Aşkım o zaman naçizane o 5 kiloyu pişiyle almaHerkes boyuma göre kilomun iyi olduğunu söylüyor ama zayıfım ben boyum .1.59 45 kiloyum orantısız değilim ama bi 50 olsam ya da 48 daha iyi olucak benim için
Kilo alamamamın sebebi de metabolizma hızlı sindirim sistemi çok hızlı sindirim yaptığı için alamıyorum her hangi bi sağlık problemim yok genetiğimiz böyle biraz da öyle yani
Hadi inşallah canomGünaydınnn ballikom
Benim tartım yok yarın eczanede tartılıcam inşallah kilo almışımdır
Litfin gruptakiler bana bi dua etsin bee hayrına
Anneeeğ bırakma biziBen kaçamak yapamam bu listem 10 günlük detoks diyet diye geciyor ne meraklısıniz lan hemen pasta yemeye bırakır giderim ha sizi kalırsınız dımdizlar
Öyle mi diyorsun bibiyimmmmmAşkım o zaman naçizane o 5 kiloyu pişiyle almakas yaparak al, daha güzel bir görüntü olur. Hem de sağlık açısından daha iyi. Bol protein tüketip ağırlık çalışırsan zaten kilo alırsın. 10 cm var aramızda, 45 kilo olsam alcam diye hiiç uğraşmam valla
Banane alişacaksınız motivastonunuzu kendiniz bozuyorsunuz yok pasta yok bilmem ne neden topik açmadığını anladiniz miAnneeeğ bırakma bizinereye gidiyon bibimm dur biz senin gibi sporcu kadın degiliz alışamadik işte napak
Tabi ki bende öyle diyorum ya hep sana attığım videolarda bu sekilde alanlarÖyle mi diyorsun bibiyimmmmm
Bana o zaman evde yapabileceğim ağırlık şeysi önerin şu ara salona gitmem mümkün değil bibimm yaaTabi ki bende öyle diyorum ya hep sana attığım videolarda bu sekilde alanlar
Bibinin içine canan karatay kaçmışBanane alişacaksınız motivastonunuzu kendiniz bozuyorsunuz yok pasta yok bilmem ne neden topik açmadığını anladiniz miben kimseyi kabul etmezdim veya atardim hemen bana motivasyonsuz insan lazum değil askeri disiplinime uyamayan kimse noo
Hiç sevmem kendisini saçma bir diyet programı varBibinin içine canan karatay kaçmış
Oda böyle konuşuyor ama yemiyiceksiniz diyeHiç sevmem kendisini saçma bir diyet programı var
Afiyettt canımAra öğün; 1 cay bardağı sarı leblebi ve 1 küçük muz biztlattim üzerine de 30 gr bitter erittim alın size pastatamamı 400 ben, 2 porsiyon yaptım kocama da vercem. Porsiyonu 200 kalori Eki Görüntüle 3575804
Tartı ödülü önerisiInfinite Soul
Şimdi çıkıp yürüyeceğim gelince bir şekersiz turk kahvesiylen
Kahve demişken şimdi ben de kahve içeceğim de fal bakabilenimiz var mıBir tane bişey hmm tamam hadi hep birlikte kahve içelim jdjdjd ödül kahvesi
Yarın sabah aç karnına tartıl öyle ekleyelim istersen olur mu ?Merhaba güzel pazarlar topiğin hem güzel hem azimli kadınlarımuhteşem sonuçlar gördüm öncelikle hepinizi tebrik ederim. Cuma günü regl oldum cuma ve cumartesi ağrı sebepli yediklerimi bile paylasasim gelmedi kaçamağı minimum düzeyde tuttum dün akşam yatılı misafirim vardı ancak tartıyı şuan alabildim yani tokum ve regli siskinligimde mevcut 85 kilo ile gecen hafta baslamistim sanirim vermişim yaaaa ne kadar siskinligim var bilemiyorum ama artı cikmadigim icin mutluyum Orenda Eki Görüntüle 3575812
Öyle yapıyım sabah tartilip tekrar paylaşırımYarın sabah aç karnına tartıl öyle ekleyelim istersen olur mu ?
Tartıldımmm 54.5 geldim sadece 500 gram gitmiş moralim bir tık bozuldu
Canım senin kilona göre gayet normal bir rakam gidenTartıldımmm 54.5 geldim sadece 500 gram gitmiş moralim bir tık bozuldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?