Göbeğinizi eritmek için bugün ne yaptınız?

izledim canım hareketleri gerçi şimdilik sadece 1.izledim çok güzel
yalnız hiç durmadan bu kadar uzun karın egzersizi yapamam ben eyvahedigeldismile

dids cim çarşamba günü için beni kızartmamışın siyahta gör ünüyorum ama ben hareketlerimiyazmıştım. perşembe sabahı

teşekkür ederim düzeltmişin

mekik 30x2 kez
ters mekik 30x2 kez
çapraz mekik 30x2
derin nefes aklıma geldikçe
bel çevirme 10 dk
ayak kaldırmaca 30x2 kez

yürüyüş 1 saat
bacak esnetme 50 kez
çömelme 30x2 kez
bacak kaldırmaca 100 kez
ip atlama 150 kez
geri tekme 30x2 kez

tekrar katılmak istiyorum ben geçen yıl senin sayende fıstık gibi oldum fazlada geri almadım sadece 2 kilo
şimdi biraz hastayım p.tesi katılabilirmiyim ???

1. Mekik 3 x20
2. Ters mekik 3 x10
3. Derin nefes al ver aklıma geldikçe
4. Omuzda sopa çevirme 100 kere
5. Çapraz mekik 3 x 10
6. Görünmez sandalye 15sn
7. Ayakları kaldırma 30kere
8. Yürüyüş 30dk
9. Bacak esnetme 30 kere
10. Yere yatıp bacakları kaldırıp indirme 20 kere
11. Step 100
12. Çömelme 3 x10
13. Geri tekme 30 kere
14. ıp atlama (zıplama) 50

didscim canım:teytey:

senin adını görünce ahhhh dedim ya valla özlemişim buraya yazmayı ne hayırsızım dimi işim bitince uğramadım hiç ama seneye çok ihtiyacım olabilir

şu an 7 aylık hamileyim:CüvCüv: ikizlerimi bekliyorum oğluşumla kızım geliyor

herkeze kolay gelsin çıbık incelmeler

didscim öpüldünnnnnŞenizŞeniz

selam herkese

mekik 60 kez
ters mekik 60 kez
çapraz mekik 60 kez
derin nefes aklıma geldikçe
bel çevirme 10 dk
ayak kaldırmaca 60 kez

yürüyüş 1 saat
bacak esnetme 50 kez
çömelme 60 kez
bacak kaldırmaca 100 kez
geri tekme 60 kez

maşallah vuslat2008 bi taşla 2 kuş olmuş ne güzel hemde 1 kız 1 erkek Allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin

tekrar katılmak istiyorum ben geçen yıl senin sayende fıstık gibi oldum fazlada geri almadım sadece 2 kilo
şimdi biraz hastayım p.tesi katılabilirmiyim ???

birde sorum var sen çok yürüyosun ya ayağına ne giyiyosun onu merak ettim

Çok geçmiş olsun a.s. Tabiki katılabilirsin :asigim:
Ben evde sadece evde giydiğim bir spor ayakkabım var onunla yürüyorum, sokaktada kışın trekking botumla yazınla converse ve türevleriyle yürüyorum canım. Yürüyüş dedinde gene abarttım bugün ya, ne olacak benim bu alışveriş hastalığım bilmem boshayallersmile

Canımmmmm ŞenizŞeniz Hiç hayırsız olurmusun, mazeretin var senin :asigim: 7 ay oldumu yahu, ne kadar çabuk geçiyor zaman boshayallersmile Hayırlısıyla al mis kokulunu kucağına işallah :1hug: Fotoğrafını görmek isterim haberin olsun sengözlerimebaksanab

Konuyu çok fazla okuyamadım ama egzersiz yapılması çok hoş diğer topikte benide listeye eklermisiniz nasıl ekleniceğimi bilemedim (göbek:77-- basen:104)aman Allahım göbeğimin bukadar çıktığını farketmemiştim neyse yarından itibaren hareketleri yapmaya başlıyacağım ınşallah en kısa zamanda incelirim.....benide aranıza kabul ederseniz çok sevinirimzemuszemus

Son düzenleme:

Tabiki eklerim ama kurallarımızı okudunuzmu?

evet okudum dids'cim devam zorunluluğu ve egzersizleri günlük yapma zorunluluğu var zaten benide bu zorunluluk motive ediyor.

aaa birde mesajımı düzeltmiştim göbek deliği hizasından göbeğim 77 cm

:1shok: bunların hepsini gerçekten yapıyor musunuz?

offf benim de göbek problemim var
28 yaşındayım, doğum yapmadım, kilolu da değilim
ama ne yazık ki kocaman bir göbeğim var mafoldumben
uzun boylu ve zayıf olup da göbek olunca daha çirkin duruyor sanki
hep hamile olduğumu sanıyorlar mafoldumben

evet okudum dids'cim devam zorunluluğu ve egzersizleri günlük yapma zorunluluğu var zaten benide bu zorunluluk motive ediyor.

Ekledim canım, çabuk incelmeler Şeniz

Hoşgeldiniz a.s. Önce kurallamızı okuyun http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...isteyenlerin-yaris-alani-2-a.html#post9305591 Eğer kabul ederseniz; göbeğinizi göbek deliği hizasından birde baseninizi ölçüp buraya yazın, bende alıyım takıma sizi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…