- 18 Kasım 2009
- 1.371
- 11
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Callanetics yapanların yorumlarında hep inceldiklerini okudum, bizim hareketler ek olarak yapabilirsiniz tabi ama çok yorucu olucaktır. Ben Leslie Sansone - Walk at Home videolarını ele geçirdim, her gün birini yapıyorum, daha az zorlayıcı oluyor. Ayrıca bir tek karın çalıştırmaya yönelik linki http://www.kadinlarkulubu.com/spor-...ce-5-dak-harika-vucudunuz-olabilir-video.html inceleyin, bir haftada bir cm incelmiştim bu videoyla Şeniz
Video için çok sağ ol, oldukça etkili bir şeye benziyor.
Ben de her gördüğüme hevesleniyorum yeni başladığım için ama ileride toptan sıkılmaktan korkuyorum.
Asla sıkılmamak ve vazgeçmemek gerekiyor sonuca ulaşmak için kaydirigubbakcemile2 Bulduklarının hepsini aynı anda yapmaya çalışma, o zaman sıkılırsın işte, bir hafta birini bir hafta diğeri yap, ben öyle yapıyorum..
krizalit.kristalin; ilk haftan olduğu için benim verdiğim sayılardan az yap, baştan pes etmeni istemem :smiley-cool: Anlatımınada bayıldım sempatiksalakcinni
dids cim bende yapayım dedim fakat ben bel fıtığı olduğum için bazı hareketleri yapamadım maalesef mesela ters mekik.yani kilo fazlalığı olduğu için de yatınca bel ağrıyor.bazılarını yapsam ve yazsam olmaz mı?mesela mekik 360 tane yaptım.ama mekik aleti ile çünkü bel fıtığı var söylemiştim.çapraz mekik 2x10 bacak kaldırmaca 10 gibi.zamanla ve kilo gittikçe yapacağım diğerlerini de inşallah.ama şimdilik bunları ancak yapabildim.