• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gizem'li Muhabbet Topiği :)

Geri gelmek istersen almam:33:

ayyy ben geri gelecek konuma geleyim de alırsın bence alırsın :27::27:

şaka diyorum yavrum yaa, geçmişe bakınca o topiği göremedim de zatern buraya yazıp telefonuma format atma işine giriştim :37: daha topiğe full konsantre gelmedim yani :36:

ayyy ben geri gelecek konuma geleyim de alırsın bence alırsın :27::27:

şaka diyorum yavrum yaa, geçmişe bakınca o topiği göremedim de zatern buraya yazıp telefonuma format atma işine giriştim :37: daha topiğe full konsantre gelmedim yani :36:

Tamam nedenin geçerli affedebilirim sanırım :1::1::27::27:

tam bir teknoloji özürtlüyüm yalnız, formatı becerebilmek için bile yarım saat uğraştım :27: şimdi tek tek bütün programları yükleyecem falan, 5 gün uğraşırım :27:

Bende pek anlamam ama 1 günde yapmıştım çok sıkıcı ya ben sevmiyorum hiç o olayları:52::52: Veriyorum arkadaşıma o hallediyor :52:

Bende pek anlamam ama 1 günde yapmıştım çok sıkıcı ya ben sevmiyorum hiç o olayları:52::52: Veriyorum arkadaşıma o hallediyor :52:

ben tamire verecektim aslında direk de bu ara para durumları biraz sıkışık diye kendi kendime halletmeye çalışıyorum :17: umarım başarırım da daha büyük sıkıntı olmaz sonra :30:

canımmmm, hoşgeldinnnn :54::54:

hoşbulduk tatlımmm :16::16:

Ben yine geldim napıyosunuz bakalım :1:

hoşgeldinn :3::3:

ben telefonuma format atmaya çalışıyorum, daha doğrusu attım sanırm da bütün programlar silindi onları geri yüklemey çalışıyorum :ssz:

bu arada tabışmamıştık sanırım, ben nurdan, 1 hafta sonra 29 yaşım bitecek :33: mimarım, geçici ikamet için ankarada bulunuyorum, yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum :35::35:

Yalnızlık iyidir ya ben seviyorum evde yalnız kalmayı müzik dinlerim film izlerim falan sende yap birşeyler :31:

çok sabırsızım filmin sonunu hep merak ederim başlayıp bıraktığım çok oldu :) anca yabancı dizi falan izlerim oda aklıma eserse :) kk da takılmayı seviyorum sohbet falan güzel oluyo :) eee sen napıyorsunn :16:

hoşbulduk tatlımmm :16::16:

hoşgeldinn :3::3:

ben telefonuma format atmaya çalışıyorum, daha doğrusu attım sanırm da bütün programlar silindi onları geri yüklemey çalışıyorum :ssz:

bu arada tabışmamıştık sanırım, ben nurdan, 1 hafta sonra 29 yaşım bitecek :33: mimarım, geçici ikamet için ankarada bulunuyorum, yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum :35::35:

Kolay gelsin :21: bende Elif 18 yaşındayım sınava hazırlanıyorum İstanbuldayım :21: mimar çok güzel inşallah bende istediğim bölümü kazanırım bu sene :31:

çok sabırsızım filmin sonunu hep merak ederim başlayıp bıraktığım çok oldu :) anca yabancı dizi falan izlerim oda aklıma eserse :) kk da takılmayı seviyorum sohbet falan güzel oluyo :) eee sen napıyorsunn :16:

Bende kore dizisi izlerim :31: Şuan netten pasta tarifi bakıyorum ama gönlüme göre bulamadım bir türlü:1::1: Burasını bende seviyorum güzel insanlar var sohbetleri güzel bir çok derdimi burada unuttum:16:

Back