- Konu Sahibi MissGamzeli
merhabaaaaaaaaaaa
Amin canım sağol.. Sen yine iyisin ben başka şehre gideceğim![]()
Mirabaa hatun

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhabaaaaaaaaaaa
Amin canım sağol.. Sen yine iyisin ben başka şehre gideceğim![]()
hihihi o da güzelben de kendimi 20 hissediyom zateeen![]()
hihihi o da güzelben büyük sen küçük hissediyorsun acaba yaşını kabullenen var mı?
![]()
Vaaaaar ben![]()
Ben kabulleneni pek görmemiştim siz kaç yaşındasınız?![]()
23 yaşındayım canım 20li yaşların ortalarındayım ya ondan kabullenmek kolay oluyor![]()
O da doğru ben 18 yaşındayım ama kendimi 20 lerimde gibi hissediyorum siz nerdensiniz?![]()
5 yaş var az gibi ama 18e geri dönmek için neler vermezdimBursadayım ben sen
![]()
Ben İstanbuldayım üniversite sınavına hazırlanıyorum sen okuyor musun? sen diyorum ama![]()
23 yaşındayım canım 20li yaşların ortalarındayım ya ondan kabullenmek kolay oluyor![]()
Ben canım cicim bile diyorum de tabiMuhasebe mezunuyum iş arıyorum bulamıyorum kısmetim kapalıymış öyle diyorlar
![]()
Bnde 23 um ama kendimi okdr büyük grmuyrm kiii
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
tamamAllah gönlüne göre versin tez zamanda bulursun umarım
![]()
amiiin aminnn inşallah.. Allah herkesin gönlüne göre versinSen hangi bölüm istiyorsun
![]()
Psikoloji ya da sosyoloji olursa çok iyi olurbugün de pek ders çalışmadım nasıl olacak bilmiyorum :18:
Allah yardımcın olsun iyice zorlaştırdılar üniversite sınavlarını ben kuzenimin sorularına bakmıştım da Türkçe de bir soru yarım sayfa sürüyordu![]()
öyle ya bu ülkede üniversite kazanmak ya da istediğin bölümü okumak zorsözelim çok iyi olmasına rağmen ygs de Türkçe den 10 yanlışım vardı
![]()
öyle valla hep bir zorlukBu ülkede herşey zor canımOkumak çalışmak hepsi zor sürekli bir çaba içindeyiz okuldan sonra da iş bulmak var gönlüne göre hep stres:26: