- 11 Ağustos 2013
- 590
- 44
burda gelin ayakkbım da dahil herşeyi paylaştım sıra geldi gelin çiçeğime bugün sipariş verdim onuda
Eki Görüntüle 992346
Çiçeğin çok şık gizcim mutluluklar kullan inşallah.Ben de gelin çiçeğimi ve ayakkabılarımı aldım sonunda.
biz bugün perdelerimiz halletik çokta güzel oldu çok sade abartısız şeyler aldık mobilyalarımızada uydu fonalrımız pudra pembesi oldu öyle ağıur saten değil yatak odası çiçekli mutfak ise çay temalı aldık halılarıda mutfak için cupcake ve çay temalı alacağım için şık durcaktır
evimde detaylı olarak fonlarda pudra pembe gibi soft renkler kullanıldı ağır dantelden kaçtım 3 oda 1 salon artı 1 de mutfask olan evi 1800 fiyata yaptırdık hepsi taç oldu taçta indirim varmış tavsiye ederim
birde annem bu cici nevresimli batatniyeyi aldırdım çok cicik oldu artı kızlar bugün halılarda karar verdik birazdan ekliyeceğim karar verdiklerimizi evimiz bitti şükür bütün eksikler btti
bide kızlar ben güneşliği uzun istiyordum ama ısıya engel olur diye perdecim caydırdı fonalr ve tülümüz yere kadar güneşlikte pencere hizadında oldu
Eki Görüntüle 990671
Perdelerin de hayırlı olsun tatlım gayet hesaplı olmuş hem de Taç. Biz de bir evi tutalım da perde işine girişeceğiz ama daha 15-20 gün var. Fotileri bekliyoruz bu arada.
canım sağol ben gelin pabucumu beyaz dantelli aldım minik topuk bu çiçekte uydu şansasanki ayakkbı çok grüncekmiş gibi
vallla giyeceğin gelinliğe aldıklaırn çok uyuyor beyazla boğmamışsın güzel bir renk yakalamışsın canım cıvıl cıvıl
canım sağolasın evet hesaplı oldu brillant tek odaya 1400 derken bide indirimli tanıdık bir taç mağazası bize çok uyguna bıraktı bide tülleri çok sade beğenme avantajım var fonlarımız pahalı oldu bizim
canım siz fotocuyu ayarladınız mı biz onu ayarladık 31 mayısta dış çekimimiz var
Ayarladık canım düğün günü olacak bizim biraz yorucu da olacak ama napalım hem kuaför hem de evden gelin almayı da çeksin istedik mecbur aynı gün olacak hepsi.
canım bence en doğrusunu yapmışsın düğünüm 1 5 arası olmasa idi ve adada olmasaydım bende öyle yaptırırdım ben düğün makyajımı bile çok yakın bir arkadaşıma yaptıracağım sade toprak tonların da olcak bir ara mace gidip malzeme alcaz mac ve loreal kullancaz bugün sağolsun yüzüme denedi bende sen yap hiç tanımadığım birine bırakma ben sade seviyorum dedim kıramadı foto çekiminde ise küçükyalıda bir kuaföre yaptırırım artık :) maalesef adada imkan yok düğün günü sabahı karşıya geçemiceğim için öyle oluyor
perdeci fikirtepede anadolu yakasında canım tabi eve geldi ölçü aldı sonra perdeciye gittik fiyat çıkardılar sağolsun cumartesi de gelecek perdeler inşallah
bu arada halıcılarda eve geliyorlar yani sen halını perdeni birgünde halledersin ev belli olsun sıkma canını biz yaya yaya yaptık yine yorulduk ama her hafta bişi halletik hani birgün perde birgün halı sen bunları aynı günü halledersin zor olmaz
maddiyatı hazırlayın peşin alabildiğinizi alın biz bu tür şeleri hep peşin aldık indirim oluyor canım
maş. çeyiziniz cok güzel mutlulukla kullanın :)) bnde ağustosta düüğünüm var çeyiz yapıyorum bndeçeyizinde kalbi abajur vardı onu nerden aldınız cok hoşuma gitti de söylenir misiniz DD
Gizciğim avizelerin çk güzel güle güle kullan cnm.
Perde ve halılarınıda merakla bekliyorum
burda gelin ayakkbım da dahil herşeyi paylaştım sıra geldi gelin çiçeğime bugün sipariş verdim onuda
bide öyle tülle satenle tutulcak yerini kapatmak istemedim çiçeklerin altına koskoca tülde gelsin istemiyordum gönlüme göre oldu böyle birşey işte çok sevdim
Eki Görüntüle 992346 Eki Görüntüle 992353