Göbeğinizi eritmek için bugün ne yaptınız?

herkese merhaba. inşallah bayram herkes için iyi geçmiştir.

didis canım ben geldim opuyorumnanaktan yarında başlıyorum egzersizlere, ramazanda tembellik yaptık.vicudumuz unuttu herşeyi :tomato: yeniden düşük sayılarla başlayıp yükseltirim yine.a.s.

Mushu hangi egzersizleri yapacaksın? Ben yeni olduğum için bilmiyorum bilmiyorumkismile

Didscim pazartesiyi iple çekiyorum zemuszemus link için sağol canım hemen inceliyorum =)

Şu yarışma olayına bende katılmak istiyorum canlar

selam bende katılmak istiyorum. kuralları okudum ve kabul ediyorum:)problem göbeğim olduğu için göbek eritme hareketlerini yapıcam.. kalça bölgeminde ölçüsünü almam gerekirmi?

selam bende katılmak istiyorum. kuralları okudum ve kabul ediyorum:)problem göbeğim olduğu için göbek eritme hareketlerini yapıcam.. kalça bölgeminde ölçüsünü almam gerekirmi?

Galiba gerekmiyor tatlım bende sadece göbeğimi eritmek istiyorum

Yarışmaya katılmak istiyorsanız listedeki bütün hareketleri yapmanız gerekiyor kızlar..

hımm ama benim kalça bölgemde sorun yokki.. hatta biraz daha büyük olsa hiç fena olmaz.. o zaman beni listeye almıcaksınız(

hımm ama benim kalça bölgemde sorun yokki.. hatta biraz daha büyük olsa hiç fena olmaz.. o zaman beni listeye almıcaksınız(

Didscim benimde kalçada sorun yok ideal boyutta bizi listeye almayacak mısın ?

Benimde basen sorunum yok ama takım arkadaşlarımız arasında haksızlık olmaması için bütün hareketleri yapıyorum. Kurallarımız gayet açık kızlar..

herkese merhaba opuyorumnanaktan inşallah herkes iyidir

didis ben hareketlere başladım ısınma turlarındayım ama yakında alışırım. 2 ay tembellik yaptık. bu konuyu iyiki açmışsın. buraya bildirim zorunluluğu olmasa insanın hareketleri hep aksatası geliyor

Göbek eritme hareketleri

1. Mekik 20x3
2. Derin nefes al ver
3. Omuzda sopa çevirme 10 dk
4. Çapraz mekik 20x3
5. Görünmez sandalye dayana bildiğim kadar
6. Ayakları kaldırmaca 15

Basen eritme hareketleri

1. Yürüyüş 15 dk
2. Bacak esnetme
3. Yere yatıp bacakları kaldırıp indirmece 25x3
4. Step 10dk
5. Çömelme 15
6. Geri tekme 25x3
7. İp atlama 40

teşekkürler didis a.s.

Bende başladım yavaştan. Turşu gibi yatıyorum iki aydır :kedi:

Bende başladım yavaştan. Turşu gibi yatıyorum iki aydır :kedi:

sizi gidi sizii..biz hamlıktan yürüyemezkn siz tadını çıkarıcaktınız dimiiaklinialirimsmile
ama yakalandınııızsengözlerimebaksanab

slm kızlar
takip attiğim bi topik var ama artık buranın da gediklisi olucam

kilom normal ama karın bölgeme söz geçiremiyorum
4 kg verdim gödeğim epey eridi
ama sonra kilom sabit kalmasına rağmen gene yağlanma ve şişkinlik başladı

eskiden düzenli pilates yapardım
yavaş yavaş yine başlıyorum ama hamlık var tabi
yaptıklarımı sizlerle de paylaşırım artık birbirimizi motive ederizz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…