gizin çeyizine aldıkları

ayyy canım kullanan birinden daha bu yorumu duymak mutlandırdı beni toz torba derdi varmı napmam lazım onu düşünüyorum torba değiştiriliyormuydu

edacım canım çok teşekkürler

Canım torbalı değil, haznesi var dolunca onu boşaltıyorsun ama sana hangisi daha kullanışlı geliyordur bilemiyorum:26:

Canım torbalı değil, haznesi var dolunca onu boşaltıyorsun ama sana hangisi daha kullanışlı geliyordur bilemiyorum:26:

deneyerek öğreneceğim canım hiç kullanmadım ki daha önce evde böyle şeylere el atmam evlilik bana neler katacak aceba :KK1::KK1::KK1::KK1:

bu ciciyi ve mavi rengini aldım çeyizime şu sıra çok şey alıyoruz ama paylaşamıyorum foruma giremiyorum

bugün aşk yuvamızın sigortasını yaptırdım yuvamızı önce rabbim sonra biz koruyalım inşallah

$Screenshot_1.jpg

ayy herşey çok şirinmiş yaa bayıldımm :nazar: maşallah .. inşallah çok mutlu olursunuz :KK16:

bu ciciyi ve mavi rengini aldım çeyizime şu sıra çok şey alıyoruz ama paylaşamıyorum foruma giremiyorum

bugün aşk yuvamızın sigortasını yaptırdım yuvamızı önce rabbim sonra biz koruyalım inşallah

Eki Görüntüle 957824

İg den de sulanmıştım süt şişene Giz burdan da sulanıyorum cok güzel :KK53:

Maşallah güzel günlerde kullan inşallah :KK34:

Laf aramızda bende o satıcıdan aldım :KK17:

Çok tatlıymış bende çok beğendim canım güle güle kullann:KK16:

son çeyizler öncelikle geöen hafta migros züccaciye ürünlerinden çok bardak aldım ama ekleyemedim aldığım çok şey oldu

bu cici yastıktan 2 adet daha alıp dörtledim

Eki Görüntüle 942350

fantom süpürgeyi tavsiye ettiler arnicayı kullanmayacağım annişime verrim ve seyahat ütümüz bide runnerım çok önceden almıştım

foto bulamadım fantomun beyazını aldım süpürgeyi

Eki Görüntüle 942351 Eki Görüntüle 942352 Eki Görüntüle 942355

yanlış alıntı yaptımm :26::26:
:nazar:

maşallah canım ne kadar çok çeyizlerin hepside özenle seçilmiş ne kadar belli :KK16: sende benim gibi cupcake aşığısın heralde :KK9: herşeyine bayıldım hayırlı günlerde aşkla kullanman dileğiyle

Eki Görüntüle 957824

Allahımmm bu ne tatlılıktırrrrr :KK52: Çok şekerrr :KK17:

Ağız tadıyla sütler için inşallahhh :KK31: :KK16:

X