Göbeğinizi eritmek için bugün ne yaptınız?

Bende akşam bıldırıcem ölçülerimi akşam evde yoktum kusura bakmayın bıldıremedım akşamda dershanem war gece yarısı falan gelırım muhtemelen sadece olculerımı yazabılırım çarşambada yapmaya başlarım 1 gunluk ızın gunum salı gunlerı olsun lütfen benım cunku eve geç gelıyorum salı gunlerı Sağlıklı zayıflamalar herkese...

yaa ne kadar kiloluymuşum ben böleeemafoldumben

bel:79
kalça:100

şimdi nasıl başlamam gerekli sizce:uhm:

boyum 1.68
kilom 61

Son düzenleme:
dids regliden sonra grip geldi canım.kolumu kıpırdatamıyorum.yapamıyorum canım hareketlerimi...

boyum 1.68
kilom 61

canım senin ölçtüğü gerçekten bel ve kalçamı yoksa göbek ve basen yazacaktında yanlışlıklamı oldu.onu merak ettim....

evet canım yanlış ölçmüşün.biz göbek ve basen veriyoruz ölçü olarak. göbek deliği hizasında göbeğini ölçüyorsun.kalçanın altından da basenini.....

sen o ölçülerinin vermene gerek yok.kendinde dursun ben öyle yapıyorum.bel göbek alt göbek basen ölçülerimi kendimde çizelge halinde her hafta yazıyorum. buraya göbek ve basenin veriyorum.

henüz yapamadım.ama yapmayı düşünüyorum ben önce nivea cd siyle spora başlıyorum tüm vucudumu ısıtıp bir güzel terliyorum.sonra mecburi hareketerimize geçiyorum.

bu videolarında sadece göbek için olanı yapıyorum.nasılsa basen ve bacağı cd yle çalışırken hareketlerini yapıyorum diye. ( benim sonum göbekte olunca.)ama bu günden itibaren 4 nüde yapayım diye düşünüyorum.(4 linki koymayı unutmuşum oda kolları çalıştırıyor.linkeri açinca o videoyada ulaşabilirsiniz)

suleulku ayy öldüm karnım felaket ağrıdı kız ben bunu hergün yapsam 2cm gider aaaa nefes nefese kaldım valla azcık dinleneyim diğer hareketleride yapayım

cimcimecim hiç sorma görünüşte çok kolay görünüyor ama yapınca anlıyor insan.ben çok beğendim.sanki göbeğe etkisi olacakmış gibi geliyor.bayağı çalıştırıyor.....bu hafta sonunda görürüz artık etkisi varmı yokmu??? :kedi:

Tamam tatlım ama ben dalar giderim sen salı günlerini hatırlat bana boshayallersmile

boyum 1.68
kilom 61

Canlarım uyarmışlar seni, herkesin eşit olması için göbüşümüzü göbek deliği hizasından ölçüyoruz şekercim, bekliyorum yeni ölçülerini kaydirigubbakcemile2

dids regliden sonra grip geldi canım.kolumu kıpırdatamıyorum.yapamıyorum canım hareketlerimi...

Çok geçmiş olsun canım, bol c vitamini al, limon sıkıp iç, devamlı ıhlamur (sallama değil) iç limonlu, ben öyle atlattım :1hug:

bende yapmayı düşünüyorum baya etkisi var gibi bakalım pzt ne olacak

bunlarda hareketlerim
1. Mekik 3 x15
2. Ters mekik 3 x10
3. Derin nefes al ver aklıma geldikçe
4. Omuzda sopa çevirme 60 kere
5. Çapraz mekik 3 x 10
6. Görünmez sandalye 15sn
7. Ayakları kaldırma 30kere
8. Yürüyüş 45dk
9. Bacak esnetme 30 kere
10. Yere yatıp bacakları kaldırıp indirme 20 kere
11. Step 100
12. Çömelme 3 x10
13. Geri tekme 30 kere
14. ıp atlama (zıplama) 50

suleulku cnm ben 1 tanesını yaptım ve oldum kız hal dermen kalmadı cok güzelmişşşşş

çok yoruyor hareketler.o yüzden ben çok beğendim 8 dk ama acayip terletiyor.kasları çalıştırıyor zorluyor

1. Mekik 3 x20
2. Ters mekik 3 x20
3. Derin nefes al ver aklıma geldikçe
4. Omuzda sopa çevirme 5dk
5. Çapraz mekik 3 x 10
6. Görünmez sandalye 30sn
7. Ayakları kaldırma 10 kere
8. Yürüyüş 30dk
9. Bacak esnetme 50 kere
10. Yere yatıp bacakları kaldırıp indirme 100 kere
11. Step 50
12. Çömelme 3 x15
13. Geri tekme 25 kere
bugün hareketleri yaparken çok yoruldum birde çapraz mekikte boynumu çok zorluyorum galiba ne yapmalıyım arkadaşlarbilmiyorumkismile

bugün hareketleri yaparken çok yoruldum birde çapraz mekikte boynumu çok zorluyorum galiba ne yapmalıyım arkadaşlarbilmiyorumkismile

Benimde öyle oluyordu canım, yerden çok az kalk ve göbeğinden güç alarak kalkmaya gayret et Şeniz

didscim ben hareketleri yaptım ama benim adım siyahla yazıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…