Göbeğinizi eritmek için bugün ne yaptınız?

callanetics'i ilk kez duydum ama şöyle bir baktım, süper bir şeymiş. Şu an videolarını indiriyorum hihoyyyt

Callanetics yapanların yorumlarında hep inceldiklerini okudum, bizim hareketler ek olarak yapabilirsiniz tabi ama çok yorucu olucaktır. Ben Leslie Sansone - Walk at Home videolarını ele geçirdim, her gün birini yapıyorum, daha az zorlayıcı oluyor. Ayrıca bir tek karın çalıştırmaya yönelik linki http://www.kadinlarkulubu.com/spor-...ce-5-dak-harika-vucudunuz-olabilir-video.html inceleyin, bir haftada bir cm incelmiştim bu videoyla Şeniz

Callanetics yapanların yorumlarında hep inceldiklerini okudum, bizim hareketler ek olarak yapabilirsiniz tabi ama çok yorucu olucaktır. Ben Leslie Sansone - Walk at Home videolarını ele geçirdim, her gün birini yapıyorum, daha az zorlayıcı oluyor. Ayrıca bir tek karın çalıştırmaya yönelik linki http://www.kadinlarkulubu.com/spor-...ce-5-dak-harika-vucudunuz-olabilir-video.html inceleyin, bir haftada bir cm incelmiştim bu videoyla Şeniz

Video için çok sağ ol, oldukça etkili bir şeye benziyor.

Ben de her gördüğüme hevesleniyorum yeni başladığım için ama ileride toptan sıkılmaktan korkuyorum.

Video için çok sağ ol, oldukça etkili bir şeye benziyor.

Ben de her gördüğüme hevesleniyorum yeni başladığım için ama ileride toptan sıkılmaktan korkuyorum.

Asla sıkılmamak ve vazgeçmemek gerekiyor sonuca ulaşmak için kaydirigubbakcemile2 Bulduklarının hepsini aynı anda yapmaya çalışma, o zaman sıkılırsın işte, bir hafta birini bir hafta diğeri yap, ben öyle yapıyorum..

Asla sıkılmamak ve vazgeçmemek gerekiyor sonuca ulaşmak için kaydirigubbakcemile2 Bulduklarının hepsini aynı anda yapmaya çalışma, o zaman sıkılırsın işte, bir hafta birini bir hafta diğeri yap, ben öyle yapıyorum..

Ben de ondan korkuyorum. Eski oturduğum evin yakınlarında yemyeşil yürüyüş parkurları, spor aletleri falan vardı. Spora başlayacağım diye çıkar ondan ona koşardım, hamlardım, sonra birkaç gün devam eder bırakırdım. Hâliyle hiçbir işe yaramazdı. Bu sefer az da olsa sürekli yapmak istiyorum. Bizim hareketlerimizi zaten yapacağım. Ama callanetics'e de ara vermemek gerekiyormuş. O yüzden sanırım en azından bünyem spora alışana kadar bür süre sadece bizim hareketlerimizi yapmak, sonra duruma göre ona da başlamak. Diğer altı dakikalık video zaten çerez gibi bunların yanında, aksatmam sanırım.

Aşkolsun ya 6 dk. videoma çerez dedin :roflol::roflol:

Vücudunun hamlığı geçmeden çok yüklenirsen baştan pes edersin, yavaştan başlamak en doğrusu tatlım..

ölçülerim bel 71.5 kaydirigubbakcemile2
basen 89

1. Mekik 3 x 20
2. Ters mekik 3 x10
3. Derin nefes al ver aklıma geldikçe
4. Omuzda sopa çevirme 50
5. Çapraz mekik 30
6. makas hareketi 30
7. Görünmez sandalye 15sn
8. Ayakları kaldırma 20
9. Yürüyüş leslie 1 mil
10. Bacak esnetme 30
11. Yere yatıp bacakları kaldırıp indirme 10
12. Step 50
13. Çömelme 20
14. Geri tekme 10
15. İp atlama (zıplama) 50

didsim selam şekerim
geçen hafta başı pc min net bağlantısında problem vardı..problem çözümlenmeden şehir dışına çıkmak zorunda kaldım..dün döndüm..ama hareketlerim eksiksiz yapıldı cumartesi hariç..
şuan da çıkmak zorundayım..harket raporumu daha sonra sunarım artıkım şeker:hulya:
ölçülerimi de bugün almayı unuttumeyvahedigeldismile
ama pazartesi yani geçmiş olan ölçüler 81 - 97 idi şeker..
görüşmek üzere tatlışım

ay ölçüleri verecektik demi valla unuttum dids ya yenmek yedim su içtim tüh kafam cumaya gitti
amanııınnn
ezelin fragmanını görünce aklıma geldi alakaya bak .......

