Kizlar silikonlara basta ben alisamamistim ama annem tantitoni ler ciktigindan beri puding yaparken ocakta cirpicisini teflonda kofte yaparken masasini epeydir kullaniyor, makinede yikiyor hic sorun olmadi.
Softbowl diye bir markanin spatulasini aldik internette yorumlari iyiydi makinede yikadik bir sey olmadi ama ates uzerinde denemedik henuz.
Tahta kasik olarak sadece simsir kasik aldim ben annemin israriyla cilali degil ama puruzsuz resmen yikamasi ve elde biraktig his cok farkli. Birz daha pahali ama az olsuj simsir olsun dedik:) elde yikamayimsevmedigimmicin silikonlara kayacagim sanirim:)
Aynen onlara kalsa her sey teferruat. Dun koltuklar gelecekti evde hala ayakkabiyla geziliyor ustalar gelip gidiyor diye, viledayoa odalari bir sileyim dedim, aman ne gereknvarmis da bosuna ypruyormusum da kendimi baska islerinhalledeymisiz de, veee koltuklar koridordan gecemedigi icin parcalayip getirdiler yerde monte ettiler eger silmeseydim kim bilir ne hale gelecekti cunku 2 kova simsiyah su cikmisti:)