Göbeğinizi eritmek için bugün ne yaptınız?

canlar beni 1 eylüle yazın..zaten ay sonunda tatile giriomuşunuz en iisi böle ossun..bu arada ama durmıycam bende spora başladımmzemuszemus şimdiki ölçülerim bel 81 basen 99 ama hırs yaptım heci eylül de yeni ölçülerimle gelcem yanınıza zemuszemus

Eylülde burayı takip et o zaman cecem'cim, bu arada bende tatiliz diye bırakmıyorum sporu, miktarı azda olsa devam ediyorum, sende hazır gaza gelmişken bırakma Şeniz

Not: Buraya yazabilirsin yaptıklarını..

esneme
yürüyüş30dk
mekik 20x3
çapraz mekik 15x3
derin nefes al ver aklıma geldikçe
omuzda sopa çevirme 5dk
geri tekme 20x3
ayakları kaldırmaca 25
bacakları kaldırıp indirme 30x3
step 60
ip atlama 100
aerobik 15dk

canlarım sizle olmak güzel ama düzenli yapamıyorum yaw:S
yüzmeye başlıcam bu hafta öyle yapıyım sporu eğlenceli olur hem
allah hepinize yardım saglıklı kilolarınıza kavuşuruz inş hepimiz
şimdilik ayrılayım ramazanda geri dönerim malum yüzerek oruç tutamam

Listeleri baştan yapıyorum eylülde onun için o zaman takip et topiği canım Şeniz

opuyorumnanaktan tşkler cnm bi de ben 2 gündr bi kaç hareket yapıyrm ama bu göbek gidermi acaba normalde zayıf biiriyim amaa: :sinifsinif: gitmesı şart bu göbeğin

opuyorumnanaktan tşkler cnm bi de ben 2 gündr bi kaç hareket yapıyrm ama bu göbek gidermi acaba normalde zayıf biiriyim amaa: :sinifsinif: gitmesı şart bu göbeğin

Bende zayıfım ama bendede var malesef ve keçi gibidir kendi :mymeka: Hiç vazgeçmeden hep spor yapman lazım, bu arada asitli içecekler, yağlı yemekler vs. hiç olmıcak hayatında, ben beceremediğim için hala benimle göbeğim işallah sen başarırsın Şeniz

didsim ben acaip rahatsızım ya boğazım kötü..
dikiş tutturamadım anlican
zaten de tatile giriyos
iyisimi tatil dönüşü ben de dönüş yapiim
olaarmıııı:Saruboceq:

bugün yaptıklarım
esneme
45dk yürüyüş
20dk aerobik
15x3 mekik
15x3 çapraz mekik
50 ip atlama
5dk omuzda sopa çevirme
derin nefes al ver aklıma geldikçe
turkbayragi

didsim ben acaip rahatsızım ya boğazım kötü..
dikiş tutturamadım anlican
zaten de tatile giriyos
iyisimi tatil dönüşü ben de dönüş yapiim
olaarmıııı:Saruboceq:

Çok geçmiş olsun bidanem Şeniz Herkes salladı zaten, olar tabe sempatiksalakcinni

elini sopanı al ve yarın beni bekle fazla fazla yapıcam hareketleri ay hareketler neydi unuttum valla yapmaya yapmaya ölçülerimide vereyim basen 119 göbek 117 karın 105 mide 100 midede santim oynama yok ççıldırcam ya en son kaçtı ölçülerim hayatım nisan ortası ayrılmıitım izne

Son ölçün ( göbek: 114 -- basen: 123 ), şimdi iznini kaldırıyımmı? Bu arada temmuz-ağustos tatile giriyoruz haberin olsun a.s.

puf ii tmm ben devam etcem ama teşekkürler cnm bnm yarın başlıyorum arın kaldır iznimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…