- 7 Ekim 2009
- 7.049
- 11.811
yaa ne kadar kiloluymuşum ben böleeemafoldumben
bel:79
kalça:100
şimdi nasıl başlamam gerekli sizce:uhm:
boyum 1.68
kilom 61
canım senin ölçtüğü gerçekten bel ve kalçamı yoksa göbek ve basen yazacaktında yanlışlıklamı oldu.onu merak ettim....[/QUOTE
valla canım yanlış anlamış olabilirim ama şöle söleyim o zaman belim ve tam popomun üstünden ölçtüm yanlışmı olmuş..?yanlışsa tekrar ölçeyim..
Bende akşam bıldırıcem ölçülerimi akşam evde yoktum kusura bakmayın bıldıremedım akşamda dershanem war gece yarısı falan gelırım muhtemelen sadece olculerımı yazabılırım çarşambada yapmaya başlarım 1 gunluk ızın gunum salı gunlerı olsun lütfen benım cunku eve geç gelıyorum salı gunlerı Sağlıklı zayıflamalar herkese...
yaa ne kadar kiloluymuşum ben böleeemafoldumben
bel:79
kalça:100
şimdi nasıl başlamam gerekli sizce:uhm:
boyum 1.68
kilom 61
dids regliden sonra grip geldi canım.kolumu kıpırdatamıyorum.yapamıyorum canım hareketlerimi...
evet canım yanlış ölçmüşün.biz göbek ve basen veriyoruz ölçü olarak. göbek deliği hizasında göbeğini ölçüyorsun.kalçanın altından da basenini.....
sen o ölçülerinin vermene gerek yok.kendinde dursun ben öyle yapıyorum.bel göbek alt göbek basen ölçülerimi kendimde çizelge halinde her hafta yazıyorum. buraya göbek ve basenin veriyorum.
bugün hareketleri yaparken çok yoruldum birde çapraz mekikte boynumu çok zorluyorum galiba ne yapmalıyım arkadaşlarbilmiyorumkismile
didscim ben hareketleri yaptım ama benim adım siyahla yazıyor..