Göbeğinizi eritmek için bugün ne yaptınız?

ben de yediklerime dikkat ederim. yaa bana yardimci olun biraz kizlar gobekim gitsin yaa mafoldumben
boyum1.69 kilom 51 ama olculerimi bilmiyorum suan cunku olcecek bir seyim yok maalesef. diyet yapan arkadaslar nasil bir diyet yapiyorsunuz?

Yarışarak eritelim seni şekerim sempatiksalakcinni Yarışmamıza katılmak istiyorsan kurallarımız linkte yazıyor http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...isteyenlerin-yaris-alani-2-a.html#post9305591 Eğer kabul edersen; göbeğini göbek deliği hizasından birde basenini ölçüp buraya yazın, bende alıyım takıma seni Şeniz

ben de yediklerime dikkat ederim. yaa bana yardimci olun biraz kizlar gobekim gitsin yaa mafoldumben
boyum1.69 kilom 51 ama olculerimi bilmiyorum suan cunku olcecek bir seyim yok maalesef. diyet yapan arkadaslar nasil bir diyet yapiyorsunuz?

sen zaten zayıf olduğun için canım düzenli olarak bu hareketleri yaparsan göbeğinden kurtulursun ki zaten göbek eritmekte en faydalı şey mekik biz burda mekiğin tersini düzünü çaprazını yapıyoruz kaydirigubbakcemile2

sen zaten zayıf olduğun için canım düzenli olarak bu hareketleri yaparsan göbeğinden kurtulursun ki zaten göbek eritmekte en faydalı şey mekik biz burda mekiğin tersini düzünü çaprazını yapıyoruz kaydirigubbakcemile2

hahhaaay ne güzel anlatmışsın
uyuyangüzel kilon zaten iyi senin bol mekik çekerek eritebilirsin göbeğini tatlım

Spora tembellik yaptigim için genellikle korse takiyorum göbek kismi için.:kedi:

bi ara okumuştum kk da önce kendi bedeninde korse takıcan gece yatarken sonra bi küçük beden kullanacakmışsın süreleri vardı onların ama hatırlamıyorum deneyenler varmış ama ben yapmadım

Onu bilmiyorum fakat bende bu 2 tarz var.
h ttp://img0.bloggum.com/upload/lib/img/n/5/1/0/4/9/51049/o/r_z2d16t26wxoery2f5bbc.jpg
h ttp://image5.sahibinden.com/photos/64/15/81/14641581_997.jpg

Yatarken filanda cikarmiyorum, rahatsiz olmuyorum ben:kedi:
Tabi çooook s1k1 degil.

edit:Resim henüz ekleyemedigim için, h yi ayri yazdim adreslerde.

selam arkadaslar,bende 17 gündür strej posetle yatiyorum ,bazende sporuda onla yapiyorum ölcülerim

17 gün önce belim 86 cm alt göbegim 107 cm basenim 106 cm di

bugün ise belim 81 cm alt göbegim 103 cm basenim 102 cm olmus

Olur, korsenin amaci zaten(benim bildigim) gobegi biraz yok etmek ve modele sokmak için gündüzleri kullanilan birsey, ben yatiyorum farkli, o cikarip giymeye erindigimden.:-)

selam arkadaslar,bende 17 gündür strej posetle yatiyorum ,bazende sporuda onla yapiyorum ölcülerim

Spor yapmak sart mi acaba?Sadece strej poseti kullansak ise yarar mi? CADIARZU

Spor yapmak sart mi acaba?Sadece strej poseti kullansak ise yarar mi? CADIARZU

sporu cok düzenli yapmiyorum 2 güne bir oluyor bazen oda leslie ile yürüyüsü yapiyorum sadece ama her gece krem sürüp sonra karnimi sarip yatiyorum,ben faydasini cok görüyorum sizde deneyin bence

Denesekmiki :1ninca:
blmemkiii CADIARZU
tamda varya bu gece ben lahana yağını sürüp streçleyip yatmayı planlıyodum bence deneyelim dids ne kaybederizkii

süper yaaa bravo sana

Bende yarın gündüz takıyım bakıyım bulabilirsem evde, her haltı denedim bu kusur kalmasın sempatiksalakcinni

^dids: Mutlaka bi deneyin, özel günlerde elbise giyerken filan çok pratik oluyor.:-) Normal günlerdede bence giyinen daha bi oturuyor.

sporu cok düzenli yapmiyorum 2 güne bir oluyor bazen oda leslie ile yürüyüsü yapiyorum sadece ama her gece krem sürüp sonra karnimi sarip yatiyorum,ben faydasini cok görüyorum sizde deneyin bence

Bi deneyim o zaman bisey kaybetmem nede olsa, tesekkür ederim cevabiniz için.

^dids: Mutlaka bi deneyin, özel günlerde elbise giyerken filan çok pratik oluyor.:-) Normal günlerdede bence giyinen daha bi oturuyor.

Bi deneyim o zaman bisey kaybetmem nede olsa, tesekkür ederim cevabiniz için.

cok terlettigi icin gün icinde su cok icmelisin yerimseniben

X