gizin çeyizine aldıkları

Çok tatlılar :KK54: Çok sevdim canım :KK16: Banyon ne renk canım açık renkmi fayanslar

Canım çok sağolasın ben yer fayanslarını özellikle kahve istedim duvar beyaz dolaplar beyaz kahve annem senin aldığın seti Almam için çok diretti ama ben açık renge kıyamadım bide banyomuz minik ebat olarak bu aldıklarım iyi oldu.

Ben de tam olarak boyle bir kombin dusunuyordum aynisi. :))) ancak bilemedim uyar mi banyo rengime diye. Bordo beyaz fayanslarim. Sizden bu konuda yardim istiyorum :KK43:

Canım çok sağolasın ben yer fayanslarını özellikle kahve istedim duvar beyaz dolaplar beyaz kahve annem senin aldığın seti Almam için çok diretti ama ben açık renge kıyamadım bide banyomuz minik ebat olarak bu aldıklarım iyi oldu.

Anladım canım...

Bende aslında bu pembeyi beğenmiştim ancak benim banyomun yeri siyah bu nedenle açık renk aldım

Banyo aksesuarları için ise mudo da cok güzel şeyler var, parça parça satılıyor 40 küsüre geliyor... Sen ne kadara aldın banyo aksesuarlarını :KK54:

öncelikle yorum yapan herkeslere selamlar biz bugün ahizelerimizi mutfak masa sandalyemizi ve zigon sehpamızı halletik bide ikeadan tabak rafı sipariş etttim

salon için ahizemiz budur

$9d8e6_Jacobo_Besli_Avize_Beyaz__.jpg

salonun yanındaki odayı yemek odası yaptık orası için ahziemiz üçlü sarkıt

$a4cb0_Thule_3_lu_Sarkit.jpg

en bi sevdiğim yatak odası ahizesi

$077ca_Gul_Bahcesi_Beyaz_Avize.jpg

mutfak için bunu aldık birtane daha oda vardı onada düz krem şapkalı kumaş ahize aldık

$1000120454.jpg

mutfak için tabak rafımız

$indir.jpg

sandalyelerimiz

$7b019_Sandalye_Michigan.jpg

sehpamız mobilyalara uygun masamızda düz beyaz ahşap bir mutfak masası oldu diğer gelişmeleride ekleyeceğim inşallah

öncelikle yorum yapan herkeslere selamlar biz bugün ahizelerimizi mutfak masa sandalyemizi ve zigon sehpamızı halletik bide ikeadan tabak rafı sipariş etttim

salon için ahizemiz budur

Eki Görüntüle 980121

salonun yanındaki odayı yemek odası yaptık orası için ahziemiz üçlü sarkıt

Eki Görüntüle 980122

en bi sevdiğim yatak odası ahizesi

Eki Görüntüle 980123

mutfak için bunu aldık birtane daha oda vardı onada düz krem şapkalı kumaş ahize aldık

Eki Görüntüle 980124

mutfak için tabak rafımız

Eki Görüntüle 980125

sandalyelerimiz

Eki Görüntüle 980126

sehpamız mobilyalara uygun masamızda düz beyaz ahşap bir mutfak masası oldu diğer gelişmeleride ekleyeceğim inşallah

Gizim son aldıklarına bayıldım ama özellikle yatak odası avizene bittim :KK16: Nerden aldığını sorsam canım :KK31:

Gizim son aldıklarına bayıldım ama özellikle yatak odası avizene bittim :KK16: Nerden aldığını sorsam canım :KK31:

Bütün ahizeler koçtaştan aldık canım 2 ay önce beğendim ben bunları bugün ahizeyi gezelim dedik ama ayaklarım koçtaşa götürdü ben bu yatak odası için olana aşık olmuştum oturma odasına yani salona 5 kişini alalllım desek te salona sade yakıştı

Nilhan canım benim çok teşekkürler

Bayildim çoook güzeller canım benim.. özellikle yatak odasının avizesine işte budurrr dedim.. mutfak sandalyesi de istedigim tarz. Çoook beğendim. Canim mahsuru olmazsa bunları kaça aldığını ogrenebilir miyim

:2:
Bayildim çoook güzeller canım benim.. özellikle yatak odasının avizesine işte budurrr dedim.. mutfak sandalyesi de istedigim tarz. Çoook beğendim. Canim mahsuru olmazsa bunları kaça aldığını ogrenebilir miyim

Sandalyenin tanesi 70 tl ahizeler le beraber hepsi 1000 tl tuttu canım koçtaştan aldık biz teşekkür ederim yorumun için

giz sandalyeyi de koçtaştan aldın sanırım :26: ondan almak istedim ama eşim beğenmedi. gerçek tonet değil ama gerçek tonet de zaten bakım istiyormuş. hayırlı olsun, hepsi çok güzel :KK16:

giz sandalyeyi de koçtaştan aldın sanırım :26: ondan almak istedim ama eşim beğenmedi. gerçek tonet değil ama gerçek tonet de zaten bakım istiyormuş. hayırlı olsun, hepsi çok güzel :KK16:

canım kriz çok sağol ama biz geçrek tonetin tanesini 200 tl ye görünce vazgeçtik baktık koçtaşta uygun kaptık hemen yaa zigon sehpamız bile 500 den 350 ye indi mutfak masamız 250 tl ye geldi bunların hepsi evimizin ordaki bir mobilyacı yapacak bizim mobilyanın tarzın da ama gel gör ki tonet sorduk tanesi 200 dedi :KK14::KK14::KK14::KK14::KK14: koçtaşı benim nişanlıda beğenmedi ama o kadar para verdiremezdim ona :))))))

biz bugün perdelerimiz halletik çokta güzel oldu çok sade abartısız şeyler aldık mobilyalarımızada uydu fonalrımız pudra pembesi oldu öyle ağıur saten değil yatak odası çiçekli mutfak ise çay temalı aldık halılarıda mutfak için cupcake ve çay temalı alacağım için şık durcaktır

evimde detaylı olarak fonlarda pudra pembe gibi soft renkler kullanıldı ağır dantelden kaçtım 3 oda 1 salon artı 1 de mutfask olan evi 1800 fiyata yaptırdık hepsi taç oldu taçta indirim varmış tavsiye ederim :KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

birde annem bu cici nevresimli batatniyeyi aldırdım çok cicik oldu artı kızlar bugün halılarda karar verdik birazdan ekliyeceğim karar verdiklerimizi evimiz bitti şükür bütün eksikler btti

bide kızlar ben güneşliği uzun istiyordum ama ısıya engel olur diye perdecim caydırdı fonalr ve tülümüz yere kadar güneşlikte pencere hizadında oldu

$22large.jpg

Canim hayirli olsun tullerin ve nevresim takimin lutfen artik evinden biraz foto paylas cok mrk ediyorum. 😍😍😍😍:KK16:

X