden ses seda çıkmadı. Dolayısıyla bir hafta daha beklemeye karar verdim. Tabiki isteyenler hareketleri yapmaya başlayabilirler..

kuşum sabahtan bu yana kk ya giremedimkibilmiyorumkismile sabah ta ne güzel almıştım ölçülerimi..
diğer arkadaşlarda giremediler belkiCADIARZU

Ben katılcam ne zaman başlıyoruz kızlar ? Kaç kişiyiz şu an ?

Max 5 sanırsam..

kuşum sabahtan bu yana kk ya giremedimkibilmiyorumkismile sabah ta ne güzel almıştım ölçülerimi..
diğer arkadaşlarda giremediler belkiCADIARZU

Bende güç bela girdim ama kocaa bir hafta vardı haksızmıyım. Neyse bizde kendi kendimize takılırız :smiley-cool:

didis başlıyormuyuz artık maratona:dance:

birkaç gündür evde yoktum o nedenle giremedim internete, yeğenim askerden izine geldi onu görmeye gitmiştim gece döndük eve kalkmamda bu saati buldu. akşam üstüde hareketlerimi yaparım. ustümdeki bu yorgunluğu atmam lazım egzersiz yaparken daha iyidim

Başlıyalım artık bencede. Mıymıymıy yerimden zor kalkıyorum ya. En geç pazar günü ölçülerinizi bildirmiş olunda listeleri hazırlıyım bende..

Başlıyalım artık bencede. Mıymıymıy yerimden zor kalkıyorum ya. En geç pazar günü ölçülerinizi bildirmiş olunda listeleri hazırlıyım bende..

kıss ben de pazartei vercez diye o günü bekledim ne biliim...vay anlayışıma benim yaa:roflol::roflol::roflol:

durun neye başlıyorsunuz, ben de varım.... bir geçmişi okuyayım bakalım.

evwwt gwçmişi okudum, ve yarışmayı anladım. listeye beni de ekleyin. sezeryan hatırası göbeğimden kurtulmak istiyoruummmm:2:

bu arada ölçüleirmni yazayım.

öçltümmi, oooff sonuç korkunçalsanaalsanasmile

göbek:90

basen:106akannehir

kıss ben de pazartei vercez diye o günü bekledim ne biliim...vay anlayışıma benim yaa:roflol::roflol::roflol:

Hareketsizliktendir, başlayınca düzelirsin naniknanik

bende katılıyorum kızlar bel 75 basen 99. ufak ufak başladım hareketleri yapmaya :)

Kurallarımızı okudunuzmu acaba?

evwwt gwçmişi okudum, ve yarışmayı anladım. listeye beni de ekleyin. sezeryan hatırası göbeğimden kurtulmak istiyoruummmm:2:

bu arada ölçüleirmni yazayım.

öçltümmi, oooff sonuç korkunçalsanaalsanasmile

göbek:90

basen:106akannehir

Tamam eklicem ama pazartesi başlıyoruz haberiniz olsun..

didsciğim ben tatile girmeden bu gruptaydım. Ama şimdi devam edemeyeceğim. Baya faydasını görmüştüm o zaman. Sonra diyetle falan da baya kilo verdim tatilimizde. Ama bebeğim tam hareketli zamanında. Vakit yaratamayacağım. Ancak yürüyüşüme vakit ayırabiliyorum. Belki ileride artık. Herşey için teşekkürler. Seni öpüyorum ve bu gruptaki tüm arkadaşlara iyi sporlar , sağlıkla kilo vermeler diliyorum. Şeniz yerimseniben

selam kızlar inş. hepiniz iyisinizdir

didis canım ya benim mezura kayıp kaçgündür arıyorum bulamadım. yarın dışarıya çıkıcam gidip yenisini alıcamyerimseniben yarın ölçülerimi bildiririm artık. umarım ölçüler artmamıştır 2 ay yattık büyüdü bitaraflar :tomato:

didiş ben kuralları okudum ben de kabul ediyorum, ben hareketlere bugünden başlayacağımsempatiksalakcinni çok merak ediyorum, nollur cevapla, ben bugünden başlasam haftaya cuma ya kadar kaç cm inceliirm ortalama tahminen??haftaya cumaya kadar en az 2 cm incelmek istiyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…