gizin çeyizine aldıkları

bugün çeyiz serüvenime katılanalr tek cupcake sabunluk eksik iki pembe büyük kavanoz bir adette mavi aldım ortalarına koyayım çay tuz ve şeker için halbuki çok vardı bende ama dayanamadım :))))))) bide minik boylar var bende çok cici olcak

Eki Görüntüle 995233 Eki Görüntüle 995234 Eki Görüntüle 995236 Eki Görüntüle 995237 Eki Görüntüle 995238

merhaba, nasılsın ? seni instagramdanda takip ediyorum herşeyin maşallah çok güzel çok zevkli.. konuşma balonların da süper olmuş : ) davetiyenize karar verdiniz mi merak ettim de ben birtürlü içime sinen bir davetiye bulamadım, birde kına fikirlerini paylaşırsan sevinirim çok kararsızlıklarım var benim. ..
kolay gelsin şimdiden

cnm benim btün eşyaların çook güzel hepside harkulade bayıla bayıla baktım :KK1: allah aşkla mutlulukla kullanmak nasip etsin cnm evinin resimlerinide gelin fotolarınıda bekleriz :KK66: allah mutlu mesut etsin şimdiden cnm

biliyoruym burayı çok ihmal ettim ama ev iş alışveriş arasında mekik dokuyorum çok şükür bir eksiğim yok herşey güzel ve yolunda instagramdan evimin detaylarını paylaşıyorum genelde telefondan çektiğim için buraya atmak inanın zor içime sinen güzel huzurlu bir yıvam oldu şükür

bugün gelin araba ve konvoy arabaları kapıs süsüm geldi ve davetiyemizi aldık sizlerlede paylaşayım fikir olur

Eki Görüntüle 1058385

merhaba, nasılsın ? seni instagramdanda takip ediyorum herşeyin maşallah çok güzel çok zevkli.. konuşma balonların da süper olmuş : ) davetiyenize karar verdiniz mi merak ettim de ben birtürlü içime sinen bir davetiye bulamadım, birde kına fikirlerini paylaşırsan sevinirim çok kararsızlıklarım var benim. ..
kolay gelsin şimdiden

davetiyemiz bu canım

Eki Görüntüle 1058355

Renkli buketleri hiç sevmem ama tabularımı yıktın şahaneler güle güle kullan:)

son çeyizler alınıyor ben instagramda aldığım ıvır zıvırı paylaşsamda halılarımı koyuyorum fikir olur aldığım yatağı ve süpürgemide koyayyım benim çeyiz bitti darısı diğer arkadaşların başına son 2 3 aydır alınanları koyamadım ama olsun büyük parçalarımı koyuyorum

$fakir.jpg

salon halım

$royal yeni flora.JPG

mutfak halım

$FB,1135,10,bonita-1227-07-kemik-bonita-kasmir-hali-kasmir-bonita.jpg

antre hol halım

$royal melodi.JPG

yatak odası ve minik odamın halısınun fotosu yok ama beyaz kemik ağırlıklı düz modeller

yatağı ise alacak arkadaşlara tavsiye ederim indirimde şu anda istikbal Sleepwell Energy Yatak ve kkendinden alezi var

$sleepwell-energy-yatak50.jpg $sleepwell-energy-yatak53.jpg

son çeyizler alınıyor ben instagramda aldığım ıvır zıvırı paylaşsamda halılarımı koyuyorum fikir olur aldığım yatağı ve süpürgemide koyayyım benim çeyiz bitti darısı diğer arkadaşların başına son 2 3 aydır alınanları koyamadım ama olsun büyük parçalarımı koyuyorum

Eki Görüntüle 1068040

salon halım

Eki Görüntüle 1068041

mutfak halım

Eki Görüntüle 1068042

antre hol halım

Eki Görüntüle 1068043

yatak odası ve minik odamın halısınun fotosu yok ama beyaz kemik ağırlıklı düz modeller

yatağı ise alacak arkadaşlara tavsiye ederim indirimde şu anda istikbal Sleepwell Energy Yatak ve kkendinden alezi var

Eki Görüntüle 1068045 Eki Görüntüle 1068047

İnstagram hesabın ne? Ben de takip edeyim.

fatoskedi ben.

biliyoruym burayı çok ihmal ettim ama ev iş alışveriş arasında mekik dokuyorum çok şükür bir eksiğim yok herşey güzel ve yolunda instagramdan evimin detaylarını paylaşıyorum genelde telefondan çektiğim için buraya atmak inanın zor içime sinen güzel huzurlu bir yıvam oldu şükür

bugün gelin araba ve konvoy arabaları kapıs süsüm geldi ve davetiyemizi aldık sizlerlede paylaşayım fikir olur

Eki Görüntüle 1058385

davetiyemiz bu canım

Eki Görüntüle 1058355

Gizz konvoy araba süsün çok güzel aynı siteden ben de almak istiyorum 10 tane filan sorunsuz geldi mi hepsi?

Eki Görüntüle 1068040

salon halım

Eki Görüntüle 1068041

mutfak halım

Eki Görüntüle 1068042

antre hol halım

Eki Görüntüle 1068043

güle güle kullan canım, yatağı ne kadar a aldınız acaba

Gizim halına bayıldım. Bende bunun krem rengi ı love coffee yazanını beğendim hatta bugün sipariş vereceğim yarın gelirmiş.

Sen bu halıya nasıl bir perde koydun? Benim perdelerim gri üzerine çiçek ve kuş desenli uymayacak ama halıyı çok beğendim o yüzden kararsızım.

0564-16%20KEM%C4%B0K%20KA%C5%9EM%C4%B0R%20MODERN-750x750.jpg

Son düzenleme:

Eki Görüntüle 1068040

salon halım

Eki Görüntüle 1068041

mutfak halım

Eki Görüntüle 1068042

antre hol halım

Eki Görüntüle 1068043

hepsi birbirinden güzel:)

Gizim halına bayıldım. Bende bunun krem rengi ı love coffee yazanını beğendim hatta bugün sipariş vereceğim yarın gelirmiş.

Sen bu halıya nasıl bir perde koydun? Benim perdelerim gri üzerine çiçek ve kuş desenli uymayacak ama halıyı çok beğendim o yüzden kararsızım.

0564-16%20KEM%C4%B0K%20KA%C5%9EM%C4%B0R%20MODERN-750x750.jpg

lovelym öncelikle senin beğendiğini bende beğeniyordum ama rengi açık geldi gözüme birşey dökersem felan belli eder diye eh biraz sakarlık var :KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:ama ilk kendi aldığımı beğenmiştim neyse işte fonlarımı instagramdan senle paylaştım directe girersen direk sana foto atttım
benimkide çay kahve fincanları var kahve rengi bide uydu o yüzden canım halıyı düşünerek almıştım fonu zaten :KK1::KK1::KK1::KK1:

X