- 15 Kasım 2013
- 7.679
- 3.799
- 448
- Konu Sahibi MissGamzeli
hee ben sözlenmeyecem ya o yuzden o topiği bıraktım
Geri gelmek istersen almam
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hee ben sözlenmeyecem ya o yuzden o topiği bıraktım
Geri gelmek istersen almam
ayyy ben geri gelecek konuma geleyim de alırsın bence alırsın
şaka diyorum yavrum yaa, geçmişe bakınca o topiği göremedim de zatern buraya yazıp telefonuma format atma işine giriştim daha topiğe full konsantre gelmedim yani
Tamam nedenin geçerli affedebilirim sanırım
tam bir teknoloji özürtlüyüm yalnız, formatı becerebilmek için bile yarım saat uğraştım şimdi tek tek bütün programları yükleyecem falan, 5 gün uğraşırım
miraba hatun kişi açım ulen
İyi aksamlar hatunlar
hayırlııı olsun şekerimmm topiğinn yeni gördümm biii selam veriyim dedimm
kızzzllaaarrrrrr
Bende pek anlamam ama 1 günde yapmıştım çok sıkıcı ya ben sevmiyorum hiç o olayları Veriyorum arkadaşıma o hallediyor
Bende pek anlamam ama 1 günde yapmıştım çok sıkıcı ya ben sevmiyorum hiç o olayları Veriyorum arkadaşıma o hallediyor
Çok sıkıldımmm
ben tamire verecektim aslında direk de bu ara para durumları biraz sıkışık diye kendi kendime halletmeye çalışıyorum umarım başarırım da daha büyük sıkıntı olmaz sonra
neden kiiii:26:
canımmmm, hoşgeldinnnn
Ben yine geldim napıyosunuz bakalım
Yaparsın canım yaparsın uğraştırıyor biraz ama aslında kolay
Bilmem kii yapcak bişey yok bizimkiler de komşuya gitti çay içmeye yalnız canım sıkıldı evdee
Yalnızlık iyidir ya ben seviyorum evde yalnız kalmayı müzik dinlerim film izlerim falan sende yap birşeyler
hoşbulduk tatlımmm
hoşgeldinn
ben telefonuma format atmaya çalışıyorum, daha doğrusu attım sanırm da bütün programlar silindi onları geri yüklemey çalışıyorum
bu arada tabışmamıştık sanırım, ben nurdan, 1 hafta sonra 29 yaşım bitecek mimarım, geçici ikamet için ankarada bulunuyorum, yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum
çok sabırsızım filmin sonunu hep merak ederim başlayıp bıraktığım çok oldu :) anca yabancı dizi falan izlerim oda aklıma eserse :) kk da takılmayı seviyorum sohbet falan güzel oluyo :) eee sen napıyorsunn
Yalnızlık iyidir ya ben seviyorum evde yalnız kalmayı müzik dinlerim film izlerim falan sende yap birşeyler
Çok sıkıldımmm
Ben yine geldim napıyosunuz bakalım