ayyy canım kullanan birinden daha bu yorumu duymak mutlandırdı beni toz torba derdi varmı napmam lazım onu düşünüyorum torba değiştiriliyormuydu
edacım canım çok teşekkürler
Canım torbalı değil, haznesi var dolunca onu boşaltıyorsun ama sana hangisi daha kullanışlı geliyordur bilemiyorum:26:
deneyerek öğreneceğim canım hiç kullanmadım ki daha önce evde böyle şeylere el atmam evlilik bana neler katacak aceba
euroflora ganimetlerimi eklememiştim sanırsam kırlentlerim ve diğerleri
Eki Görüntüle 925887 Eki Görüntüle 925889 Eki Görüntüle 925894 Eki Görüntüle 925901 Eki Görüntüle 925905 Eki Görüntüle 925906
bu ciciyi ve mavi rengini aldım çeyizime şu sıra çok şey alıyoruz ama paylaşamıyorum foruma giremiyorum
bugün aşk yuvamızın sigortasını yaptırdım yuvamızı önce rabbim sonra biz koruyalım inşallah
Eki Görüntüle 957824
bu ciciyi ve mavi rengini aldım çeyizime şu sıra çok şey alıyoruz ama paylaşamıyorum foruma giremiyorum
bugün aşk yuvamızın sigortasını yaptırdım yuvamızı önce rabbim sonra biz koruyalım inşallah
Eki Görüntüle 957824
Çok tatlıymış yabu ciciyi ve mavi rengini aldım çeyizime şu sıra çok şey alıyoruz ama paylaşamıyorum foruma giremiyorum
Eki Görüntüle 957824
yine çok cici şeyler almışsın canım runner a bayıldım güzel güle kullan
son çeyizler öncelikle geöen hafta migros züccaciye ürünlerinden çok bardak aldım ama ekleyemedim aldığım çok şey oldu
bu cici yastıktan 2 adet daha alıp dörtledim
Eki Görüntüle 942350
fantom süpürgeyi tavsiye ettiler arnicayı kullanmayacağım annişime verrim ve seyahat ütümüz bide runnerım çok önceden almıştım
foto bulamadım fantomun beyazını aldım süpürgeyi
Eki Görüntüle 942351 Eki Görüntüle 942352 Eki Görüntüle 942355
Eki Görüntüle 957824
Harikalar gizcim maşallahbanyo paspası ve aksesuarları uzun zamandır girip bakamıyorum daha alınan çok şey var ama paylaşamadm
Eki Görüntüle 978027 Eki Görüntüle 978030
banyo paspası ve aksesuarları uzun zamandır girip bakamıyorum daha alınan çok şey var ama paylaşamadm
Eki Görüntüle 978027 Eki Görüntüle 978030