mekiklerin çok olmasının nedeni ab rocket aldım yoksa benim alametim değil..hayatta çekemem belimden boynumdan.
Herkes bi daldı gitti bu hafta zaten farkındayım kaydirigubbakcemile3 İşte bende ondan herkes yattıktan sonra yapıyorum, biliyomusun vücudum alıştı öyle rahat mekik çekiyorumki artık şaka gibi sırnaşık şey
didscim ben bir süre takımdan ayrılmak istiyorum.
kendimi iyi hissettiğimde döneceğim...
İzinlimi yazıyım listedenmi çıkmak istiyorsun? Zaten temmuz ve ağustosta aramız var biliyorsun..
didis ben geldim yarında egzersizlere başlıyorumkaydirigubbakcemile2
izinli yaz canım beni...
Ben de bu gruba katılmak istiyorum. Doğum sonrası bozulan ve hiçbir geometrik cisme bile benzetilemeyen şeklimin düzelmesini diliyorum. kaydirigubbakcemile3
Bugün itibariyle göbek:112 basen:115.. kolon gibi bişi anlayacağınız. :kedi:
Bugünden itibaren hareketlere başlıyorum. Haftalık mı yazacağız yaptıklarımızı buraya yoksa günlük mü. Bir de ölçüleri yanlış anlamadıysam pazartesi günleri veriyoruz. değilse beni düzeltirmisiniz.
Hoşgeldin a.s.
Listeye ekledim seni ama kurallarımız linkte yazıyor okudun değilmi?
Göbeğini göbek deliği hizasından ölçtüysen sorun yok..
Hareket listelerini aslında günlük olarak yazıyoruz ama olurda günü kaçırırsan tarihiyle beraber yazıyosun ben geçmişi düzeltiyorum..
Haftalık ölçülerimiz pazartesi akşam en geç 20.30da verilmiş oluyor..
Hoşbuldum canım. Kuralları okudum evet. Dediğin yerden ölçümü aldım. Ölçüler tamamdır. Bu pazartesiden itibare bildirimlere başlayacağım. Birazdan yaptıklarımı da yazacağım. Hemen başladım bugün. kaydirigubbakcemile5
O zaman hoşgeldin aramıza canım, çabuk incelmeler Şeniz