Anladım canım çok çok sağ ol... Ben de hem yatak oalbilen, hem bazalı hem de uygun fiyatlı bir şey olsun diyorum da o yüzden sordum. yavaştan bakınıyorum da
Bende soradan kullanabilcegim bişey istiyorum o yüzden yüksek almıcam
canım merak etme çok pahalı değil bu tür şeyler ama işte yaşadığın yere göre de değişiyor sen nakit para koy kenara çeyiz al bir yandan kenara koy bak benim gibi ailenle yaşıyorsun büyük ihtimal öyle isen zaten çarçur etme canım
gözdecim ben hep karikatürlü istemiştim son anda bunun daha asil olacağna karar verdim inşallah mutlu günlerde giyinelim
Ben ailemden uzaklardayım 2 yıldır gizcim, atandım öğretmen olarak.Ev masrafım var tek başıma ve bu zorluyor haliyle. Sevdicek de benim gibi... Yani şu an 2 ev geçindirip bir ev kurmaya çalışıyoruz
ahhh canım ya biraz gelecekçi olcak ama ailenle olsaydınız peşinat birikimi yapardınız ama olsun ki siz aynı eve girdinizmi bide ilerde lojmanı olan yerde çalışırsanız yada beğenirseniz diyim evinizi arabanızı alırsınız bak benim kuzende eşide son anda öğretmen oldu kuzenim senlerdir denedi eşinin yanında kpss ye gitti eşide özel sektördeydi ilk kuzen sonra eniştem öğretmen oldu ve şimdi herşeyleri var yaptılar canım allah sağlık güç kuvvet versin evlenince el ele verince yaparsınız herşeyinizi mesleğiniz garanti dertlenme evlilik için kredi bile çekseniz sorun olmaz inan o yüzden sen rahat ol
herşeyin bir zorluğu var aileden uzakta gurbette olmak çok zordur anlıyorum desem de anlayamam herhalde
bu arada içimden bir ses ailedekilerin yumuşucağnı ara tatilde birşeyler olacağını fısıldıyor
Bugün sabah mobilya kulplarımızı seçtik ve mobilyalarımıza uygun portmanto siparişi verdik evimizin girişide içimize sinecek kısmetse çok güzel olcaklar modeli kendimiz çizdik belirledik güzel birşey çıkacak ortaya
canım ben de dün mutfak dolaplarımızın kulplarını seçtim denk gelmişiz :))) resimlerini bekliyorum mobilyalarının ve portmantonun.. çok merak ediyorum. güle güle kullanın şimdiden canım Allahım huzuru sağlığı hiç eksik etmesin evinizden... bizim de kulplarımız böyle :)
Merhabalar, uzun zamandır burayı takip ediyorum sürekli fotograflara bakıyorum çok güzel bir çeyiziniz var bende dayanamadım üye oldum ve artık paylaşmak istiyorum çeyizciklerimi :)
hepsini güzel günlerde kullanmanız dileğiyle..
Gizcim cok iyi yapmissin fantom alarak bende darky istiyodum ama arkadasimin annesi almis sanki cekmiyo gibi geldi ama fantom haliyi yerinden kaldiriyo buyuk ihtimal bende fantom alicam :) biz kullaniyorduk sapini kirana kadar ablamda arnica almis hic guzel degil valla
Minik supurgenide cok sevdim
Hepsi birbirinden güzel güle güle kullan canım
güzel günlerde kullan canım..
Güle güle kullan gizcim,ben de evde fantomun kırmızısını kullanıyorum. Gündelik temizlik için çok rahat
Güle güle kullan gizcim
son çeyizler öncelikle geöen hafta migros züccaciye ürünlerinden çok bardak aldım ama ekleyemedim aldığım çok şey oldu
bu cici yastıktan 2 adet daha alıp dörtledim
Eki Görüntüle 942350
fantom süpürgeyi tavsiye ettiler arnicayı kullanmayacağım annişime verrim ve seyahat ütümüz bide runnerım çok önceden almıştım
foto bulamadım fantomun beyazını aldım süpürgeyi
Eki Görüntüle 942351 Eki Görüntüle 942352 Eki Görüntüle 942355