Göbeğinizi eritmek için bugün ne yaptınız?

1. Mekik 2 x 20
2. Ters mekik 3 x10
3. Derin nefes al ver aklıma geldikçe
4. Omuzda sopa çevirme 50
5. Çapraz mekik 30
6. makas hareketi 30
7. Görünmez sandalye 10sn
8. Ayakları kaldırma 20
9. Yürüyüş leslie 1 mil
10. Bacak esnetme 30
11. Yere yatıp bacakları kaldırıp indirme 10
12. Step 50
13. Çömelme 20
14. Geri tekme 10
15. ıp atlama (zıplama) 50

nerdesiniz kızlar yahuuu
didsim sen lahana yağı kullandınmı hiç.bir bilgin varmı baya iyi şeyler yazmışlar 6 günde 3cm incelen bile varmış

nerdesiniz kızlar yahuuu
didsim sen lahana yağı kullandınmı hiç.bir bilgin varmı baya iyi şeyler yazmışlar 6 günde 3cm incelen bile varmış

Ben bir tek Nivea My Silhouette diye bir krem kullandım, onada verdiğim paraya bin pişman oldum. İnanmıyorum öyle kremlerle yağlarla falan incelmeye, eğer oluyorsada geçicidir diye düşünüyorum. Bu işin tek oluru spor bence tatlım Şeniz

mekik100
çapraz mekik:75
ters mekik:50
ip atlama:100
step:40
sopalı hareket:200
yürüyüş 15dk
görünmez sandalye
bacak kaldırma:50
geri tekme:50
çömelme :30
derin nefes al ver aklıma geldikçe
ayak kaldırma30

nerdesiniz kızlar yahuuu
ben kullandım ama didsin dediği gibi zaten kullanınca hareket yapman gerekiyor streç sarıp e zaten streçi sarıncada normal olarak terliyor
6 günde 3 cm incelenlerede hayret bu arda ben 1 ayda zor inceldim 4-5 cm

anladım kızlar sağolun
bugün denk geldimde bi sorayım bizimkilere dedim opuyorumnanaktan

slm kızlar bende yeni doğum yaptım göbek ve basen felaket durumda bir an önce kurtulmalıyım size katılmak istiyorum.

mekik100
çapraz mekik:75
ters mekik:50
ip atlama:100
step:40
sopalı hareket:200
yürüyüş 15dk
görünmez sandalye
bacak kaldırma:50
geri tekme:50
çömelme :30
derin nefes al ver aklıma geldikçe
ayak kaldırma30

Merhaba.

Ben de son birkaç aydır biraz semirdim. Göbek zaten çıktı da, benim asıl sorun ettiğim şey yanlarımın çıkması, zaten çok az pantolonumun içine girebiliyordum uzun zamandır, artık iyice coşmuşum, iki tanesine kaldım. Yazın elbise giymeyi çok severim ama yanlardan potluk olacak ve çirkin görünecek. Bu duruma bir dur demek için gittim bir baskül aldım, ve düzenli spor yapmaya karar verdim. Aslında kilomla bir alıp veremediğim de yok boyuma göre normalim de, bu yanlarımın, ve göbek deliğimin alt hizasında oluşan ve beni çepeçevre saran tekerleğimsi yağ yığınının gitmesini istiyorum.

Dün kendi çapımda biraz hareket yaptım, bel bölgem hamladı hâttâ. Ama bunu daha disiplinli bir şekilde yürütebilmek için ben de aranıza katılmaya karar verdim. Yarışma kurallarını ve yapılması gereken hareketleri okudum, kabul ediyorum. Siz de beni kabul ederseniz sevinirim.

Bunlar da ölçülerim:
Bel: 73 cm
Basen: 94 cm

Hoşgeldin aramıza krizalit.kristalin a.s.

Hoşbulduk, teşekkür ederim sositososito

Pazartesiye bir şey kalmadı ama ben bu geceden başlayacağım hareketlere, gün be gün bildireceğim efenim.

Sanırım bu gidişe bir dur demenin doğru bir yolunu seçtim, umarım hep beraber muvaffak oluruz.

Geçen sene bu zamanlar 53 kilo oldum diye kendime kızıyordum, kıyafetlerim üstüme yakışmamaya başlamıştı. Şu an 57 kiloyum ve isyan ettim, göt, göbek, ne varsa gidecek hihoyyyt

Bu gazın takımdaki tembellerede :mymeka: bulaşır umarım krizalit.kristalin Şeniz

hoşgeldiniz krizalit.kristalin ve ethos

didsim dün msafir vardı yapamadım ama bugün telefi ettim

1. Mekik 3 x 20
2. Ters mekik 3 x10
3. Derin nefes al ver aklıma geldikçe
4. Omuzda sopa çevirme 50
5. Çapraz mekik 30
6. makas hareketi 30
7. Görünmez sandalye 20sn
8. Ayakları kaldırma 20
9. Yürüyüş leslie 1 mil
10. Bacak esnetme 30
11. Yere yatıp bacakları kaldırıp indirme 10
12. Step 50
13. Çömelme 20
14. Geri tekme 10
15. ıp atlama (zıplama) 50

kuralları okudum zaten bazılarını yapıyorum.ama tabi daha bir zorunluluk olsun istiyorum bu yüzden katılmak istiyorum ama şu görünmez sandalye hareketini tam anlayamadım.sandalye varmış gibi oturup bekleyecek miyim kaç sn veya dakika olursa bu mu yani hareket

didscim merhabaŞeniz
senin azmini ben bu gruptaykende takdir ediyordum şimdi daha da takdir ediyorum çoğu insan bi hafta kadar bi sürede spordan sıkılırken sen senelerdir azimle devam ediyorsun:asigim:
neyse ben tavsiyeye geldim geçen aylarda callanetics diye bi egzersiz buldum egzersiz araştırırken
21 saat yapılıyor sonuç mucize gibi belim göbek deliği hizam göbeğim ve alt karın hizam yani üst vücut tümden 4 cm gitti
onca emeğinden sonra bende bunu seninle paylaşmayı bi borç bildim:1hug:

bu callanetics nasıl bir şey bilgi verir misin benimde göbek gitmesi lazım

Canım şöyle, sırtını duvara veriyorsun, dizlerin sandalyede oturur gibi kırık oluyor. Oldukça zor bir hareket ve bacaklarca ciddi yanma yapıyor. Bu da işe yarayacak olmasının bir göstergesi aslında ama dayanmak kolay değil pek. Dayanabildiğin kadar yap, sonra doğrul bacaklarını dinlendir, tekrar yap.

callanetics hakkında bilgi verebilirmisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…