Göbeğinizi eritmek için bugün ne yaptınız?

benim ölçüler aynı okadarda uğraşıyorum pek bi değişiklik olmadı eksta bişeyler yapmalıyım benneyaptımki

Canım ben izinden döndüm. Ne yapıyoruz. Ben bildirim yapıyormuyum.

1 temmuzdan eylülde geri toplanana kadar dükkanı kapatıyoruz canımcım ama spora devam ediyoruz :smiley-cool:

-----------------

Bu arada kimseden ses çıkmadığına ve değişik ölçü gelmediğine göre direk 1 temmuz akşam 21de haftalık ve genel sonuçlarla dükkanı kapıyoruz fıstıklar Şeniz

Tamam canım 1 Temmuz sabahtan veririm son ölçülerimi. Ve yaz boyunca spora devam. Bakalım dönene kadar neler neler olacak. Şeniz

28.06.2010

1. Mekik 30
2. Ters mekik 25
3. Derin nefes al ver - aklıma geldikçe
4. Omuzda sopa çevirme - 2 dk
5. Çapraz mekik 20
6. Görünmez sandalye 1 dk
7. Ayakları kaldırma 15
8. Yürüyüş 65 dk koşu bandında
9. Bacak esnetme 40
10. Yere yatıp bacakları kaldırıp indirme 100 er 100 er
11. Step 150
12. Çömelme 10
13. Geri tekme 25 er 25 er
14. İp atlama 150

Hepinizi azminizden dolayı tebrik ediyorum kızlar, umarım pes etmeden devam edersiniz hepiniz. Sabrınız ve gücünüz hiç eksilmesin işallah. Eylülde yeni yarışmamızda buluşmak üzere Şeniz

Not: Hemen bırakmayın, en azından gün aşırı yapmaya devam edin olurmu :asigim:

Şeniz:asigim::a015:

cokkkk moralım bozuk kızlar yaa sabah ne guzel uyanmıstım halbukı. 66 kılodan 60 kıloya dustum ama gobegım 88 cok fazla yada banamı oyle geldı 60 kıloya gore normalı nedır bılen varsa bana yardımcı olurmusunuzzzzzzzzzzzzzzz

Geliyosunuz yavaş yavaş bakıyorum :smiley-cool: Haftaya kadar kalabalıklaşırsak başlıyalım madem, çok tembellik ettik kaydirigubbakcemile3

buraya herkes yazabiliyomu? yoksa bir listeniz mi var onun dışındakiler yazamıyormu?

Ne zaman başlıyoruz canım. İlk bildirim ne zaman yapılacak. kaydirigubbakcemile2

Herkese açığız canım, istersen listemize girip yarışabiliyosun bizlerle..

oyyy didsim özlemişim kuşum seni yaa..Şeniz
valla senle olmak adına bende başliim olarmı şekerciimopuyorumnanaktan

Haftaya pazartesi başlıyalım kızlar hareketlere, benim bu haftam çok dolu

kızlar bn o kadar şişkoyum ki aç gbi yerim sonrada pişman olup kusarım sakın siz bunu yapmayın şuan cezamı çekiyorum =(

benide alın aranıza ..iğrenç bi göbeğim var aynı hamile gibiyim (
8. takımda yarışırken baya kilo vermiştim sonra bırakınca fazlasıyla geri aldım
yarışa kabul edilirsem ölçülerimide yazarım hemen ...
en çok kocikin işine gelir bu halimden çok şikayetçi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…