banyo paspası ve aksesuarları uzun zamandır girip bakamıyorum daha alınan çok şey var ama paylaşamadm
Eki Görüntüle 978027 Eki Görüntüle 978030
Çok tatlılarÇok sevdim canım Banyon ne renk canım açık renkmi fayanslar
Canım çok sağolasın ben yer fayanslarını özellikle kahve istedim duvar beyaz dolaplar beyaz kahve annem senin aldığın seti Almam için çok diretti ama ben açık renge kıyamadım bide banyomuz minik ebat olarak bu aldıklarım iyi oldu.
öncelikle yorum yapan herkeslere selamlar biz bugün ahizelerimizi mutfak masa sandalyemizi ve zigon sehpamızı halletik bide ikeadan tabak rafı sipariş etttim
salon için ahizemiz budur
Eki Görüntüle 980121
salonun yanındaki odayı yemek odası yaptık orası için ahziemiz üçlü sarkıt
Eki Görüntüle 980122
en bi sevdiğim yatak odası ahizesi
Eki Görüntüle 980123
mutfak için bunu aldık birtane daha oda vardı onada düz krem şapkalı kumaş ahize aldık
Eki Görüntüle 980124
mutfak için tabak rafımız
Eki Görüntüle 980125
sandalyelerimiz
Eki Görüntüle 980126
sehpamız mobilyalara uygun masamızda düz beyaz ahşap bir mutfak masası oldu diğer gelişmeleride ekleyeceğim inşallah
Gizim son aldıklarına bayıldım ama özellikle yatak odası avizene bittimNerden aldığını sorsam canım
Bayildim çoook güzeller canım benim.. özellikle yatak odasının avizesine işte budurrr dedim.. mutfak sandalyesi de istedigim tarz. Çoook beğendim. Canim mahsuru olmazsa bunları kaça aldığını ogrenebilir miyim
Güle güle kullan fıstık
Çok güzel canım çok beğendim, güzel günlerde kullan
giz sandalyeyi de koçtaştan aldın sanırım :26: ondan almak istedim ama eşim beğenmedi. gerçek tonet değil ama gerçek tonet de zaten bakım istiyormuş. hayırlı olsun, hepsi çok güzel
gizim son aldıklarına bayıldım
evinin son halini çok merak ediyorum masal ev gibi olucak valla