Göbeğinizi eritmek için bugün ne yaptınız?

didiş sonunda ölçülerimi aldım artık bu mezurayıda kaybetmicem alkisalkisalkis

göbek 98cm
basen 114cm

hiçbir değişiklik olmamış tatile gitmeden önceki ile aynı enazından ölçüler artmamış şükür.

didiş ben kuralları okudum ben de kabul ediyorum, ben hareketlere bugünden başlayacağımsempatiksalakcinni çok merak ediyorum, nollur cevapla, ben bugünden başlasam haftaya cuma ya kadar kaç cm inceliirm ortalama tahminen??haftaya cumaya kadar en az 2 cm incelmek istiyorummm

didis sorum cevap vermneyecek misn??:gitme:

yediklerimi kısıtlamıyorum beslenme konusundakendime sınırlar koymak hoşuma gitmiyor, koyarsam en baştan vazgeçiyorum. herşeyden az az yiyorum ama, abratmadan. ekmeği çok yemem, sadece kahvaltıda 1 dilim olcak şekilde , öyle...

amaaa hareketleri 2 gündür yapıyorum::))çok işe yarıyor, göbeğim bir yanıyor bir acıyooor süper gerçekten

kuralları elbette kabul ediyorum benim incelmemde büyük etkisi olan egzersizlerime yer varsa geri dönmek istiyorum en son ölçülerim neydi acaba

Şimdilik listemiz aşağıda, daha ölçü vermek isteyen varsa eklerim listeye, yarın başlıyoruz kızlar kaydirigubbakcemile2

1. dids ( göbek: 77 -- basen: 90 )

2. akrep33 ( göbek: ?? -- basen: ?? )

3. semiha ( göbek: 90 -- basen: 96 )

4. mushu ( göbek: 98 -- basen: 114 )

5. AySeCeYLiN ( göbek: 75 -- basen: 99 )

6. aybuke07 ( göbek: 90 -- basen: 106 )

7. Liv ( göbek: 75 -- basen: 92 )

göbek:109 basen:118
kabul edildimmi listeye yarın başlayayım hareketlere:sinifsinif:

didsimm sonunda kavuştuk kııssŞeniz olumunekankayizsmile

göbüş:87
basen 97
hadi bakem yeter uyuşup kaldığımız kaydirigubbakcemile5

Kızlar ters mekik ve görünmez sandalye hariç diğer hareketleri yaptım .Ters mekik ve görünmez sandalyenin nasıl yapıldığı yazılmış ama ben anladım =) Resimli bir anlatımı var mı ?

Kızlar ters mekik ve görünmez sandalye hariç diğer hareketleri yaptım .Ters mekik ve görünmez sandalyenin nasıl yapıldığı yazılmış ama ben anladım =) Resimli bir anlatımı var mı ?

Ters mekik

karin2.jpg

Görünmez sandalye

w6h2vhf1kbkgtggkbneq.jpg

Not: Yaptığınız hareketleri listeyle bu topiğe yazmanız gerektiğini unutmayın kızlar..

hmm sanırım sayılarıda yazmak gerekiyor gerekli olan sayıları yazmışsın onları dediğin gibi yaptım ama daha tekrar ederim onları sonra yazayım bari net sayılarını

hmm sanırım sayılarıda yazmak gerekiyor gerekli olan sayıları yazmışsın onları dediğin gibi yaptım ama daha tekrar ederim onları sonra yazayım bari net sayılarını

Sen geçen dönemde bu yarışmadaydın, zaten kurallarımız gereği yapılan hareketlerin listeyle yazılması gerektiğini biliyor olman lazımdı..

evet hanımlar ben belirtilen büütn hareketleri yaptım. belirtilen sırayla ve sayıyla

28.09.2010

1. yürüyüş / 2 saat
2. bacak esnetme / 10 kez
3. yere yat bacak kaldir / 20
4. stepper / 50
5. ters mekik / 10
6. ip atlama (zıplama) 10
7. mekik / 10
8. çapraz mekik / 10
9. derin nefes / 20
10. sag sol sopali / 20
11. çömelme / 5
12. görünmez sandalye / 10
13. ayaklari kaldir-indir / 20
14. geri tekme / 10

Edit butonu olmadığından listeyi güncelleyemiyorum malesef. Curly'ye durumumuzu yazdım, eğer netice alamazsam sadece yarışma sonuçlarını açıklayabilicem heralde..

günaydın kızlar ben hareketlere bugün başlıyorum. dün eşim evdeydi dışarı çıktık evde değildik.
unutmadan ben yürüyüş yapamam bulunduğum yer uygun değil dışarıda yürüyüş yapmak için yürüyş bandımda yok zaten gün boyu ayaktayım 1.5 yaşında kızım var peşinde yeterince koşuyorum :))

X