gizin çeyizine aldıkları

ayyy canım kullanan birinden daha bu yorumu duymak mutlandırdı beni toz torba derdi varmı napmam lazım onu düşünüyorum torba değiştiriliyormuydu

edacım canım çok teşekkürler

Canım torbalı değil, haznesi var dolunca onu boşaltıyorsun ama sana hangisi daha kullanışlı geliyordur bilemiyorum:26:

Canım torbalı değil, haznesi var dolunca onu boşaltıyorsun ama sana hangisi daha kullanışlı geliyordur bilemiyorum:26:

deneyerek öğreneceğim canım hiç kullanmadım ki daha önce evde böyle şeylere el atmam evlilik bana neler katacak aceba

bu ciciyi ve mavi rengini aldım çeyizime şu sıra çok şey alıyoruz ama paylaşamıyorum foruma giremiyorum

bugün aşk yuvamızın sigortasını yaptırdım yuvamızı önce rabbim sonra biz koruyalım inşallah

ayy herşey çok şirinmiş yaa bayıldımm maşallah .. inşallah çok mutlu olursunuz

İg den de sulanmıştım süt şişene Giz burdan da sulanıyorum cok güzel

Maşallah güzel günlerde kullan inşallah

Laf aramızda bende o satıcıdan aldım

Çok tatlıymış bende çok beğendim canım güle güle kullann

yanlış alıntı yaptımm :26::26:

maşallah canım ne kadar çok çeyizlerin hepside özenle seçilmiş ne kadar belli sende benim gibi cupcake aşığısın heralde herşeyine bayıldım hayırlı günlerde aşkla kullanman dileğiyle

Allahımmm bu ne tatlılıktırrrrr Çok şekerrr

Ağız tadıyla sütler için inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…