Göbeğinizi eritmek için bugün ne yaptınız?

dids cım benıde al bugun pazartesı 1.67 boyunda 66 kıloyum 3,5 ay önce dogum yaptım hareketler yenı basladım 55 kıloya donmek istıyorum bel bolgemde yağlanma cok şartları okudum kabul edıyorum ama ölcum aletım yok aksama esımden istesem ve aksam yazsam olurmu cnm?

merhaba

kusura bakmayın işlerden dolayı pek yazamadım.
Kendimi yeniden tanıtayım. 1.70 boyundayım 85 kiloyum 30 yaşındayım doğum yapmadım. Hergün cimlastik ve spor yapıyorum.

Bugün

Sabah: 30 dak. egzersiz yaptım.
Öğleden sonra 1 saat yürüyüş yapacağım. 10-15 dakika merdiven çıkıp ineceğim. 15-20 dakika egzersiz yapacağım.

İp atlamakta çok faydalıymış ip alacağım. Hem sıkılaştırıyormuş hem çok faydalı bütün kasları çalıştırıyormuş.

Hergün yazmaya çalışacağım.

Sağlıklı günler

Bende katılmak ıstıyorum kurallarınızı okudum akşamda ölçülerimi alıp bıldırsem katılabılırmıyım bende

arkadaşlar kurallarınızı okudum...göbiş problemim var...aranıza katılmak istiyorum kabul ederseniz:)

göbek 80
basen 91.6

bugün yaptığım hareketler mekik 3*20 ters mekik3*20 derin nefes 20 defa omuzda sopa çevirme 5dk çapraz mekik 3*10 görünmez sandalye ayakları kaldırmaca 15 defa yürüyüş 30dk bacak esnetme 50 defa yerde yan yatarak bacakları kaldırmaca her bacak 50 defa step 50 çömelme 3*15 geri tekme her bacak için 20 defa ip atlama 200 defa merak ettim bunların dışında diyet yapıyormusunuz ?

ilk defa bugün yeni başladım 30mekik çektim 15 şnav çektim yoruldum bebekten çok yorgunum bugün durmadı hi,ç anca bukadar yapabildim bütün gün evde gezdirdim onu buda bi spor

sağol arkadaşım

Rica ederim canım Şeniz

Tabiki olur :1hug:

Canım, ölçülerini vermediğinden listeye alamadım seni bilmiyorumkismile

Bende katılmak ıstıyorum kurallarınızı okudum akşamda ölçülerimi alıp bıldırsem katılabılırmıyım bende

arkadaşlar kurallarınızı okudum...göbiş problemim var...aranıza katılmak istiyorum kabul ederseniz:)

Hoşgeldiniz kızlar, bekliyorum ölçülerinizi a.s.

merak ettim bunların dışında diyet yapıyormusunuz ?

Bu kaynamış arada boshayallersmile Ben yapmıyorum diyet ama yediklerime dikkat ediyorum, etmeye çalışıyorum diyelim daha doğru olur bilmiyorumkismile

Başka yokmu ölçü veren? Ezel başlıcak çabuk olun bilmiyorumkismile

suleulku ölçülerin artmış CADIARZUmı?

öyle valla. şekerim. bende anlamdım ama.bu hafta şok oldum.hergünde 1.5 saat sporumu yapıyorum.bu aralar tuvalet sorunu var. sanım onunda şişkinliği oluyor :gitme:

ben hemen yaptığım hareketlerimi yazayım.

mekik 60 kez
ters mekik 60 kez
çapraz mekik 60 kez
derin nefes aklıma geldikçe
bel çevirme 10 dk
ayak kaldırmaca 60 kez

yürüyüş 30 dk
bacak esnetme 50 kez
bacak kaldırmaca 100 kez
çömelme 60 kez
geri tekme 60 kez
ip atlama 150 kez

Son düzenleme:
amannn hiç kimse incelmemiş mi bu hafta?????

sonuç ölçüleri açılmıyor

Son düzenleme:
dıdscım esım getırmemiş olcum aletını cok üzgünüm yyyaaaaaaa offffffffffffffff

didsim bu hafta herkes kalmışş eyvahedigeldismile
bende üzülüyodum 2 haftadır incelemiyorum diye çünkü baya yavaş gidiyo neyse inş gelecek hafta iyi olur

baya arkadaşlar katılmış hepsi hoşgelmiş umarım yine yalnız kalmayız boshayallersmile

didsim bugün çok halsizdim uykudan gözümü açamadım ama yinede sadece 60 mekik çektim 50 omuzda sopa çevirdim birde mekik aleti ile 10 dk çalıştım bu kadarcıkk :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…