- 15 Kasım 2013
- 7.679
- 3.799
- 448
- Konu Sahibi MissGamzeli
hee ben sözlenmeyecem ya o yuzden o topiği bıraktım![]()
Geri gelmek istersen almam

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hee ben sözlenmeyecem ya o yuzden o topiği bıraktım![]()
Geri gelmek istersen almam![]()
ayyy ben geri gelecek konuma geleyim de alırsın bence alırsın
şaka diyorum yavrum yaa, geçmişe bakınca o topiği göremedim de zatern buraya yazıp telefonuma format atma işine giriştimdaha topiğe full konsantre gelmedim yani
![]()
Tamam nedenin geçerli affedebilirim sanırım![]()
tam bir teknoloji özürtlüyüm yalnız, formatı becerebilmek için bile yarım saat uğraştımşimdi tek tek bütün programları yükleyecem falan, 5 gün uğraşırım
![]()
miraba hatun kişiaçım ulen
![]()
İyi aksamlar hatunlar![]()
hayırlııı olsun şekerimmm topiğinn yeni gördümm biii selam veriyim dedimm![]()
kızzzllaaarrrrrr![]()
Bende pek anlamam ama 1 günde yapmıştım çok sıkıcı ya ben sevmiyorum hiç o olaylarıVeriyorum arkadaşıma o hallediyor
![]()
Bende pek anlamam ama 1 günde yapmıştım çok sıkıcı ya ben sevmiyorum hiç o olaylarıVeriyorum arkadaşıma o hallediyor
![]()
Çok sıkıldımmm![]()
ben tamire verecektim aslında direk de bu ara para durumları biraz sıkışık diye kendi kendime halletmeye çalışıyorumumarım başarırım da daha büyük sıkıntı olmaz sonra
![]()
neden kiiii:26:
canımmmm, hoşgeldinnnn![]()
Ben yine geldim napıyosunuz bakalım![]()
Yaparsın canım yaparsın uğraştırıyor biraz ama aslında kolay![]()
Bilmem kii yapcak bişey yok bizimkiler de komşuya gitti çay içmeye yalnız canım sıkıldı evdee![]()
Yalnızlık iyidir ya ben seviyorum evde yalnız kalmayı müzik dinlerim film izlerim falan sende yap birşeyler![]()
hoşbulduk tatlımmm
hoşgeldinn
ben telefonuma format atmaya çalışıyorum, daha doğrusu attım sanırm da bütün programlar silindi onları geri yüklemey çalışıyorum![]()
bu arada tabışmamıştık sanırım, ben nurdan, 1 hafta sonra 29 yaşım bitecekmimarım, geçici ikamet için ankarada bulunuyorum, yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum
![]()
çok sabırsızım filmin sonunu hep merak ederim başlayıp bıraktığım çok oldu :) anca yabancı dizi falan izlerim oda aklıma eserse :) kk da takılmayı seviyorum sohbet falan güzel oluyo :) eee sen napıyorsunn![]()
Yalnızlık iyidir ya ben seviyorum evde yalnız kalmayı müzik dinlerim film izlerim falan sende yap birşeyler![]()
Çok sıkıldımmm![]()
Ben yine geldim napıyosunuz bakalım![]()