gizin çeyizine aldıkları

Hepsi çok güzel güle güle eskitin inşallah

televizyonuda aldık bir alt modelini alacaktık ki son dakika buna karar verdik LG 42LA660S tavsiye ederim bu tv yi yada ilk önce baktığımız 640 s her iki tv de çok iyi

Giz bu tv ne kadar teknosadan mi aldiniz :) yuvandan fotolar paylasmaya da devam edersen cok mutlu olurum sabirsizlikla bekliyorum A

Kızlar iki yıldır herşeyini eklediğin topiğime çok oldu bişi eklemedim şimdilik instagramdayım haftasonu nasipse yuvamı kurcam
Birkaç paylaşımda buluncam mutfağım hediyelikler

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Giz bu tv ne kadar teknosadan mi aldiniz :) yuvandan fotolar paylasmaya da devam edersen cok mutlu olurum sabirsizlikla bekliyorum A

Şimdi gördüm canım teknosa haftasonu kampanyası fiyat 1700 olması lazım

Kına için yapılan hazırlıkları yüklüyorum

Kına tepsi ve sepeti bunları yaptırdım

Kına için pankartlar

100 tane lavanta şişesi hazırladım forumda büşradan görmüştüm

Kınam yarın akşam ve 200 300 kişi gelecek kısmetse herşeyi fazla fazla yaptık

Geçen hafta kalp balonları şişirmwk için pompa aldım 200 kına aldım hemen hemen herkesin dağıttığı tarz oldu az kişi olsa özel alırdım ama kalabalık 300 çerez kesesi alındı tef konfeti alındı ve hazırlıklar bittti

Herşeyin harika canım kına için aldıklarına da ayrıca bayıldım herşey gönlünce olsun çok az zamanın kaldı inşallah çok güzel geçer istediğin gibi

Wuuuu gizcimmm hepsi muhteşem çok tatlılaaarrrr maşaallahhh. Güle güle aşkla kullan yeni evinde inşaAllah. O ortadaki yoksa davetiyenmi çok şekerrr

Wuuuu gizcimmm hepsi muhteşem çok tatlılaaarrrr maşaallahhh. Güle güle aşkla kullan yeni evinde inşaAllah. O ortadaki yoksa davetiyenmi çok şekerrr

Evet canım davetiye
Böyle de paylaşayım

Herşeyin çok güzel, mutlu günlerde kullan inşallah, çok az kalmış gizcim mutluluklar diliyorum şimdiden, bu arada instagramını takip etmek istiyorum, isteğimi kabul edersen çok memnun olurum..

Herşeyin çok güzel, mutlu günlerde kullan inşallah, çok az kalmış gizcim mutluluklar diliyorum şimdiden, bu arada instagramını takip etmek istiyorum, isteğimi kabul edersen çok memnun olurum..

Ismini buraya yazarsan hemen kabul edicem canım teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…