gizin çeyizine aldıkları

burda gelin ayakkbım da dahil herşeyi paylaştım sıra geldi gelin çiçeğime bugün sipariş verdim onuda

bide öyle tülle satenle tutulcak yerini kapatmak istemedim çiçeklerin altına koskoca tülde gelsin istemiyordum gönlüme göre oldu böyle birşey işte çok sevdim

Eki Görüntüle 992346

Son düzenleme:
Çiçeğin çok şık gizcim mutluluklar kullan inşallah. Ben de gelin çiçeğimi ve ayakkabılarımı aldım sonunda.

canım sağol ben gelin pabucumu beyaz dantelli aldım minik topuk bu çiçekte uydu şansa sanki ayakkbı çok grüncekmiş gibi

vallla giyeceğin gelinliğe aldıklaırn çok uyuyor beyazla boğmamışsın güzel bir renk yakalamışsın canım cıvıl cıvıl

Perdelerin de hayırlı olsun tatlım gayet hesaplı olmuş hem de Taç. Biz de bir evi tutalım da perde işine girişeceğiz ama daha 15-20 gün var. Fotileri bekliyoruz bu arada.

Perdelerin de hayırlı olsun tatlım gayet hesaplı olmuş hem de Taç. Biz de bir evi tutalım da perde işine girişeceğiz ama daha 15-20 gün var. Fotileri bekliyoruz bu arada.

canım sağolasın evet hesaplı oldu brillant tek odaya 1400 derken bide indirimli tanıdık bir taç mağazası bize çok uyguna bıraktı bide tülleri çok sade beğenme avantajım var fonlarımız pahalı oldu bizim

canım siz fotocuyu ayarladınız mı biz onu ayarladık 31 mayısta dış çekimimiz var

Sağol tatlım hep renkli gelin ayakkabılarım ve çiçeğim olsun istemişimdir ya fuşya ya da mor olacaktı hem topuk boyu hem de renk tonu olarak kafamdaki fuşyayı bulamadım ben de morda karar kıldım. Bir tane de krem rengi üzeri dantel dolgu topuk ayakkabı aldım gün içerisinde koşturmacada ve gecenin sonuna doğru onları giyeceğim çok rahatlar.

Ayarladık canım düğün günü olacak bizim biraz yorucu da olacak ama napalım hem kuaför hem de evden gelin almayı da çeksin istedik mecbur aynı gün olacak hepsi.

Perdeciniz nerede bu arada tatlım Anadolu yakasında mı eve gelip ölçü filan aldılar mı?

Ayarladık canım düğün günü olacak bizim biraz yorucu da olacak ama napalım hem kuaför hem de evden gelin almayı da çeksin istedik mecbur aynı gün olacak hepsi.

canım bence en doğrusunu yapmışsın düğünüm 1 5 arası olmasa idi ve adada olmasaydım bende öyle yaptırırdım ben düğün makyajımı bile çok yakın bir arkadaşıma yaptıracağım sade toprak tonların da olcak bir ara mace gidip malzeme alcaz mac ve loreal kullancaz bugün sağolsun yüzüme denedi bende sen yap hiç tanımadığım birine bırakma ben sade seviyorum dedim kıramadı foto çekiminde ise küçükyalıda bir kuaföre yaptırırım artık :) maalesef adada imkan yok düğün günü sabahı karşıya geçemiceğim için öyle oluyor

perdeci fikirtepede anadolu yakasında canım tabi eve geldi ölçü aldı sonra perdeciye gittik fiyat çıkardılar sağolsun cumartesi de gelecek perdeler inşallah

bu arada halıcılarda eve geliyorlar yani sen halını perdeni birgünde halledersin ev belli olsun sıkma canını biz yaya yaya yaptık yine yorulduk ama her hafta bişi halletik hani birgün perde birgün halı sen bunları aynı günü halledersin zor olmaz

maddiyatı hazırlayın peşin alabildiğinizi alın biz bu tür şeleri hep peşin aldık indirim oluyor canım

Perdeicleri biliyordum da halı için eve gelindiğini bilmiyordum tatlım söylemen iyi oldu hayırlı olsun tekrardan. Mutfağın ve yatak odasının halısı ile perdesini ben alacağım geri kalanları nişanlımın ailesi alacak ben peşin alıcam da onlar nasıl alır artık bilemiyorum. Benim evde mor ağırlıklı olacak bu gidişle. Salon koltuklarım bej ve morlu , yatak odam beyaz ama genelde aldığım yatak örtüleri, nevresim takımları, pikeler mor onun dışında oturma odası mavi tonlarda olabilir L koltuğumuz mavi. Mutfağı hiç bilmiyorum şu an.

maş. çeyiziniz cok güzel mutlulukla kullanın :)) bnde ağustosta düüğünüm var çeyiz yapıyorum bnde çeyizinde kalbi abajur vardı onu nerden aldınız cok hoşuma gitti de söylenir misiniz DD

bugün çeyiz serüvenime katılanalr tek cupcake sabunluk eksik iki pembe büyük kavanoz bir adette mavi aldım ortalarına koyayım çay tuz ve şeker için halbuki çok vardı bende ama dayanamadım :))))))) bide minik boylar var bende çok cici olcak

maş. çeyiziniz cok güzel mutlulukla kullanın :)) bnde ağustosta düüğünüm var çeyiz yapıyorum bnde çeyizinde kalbi abajur vardı onu nerden aldınız cok hoşuma gitti de söylenir misiniz DD

canım altıncıcaddenden aldım ama misto home die bir markada bu abajurlardan çıkardı ben alallı 1,5 sene oluyor

Gizciğim avizelerin çk güzel güle güle kullan cnm.
Perde ve halılarınıda merakla bekliyorum

Her şeylerin çok güzel. Çok zevklisin canım. Allah güle güle kullanmayı nasip etsin yuvanızda <3

merhaba, çiçeğine de çeyizine bayıldığım gibi bayıldım :) herşeyin çok ama çok güzel, güzel günlerde kullanırsın inşallah. çiçeğini nerden aldın ve kaça aldın acaba ? birde instagramda seni takip etmek istiyorum iznin olursa :) ama adın ne instagramda :)

sen ne kadar zevkli bir hatunsun hem burdakı paylasımların hemde ınstagramdakıler zevkle takıp edıyorum mobılya secımınde cok guzel herseyin çok güzel gelin buketinin renkleri ne kadar güzel oyle bayıldımmm sakıncası yoksa nereden sıparıs verdıgını oğrenebılırmıyım. gelınlıgını cok merak edıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…