Glow-up yapıyoruz, en iyi versiyonumuza ulaşıyoruz!!

Ben şu an emzirmiyorum büyüdüler ama Benim de emzirirken diyet yaptığımda azalma olmuştu. Kızlarım 1 yaşına gelene kadar diyet yapmadım.
Seninki küçük mü? Bol su içebiliyor musun?
5 buçuk aylık oldu. Suyu 2 2 buçuk litre falan içiyorum. Ay bıraksam mı diyeti acaba

Benim hiç azalmadı ama diyetisyen eşliğinde kilo vermiştim
Ben kendi kendime takılıyorum ondan sanırım.

5 buçuk aylık oldu. Suyu 2 2 buçuk litre falan içiyorum. Ay bıraksam mı diyeti acaba

Ben kendi kendime takılıyorum ondan sanırım.
Azaldığına nasıl karar verdin ki? Belki sana öyle geliyordur. Çok hızlı kilo veriyorsan bi ara öğün ekle, protein ve suyu artır. Ama herkesin bünyesi farklı, gerçekten azalıyorsa sütün bırak tabii ki.

Regldim normalde bu yememeye daha fazla kilo verirdim muhtemelen ama yarım kilo vermişim.
Yediklerimi revize edersem düzelir. Emiyor ama doymuyor gibi. Yarım saatte bir emzirsem yok demez. Ya o doymuyor, ya da doyduğunu bilmiyor

Regldim normalde bu yememeye daha fazla kilo verirdim muhtemelen ama yarım kilo vermişim.
Yediklerimi revize edersem düzelir. Emiyor ama doymuyor gibi. Yarım saatte bir emzirsem yok demez. Ya o doymuyor, ya da doyduğunu bilmiyor
Haftada yarım kilo çok değil aslında, çok emmesini ona bağlama ara sıra memeye düştükleri zamanları oluyor belki öyle bir dönemdedir.

Tatlı krizleri icin puding gibi tarif 2 minik olgun muz bi tatlı kaşığı fıstık ezmesi tahin bunlari iyice eziyoruz çırpar gibi karıştırıyoruz üzerinede gezdirmelik çok az pekmez

Orenda
Bugün kendime ödül verdim ama içimde pişmanlıkta var gibi. Haftaiçi evlilik yıldönümümüzdü kutlayamadık diye bu sabah serpme kahvaltıya gittik ve her şeyden yedim(gözleme, patates kızartması ve katmer dahil)
Zaten geç gittiğimiz için arada türk kahvesi içtik.
Akşam eve gelmemiz geçe kaldı, eşim dışarıda tatlı yemişti aç değilim dedi ama ben acıktığım için kendime ton balıklı salata yaptım. Ton balığını şoktan aldım bu arada 75gr’lık küçükler 25₺ idi. Tam 1 kişilik porsiyon olarak bana çok iyi geldi, siz de bakın kızlar, markası tonla, dardanel üretiyormuş, fiyat/performans iyi geldi ihtiyacı olanlara duyurulur

25 tl iyiymiş kutlama yapmissiniz birsey olmaz afiyet olsun

Emziren varsa aramızda sormak istiyorum : kilo verme sürecinde sütünüz etkileniyor mu? Ben biraz azaldığını hissetmeye başladım. Eskisi gibi tatmin olmuyor bebiş emdikten sonra
Ya ben emziriyorum ama azalma yok bence ama şöyle bir şey var ben zaten doğru düzgün bir şey yiyemiyorum 2 aydır süt alerjisinden dolayı. Çok su içiyorum belki o yüzden azalma gibi bir durum olmamıştır

Emziren varsa aramızda sormak istiyorum : kilo verme sürecinde sütünüz etkileniyor mu? Ben biraz azaldığını hissetmeye başladım. Eskisi gibi tatmin olmuyor bebiş emdikten sonra
Maalesef etkileniyor. Yani ben denedigimde direk sutum kesilme asamasina gelmisti. Sut icin kalori lazim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…