Glow-up yapıyoruz, en iyi versiyonumuza ulaşıyoruz!!

Aşkım o zaman naçizane o 5 kiloyu pişiyle alma kas yaparak al, daha güzel bir görüntü olur. Hem de sağlık açısından daha iyi. Bol protein tüketip ağırlık çalışırsan zaten kilo alırsın. 10 cm var aramızda, 45 kilo olsam alcam diye hiiç uğraşmam valla

Ben kaçamak yapamam bu listem 10 günlük detoks diyet diye geciyor ne meraklısıniz lan hemen pasta yemeye bırakır giderim ha sizi kalırsınız dımdizlar
Anneeeğ bırakma bizinereye gidiyon bibimm dur biz senin gibi sporcu kadın degiliz alışamadik işte napak

Öyle mi diyorsun bibiyimmmmm

Anneeeğ bırakma bizinereye gidiyon bibimm dur biz senin gibi sporcu kadın degiliz alışamadik işte napak
Banane alişacaksınız motivastonunuzu kendiniz bozuyorsunuz yok pasta yok bilmem ne neden topik açmadığını anladiniz mi ben kimseyi kabul etmezdim veya atardim hemen bana motivasyonsuz insan lazum değil askeri disiplinime uyamayan kimse noo

Afiyettt canımbende yürüyüşe çıkıcam
Bibibella bu arada haber vermiş gibi olmasin ama

Merhaba güzel pazarlar topiğin hem güzel hem azimli kadınları muhteşem sonuçlar gördüm öncelikle hepinizi tebrik ederim. Cuma günü regl oldum cuma ve cumartesi ağrı sebepli yediklerimi bile paylasasim gelmedi kaçamağı minimum düzeyde tuttum dün akşam yatılı misafirim vardı ancak tartıyı şuan alabildim yani tokum ve regli siskinligimde mevcut 85 kilo ile gecen hafta baslamistim sanirim vermişim yaaaa ne kadar siskinligim var bilemiyorum ama artı cikmadigim icin mutluyum Orenda

Kahvaltı: 2 dilim ekmek 1 yumurtadan omlet 2 dilim sucuk 1 dilim hellim peynir 4 zeytin ve biraz patates kızartması yedim (misafirim olduğundan menü zengindi )
Ara öğün: sade Türk kahvesi 1 tane hurma topu
Akşam yemeğim; tarhana çorbası yoğurt ıspanak ve yeşillik salatası olacak

Yarın sabah aç karnına tartıl öyle ekleyelim istersen olur mu ?
Çok farkediyo bence

Bugün kahvaltıyı erken yaptığım için ara öğün ihtiyacı hissettim. Yarım kase yoğurda chia tohumu ekledim. Yarısına da kızım ortak oldu ama kesti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…