ölçülerim aynı

mekik 20
çapraz mekik 15
derin nefes aklıma geldikçe
bel çevirme 2 dk
bacak esnetme 15 kez
çömelme 15 kez
bacak kaldırmaca 15 kez
geri tekme 15 kez
ayak kaldırma 15 kez
yürüyüş 1 saat

8 Mart bitmeden raporumu sunayım =)

1. Mekik: 2x20 (belim geçen hamladığı için zorlandım)
2. Ters mekik:
2x20
3. Derin nefes al ver:
Öyle arada estikçe
4. Omuzda sopa çevirme:
Aralıklarla yarım saati bulmuştur, Bir Demet Tiyatro'nun bir bölümü boyunca işte sositososito
5. Çapraz mekik:
Bu da bu seferlik 2x20
6. Görünmez sandalye:
Yaptım ama süresi belirsiz, bu hareket beni mahvediyor.
7. Ayakları kaldırmaca:
Saymadım ama 10 dakika falan yapmışımdır

1. Yürüyüş:
Babam kapıyı benim anahtarımla benim üstüme kilitleyip gidebildiği için evden çıkamadım, okula da gidemedim, evde sinirden volta atıp durdum sayılır mı bilmem.
2. Bacak esnetme:
10 dakika kadar sürmüş olabilir
3. Yere yatıp bacakları kaldırıp indirmece:
Bunu saydım, 100'er kere
4. Step:
Bunu yapmadım.
5. Çömelme:
Yorulana kadar yaptım
6. Geri tekme:
Bunu pek beceremedim, bacaklarda hâl kalmayınca erteledim. Yarın bundan başlasam iyi olacak.
7. ıp atlama
: Bayağı atladım, saymadım.

Ben saymayı pek sevmem, yapıyorum, ama zamanla bizim asgâri miktarı aşacağıma eminim. Zaten bir şeyler izlerken yaptığım için bir de saymakla uğraşasım gelmiyor, kaptırıp gidiyorum. Olmadı bir Bir Demet Tiyatro süresi kadar, Desperate Housewives'ın ilk parçası süresince, falanca filmin başından sonuna kadar hepsi bitti falan diye açıklarım hihoyyyt

Ölçüm almadım bile, değişmemiştir herhade dün bir bugün iki.

krizalit.kristalin; ilk haftan olduğu için benim verdiğim sayılardan az yap, baştan pes etmeni istemem :smiley-cool: Anlatımınada bayıldım sempatiksalakcinni

krizalit.kristalin; ilk haftan olduğu için benim verdiğim sayılardan az yap, baştan pes etmeni istemem :smiley-cool: Anlatımınada bayıldım sempatiksalakcinni

Sağ ol. şakkıdı

İnşallah pes etmem. Zaten yaparken bir şeyler izlerim, bu ara Bir Demek Tiyatro'nun teee 13-14 sene önceki bölümlerine takmış durumdayım, onları izliyorum, o arada da boş durmuyorum işte, öyle öyle gitsin artık. Burada da sayı olarak belirtemem ama sanırım fazlasını bile yapıyorumdur kaptırıp. Şu ilk hamlama dönemim geçsin, gerisi zaten gelir diyorum.

dids cim bende yapayım dedim fakat ben bel fıtığı olduğum için bazı hareketleri yapamadım maalesef mesela ters mekik.yani kilo fazlalığı olduğu için de yatınca bel ağrıyor.bazılarını yapsam ve yazsam olmaz mı?mesela mekik 360 tane yaptım.ama mekik aleti ile çünkü bel fıtığı var söylemiştim.çapraz mekik 2x10 bacak kaldırmaca 10 gibi.zamanla ve kilo gittikçe yapacağım diğerlerini de inşallah.ama şimdilik bunları ancak yapabildim.

dids cim bende yapayım dedim fakat ben bel fıtığı olduğum için bazı hareketleri yapamadım maalesef mesela ters mekik.yani kilo fazlalığı olduğu için de yatınca bel ağrıyor.bazılarını yapsam ve yazsam olmaz mı?mesela mekik 360 tane yaptım.ama mekik aleti ile çünkü bel fıtığı var söylemiştim.çapraz mekik 2x10 bacak kaldırmaca 10 gibi.zamanla ve kilo gittikçe yapacağım diğerlerini de inşallah.ama şimdilik bunları ancak yapabildim.

Bendede boyun fıtığı var, onun için mekik aleti kullanıyorum. (Tembelliğimden değil yani naniknanik) Bu bir yarışma olduğu için uymamız kurallarımız var, malesef şunu yapıyım bunu yapmıyım diye birşey söz konusu değil canım ama verilen sayılardan daha az yapabilirsin özel durumundan dolayı a.s. Ayrıca katılmak için ölçülerini vermediğinden listede değilsin..

mekik100
çapraz mekik:75
ters mekik:50
ip atlama:100
step:40
sopalı hareket:200
yürüyüş 15dk
görünmez sandalye
bacak kaldırma:50
geri tekme:50
çömelme :30
derin nefes al ver aklıma geldikçe
ayak kaldırma30

arkadaşlar göbek ölçünüzü nasıl alıyorsunuz?? göbek deliği hizasından mı yoksa en geniş yerinizden mi??

boynumda fıtık var ne tür hareket yapcağımı şaşırdım:KK43: sizce ne doğru olur?

1. Mekik 2 x 20
2. Ters mekik 3 x10
3. Derin nefes al ver aklıma geldikçe
4. Omuzda sopa çevirme 50
5. Çapraz mekik 30
6. makas hareketi 30
7. Görünmez sandalye 15sn
8. Ayakları kaldırma 20
9. Yürüyüş yok
10. Bacak esnetme 30
11. Yere yatıp bacakları kaldırıp indirme 10
12. Step 50