- 11 Nisan 2009
- 4.068
- 683
Yarışarak eritelim seni şekerim sempatiksalakcinni Yarışmamıza katılmak istiyorsan kurallarımız linkte yazıyor http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...isteyenlerin-yaris-alani-2-a.html#post9305591 Eğer kabul edersen; göbeğini göbek deliği hizasından birde basenini ölçüp buraya yazın, bende alıyım takıma seni Şeniz
günaydin canim,sen bunlain hepsinin yapiyormusun,kac kilosun veya ölcülerin kac?1. Mekik 60
2. Ters mekik 60
3. Derin nefes al ver aklıma geldikçe
4. Omuzda sopa çevirme 100
5. Çapraz mekik 60
6. Görünmez sandalye 5 dk
7. Ayakları kaldırma 20
8. Yürüyüş 60 dk
9. Bacak esnetme 50
10. Yere yatıp bacakları kaldırıp indirme 100
11. Step 100
12. Çömelme 30
13. Geri tekme 30
14. İp atlama (zıplama) 100
günaydin canim,sen bunlain hepsinin yapiyormusun,kac kilosun veya ölcülerin kac?
tabiki yapıyorum canım...
kilom 72.9 ama görüntü de bu kadar kilo görünmüyorum..söylediğimde inanmıyorlar çünkü..en fazla 65 varsın diyorlar..hareketler daha ince gösteriyor..
beslenmeme dikkat etmem lazım..bu hafta montiye başladım bakcaz artık
hayırdır neden şaşırdın ki bukadaryerimseniben
yok canim sasirmadim ,birara bende yapiyordum ama birakdim leslie ile yürüyüse devam ediyorum ,tebrik ederim .
Bende zayıflamak için diyet yapıyorum.4.takım grubundayım ama göbeğim ve basenimde gitsin istiyorum.Burada'da sizinle birlikte yarışabilirmiyim.ayrı bir motive olur benim içinde
günaydin bende katilmak istiyorum araniza,göbegim 103 cm basenim 102 cm.
tamam canim ben en kisa zamanda mezura alayim da olceyim, hemen olculerimi yazarim :lepi: yarin alirim sanirim :hulya: bir de basen neresi oluyo onu tam olarak nerden olcmem gerektigini yazar misin canim? bayanssulusmile
Yarışmamıza katılmak istiyorsanız kurallarımız linkte yazıyor http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...isteyenlerin-yaris-alani-2-a.html#post9305591 Eğer kabul ederseniz; göbeğinizi göbek deliği hizasından birde baseninizi ölçüp buraya yazın, bende alıyım takıma sizi..
zuzum24; diğer topik yarışma topiğimiz olduğundan mesaj yazmak yasak, kurallarımızı okuduysan ekliyim seni listeye?
saol canım ben o zaman bu akşam ölçülerimi alıyım yarın sana bildiririm.