• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gizem'li Muhabbet Topiği :)

:1::1::1:

psikolojiyi lisedeyken bi ara istemiştim, sonra ezberimin kötü oldugunu fark ettim ve vazgeçtim, mimar oldum :37:

Bilmiyorum ben çok istiyorum :1: sayısalım iyi olsa bende mimar olmak isterdim ama olmayınca olmuyor işte :44:

Bilmiyorum ben çok istiyorum :1: sayısalım iyi olsa bende mimar olmak isterdim ama olmayınca olmuyor işte :44:

yokk yaa mimar olunur mu hiiçç :30::30:

çok isteyerek geldm ama okulda okurken hep baba sözü dinleyip öğretmen olmadıgıma pişman oldum :31: yapardm da halbuki ben öğretmenligi niye inat ettiysem mimar olacam diye :26:

çok isteyerek geldm ama okulda okurken hep baba sözü dinleyip öğretmen olmadıgıma pişman oldum :31: yapardm da halbuki ben öğretmenligi niye inat ettiysem mimar olacam diye :26:

Neden ki? Mimarlık benim gözüme hep zevkli görünmüştür :1:

çarşıya çıktığında gidiyorum yanına bu hafta çıkmıyor :31:

hımmm, benimki yarın çıkıyor çarşıyaaa :31: kameradan da olsa göreceeeem :32::32::32:

öğretmen olsaydın da "isyaaaaeeeeeeeen" diye dolaşırdın hep :27::27::27:

okuması çok zevksiz yaaa :37: bide ben hep ofis işinde çalıştım şimdiye kadar, elinde bilgisayar otur çiz dur sıkılıyor insan :30: değişiklik lazım oluyor bazen :ssz:

Hiç yaşamadım bilmiyorum Allah kolaylık versin canım :32:

Back