gizin çeyizine aldıkları

Anladım canım çok çok sağ ol... Ben de hem yatak oalbilen, hem bazalı hem de uygun fiyatlı bir şey olsun diyorum da o yüzden sordum. yavaştan bakınıyorum da

canım merak etme çok pahalı değil bu tür şeyler ama işte yaşadığın yere göre de değişiyor sen nakit para koy kenara çeyiz al bir yandan kenara koy bak benim gibi ailenle yaşıyorsun büyük ihtimal öyle isen zaten çarçur etme canım

Bende soradan kullanabilcegim bişey istiyorum o yüzden yüksek almıcam

gözdecim ben hep karikatürlü istemiştim son anda bunun daha asil olacağna karar verdim inşallah mutlu günlerde giyinelim

Ben ailemden uzaklardayım 2 yıldır gizcim, atandım öğretmen olarak.Ev masrafım var tek başıma ve bu zorluyor haliyle. Sevdicek de benim gibi... Yani şu an 2 ev geçindirip bir ev kurmaya çalışıyoruz

Ben ailemden uzaklardayım 2 yıldır gizcim, atandım öğretmen olarak.Ev masrafım var tek başıma ve bu zorluyor haliyle. Sevdicek de benim gibi... Yani şu an 2 ev geçindirip bir ev kurmaya çalışıyoruz

ahhh canım ya biraz gelecekçi olcak ama ailenle olsaydınız peşinat birikimi yapardınız ama olsun ki siz aynı eve girdinizmi bide ilerde lojmanı olan yerde çalışırsanız yada beğenirseniz diyim evinizi arabanızı alırsınız bak benim kuzende eşide son anda öğretmen oldu kuzenim senlerdir denedi eşinin yanında kpss ye gitti eşide özel sektördeydi ilk kuzen sonra eniştem öğretmen oldu ve şimdi herşeyleri var yaptılar canım allah sağlık güç kuvvet versin evlenince el ele verince yaparsınız herşeyinizi mesleğiniz garanti dertlenme evlilik için kredi bile çekseniz sorun olmaz inan o yüzden sen rahat ol

herşeyin bir zorluğu var aileden uzakta gurbette olmak çok zordur anlıyorum desem de anlayamam herhalde

bu arada içimden bir ses ailedekilerin yumuşucağnı ara tatilde birşeyler olacağını fısıldıyor

Evet canım, pek çok şeyden kısmamız gerekecek mecburen yoksa kalkamıycaz altından.Rabbim sağlık sıhhat, çalışma gücü versin de yaparız inşallah. Hem çok fazla eşya almayalım diyoruz, tayinimiz mi çıkar, kiracıyız ev mi değiştiririz belli olmaz diyip tek oda döşemeyi planlıyoruz bakalımUmarım ne alırsak alalım içimize siner.
Aileden uzakta olmak da çok zor kuzum, bak hastayım 2 gündür annem orda ağlıyo ben burda. Uzak olunca gidip gelinemiyor işte
Babam gelicek haftaya biraz daha netleşir inşallah durumlar canım. Dua et olur mu, zihnen çok yoruldum

Bugün sabah mobilya kulplarımızı seçtik ve mobilyalarımıza uygun portmanto siparişi verdik evimizin girişide içimize sinecek kısmetse çok güzel olcaklar modeli kendimiz çizdik belirledik güzel birşey çıkacak ortaya

Merhabalar, uzun zamandır burayı takip ediyorum sürekli fotograflara bakıyorum çok güzel bir çeyiziniz var bende dayanamadım üye oldum ve artık paylaşmak istiyorum çeyizciklerimi :)

hepsini güzel günlerde kullanmanız dileğiyle..

canım ben de dün mutfak dolaplarımızın kulplarını seçtim denk gelmişiz :))) resimlerini bekliyorum mobilyalarının ve portmantonun.. çok merak ediyorum. güle güle kullanın şimdiden canım Allahım huzuru sağlığı hiç eksik etmesin evinizden... bizim de kulplarımız böyle :)

son çeyizler öncelikle geöen hafta migros züccaciye ürünlerinden çok bardak aldım ama ekleyemedim aldığım çok şey oldu

bu cici yastıktan 2 adet daha alıp dörtledim

fantom süpürgeyi tavsiye ettiler arnicayı kullanmayacağım annişime verrim ve seyahat ütümüz bide runnerım çok önceden almıştım

foto bulamadım fantomun beyazını aldım süpürgeyi

Eki Görüntüle 942352

Güle güle kullan gizcim,ben de evde fantomun kırmızısını kullanıyorum. Gündelik temizlik için çok rahat

Gizcim cok iyi yapmissin fantom alarak bende darky istiyodum ama arkadasimin annesi almis sanki cekmiyo gibi geldi ama fantom haliyi yerinden kaldiriyo buyuk ihtimal bende fantom alicam :) biz kullaniyorduk sapini kirana kadar ablamda arnica almis hic guzel degil valla
Minik supurgenide cok sevdim

canım eve yerleşsimn hepsini çekeceğim bak mobilyacıya gittim ama hala yatak odasını çekemedim unutuyorum yaaaaa

kulpların çok güzel bende bu tarz kulplar seçtim inşallah güzel olur herşeyimiz

çok teşekkür ederim güzel yorumlarınız için inşallah güzel günelrde kullanırız

canım bende fantomu en uygun buldum hatta bir arkadaşım elektirk süpürge bile almadı ubnun temizliğinden memnun bide buharlı temizliyicisi var evinde fazla halıda yok onun çok memnun

Hepsi birbirinden güzel güle güle kullan canım

daha güzelleri senin olsun teşekkürler güzel yorumun için canım

güzel günlerde kullan canım..

canım çok teşekkür ederim

Güle güle kullan gizcim,ben de evde fantomun kırmızısını kullanıyorum. Gündelik temizlik için çok rahat

ayyy canım kullanan birinden daha bu yorumu duymak mutlandırdı beni toz torba derdi varmı napmam lazım onu düşünüyorum torba değiştiriliyormuydu

Güle güle kullan gizcim

edacım canım çok teşekkürler

Harika şeyler almışsın gizcim.
41 kere maşallah, ağzınızın tadıyla kullanmayı nasip etsin rabbim.

yine çok cici şeyler almışsın canım runner a bayıldım güzel güle kullan

Sarjlida var benim birde bundan alirsam bende almam buyuk supurge heralde :) askilarinda cok cici ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…