- 11 Ağustos 2013
- 590
- 44
burda gelin ayakkbım da dahil herşeyi paylaştım sıra geldi gelin çiçeğime bugün sipariş verdim onuda
bide öyle tülle satenle tutulcak yerini kapatmak istemedim çiçeklerin altına koskoca tülde gelsin istemiyordum gönlüme göre oldu böyle birşey işte çok sevdim
Eki Görüntüle 992346 Eki Görüntüle 992353
bugün çeyiz serüvenime katılanalr tek cupcake sabunluk eksik iki pembe büyük kavanoz bir adette mavi aldım ortalarına koyayım çay tuz ve şeker için halbuki çok vardı bende ama dayanamadım :))))))) bide minik boylar var bende çok cici olcak
Eki Görüntüle 995233 Eki Görüntüle 995234 Eki Görüntüle 995236 Eki Görüntüle 995237 Eki Görüntüle 995238
merhaba, nasılsın ? seni instagramdanda takip ediyorum herşeyin maşallah çok güzel çok zevkli.. konuşma balonların da süper olmuş : ) davetiyenize karar verdiniz mi merak ettim de ben birtürlü içime sinen bir davetiye bulamadım, birde kına fikirlerini paylaşırsan sevinirim çok kararsızlıklarım var benim. ..
kolay gelsin şimdiden
Renkli buketleri hiç sevmem ama tabularımı yıktın şahaneler güle güle kullan:)
Canım teşekkür ederim bir ön sayfadaki benim buketim o çok soft renkli çap canlı renkler yok üstünde bu paylaştığım araba aynası süsü
son çeyizler alınıyor ben instagramda aldığım ıvır zıvırı paylaşsamda halılarımı koyuyorum fikir olur aldığım yatağı ve süpürgemide koyayyım benim çeyiz bitti darısı diğer arkadaşların başına son 2 3 aydır alınanları koyamadım ama olsun büyük parçalarımı koyuyorum
Eki Görüntüle 1068040
salon halım
Eki Görüntüle 1068041
mutfak halım
Eki Görüntüle 1068042
antre hol halım
Eki Görüntüle 1068043
yatak odası ve minik odamın halısınun fotosu yok ama beyaz kemik ağırlıklı düz modeller
yatağı ise alacak arkadaşlara tavsiye ederim indirimde şu anda istikbal Sleepwell Energy Yatak ve kkendinden alezi var
Eki Görüntüle 1068045 Eki Görüntüle 1068047
biliyoruym burayı çok ihmal ettim ama ev iş alışveriş arasında mekik dokuyorum çok şükür bir eksiğim yok herşey güzel ve yolunda instagramdan evimin detaylarını paylaşıyorum genelde telefondan çektiğim için buraya atmak inanın zor içime sinen güzel huzurlu bir yıvam oldu şükür
bugün gelin araba ve konvoy arabaları kapıs süsüm geldi ve davetiyemizi aldık sizlerlede paylaşayım fikir olur
Eki Görüntüle 1058385
davetiyemiz bu canım
Eki Görüntüle 1058355
Gizz konvoy araba süsün çok güzel aynı siteden ben de almak istiyorum 10 tane filan sorunsuz geldi mi hepsi?
son çeyizler alınıyor ben instagramda aldığım ıvır zıvırı paylaşsamda halılarımı koyuyorum fikir olur aldığım yatağı ve süpürgemide koyayyım benim çeyiz bitti darısı diğer arkadaşların başına son 2 3 aydır alınanları koyamadım ama olsun büyük parçalarımı koyuyorum
Eki Görüntüle 1068040
salon halım
Eki Görüntüle 1068041
mutfak halım
Eki Görüntüle 1068042
antre hol halım
Eki Görüntüle 1068043
yatak odası ve minik odamın halısınun fotosu yok ama beyaz kemik ağırlıklı düz modeller
yatağı ise alacak arkadaşlara tavsiye ederim indirimde şu anda istikbal Sleepwell Energy Yatak ve kkendinden alezi var
Eki Görüntüle 1068040
salon halım
Eki Görüntüle 1068041
mutfak halım
Eki Görüntüle 1068042
antre hol halım
Eki Görüntüle 1068043
Gizim halına bayıldım. Bende bunun krem rengi ı love coffee yazanını beğendim hatta bugün sipariş vereceğim yarın gelirmiş.
Sen bu halıya nasıl bir perde koydun? Benim perdelerim gri üzerine çiçek ve kuş desenli uymayacak ama halıyı çok beğendim o yüzden kararsızım.
güle güle kullan canım, yatağı ne kadar a aldınız acaba
hepsi birbirinden güzel:)
Canım benim hepsi çok güzel hayırlı olsun güle güle kullanmak nasip olsun evinizde