- 15 Kasım 2013
- 7.679
- 3.799
- 448
- Konu Sahibi MissGamzeli
öyle valla hep bir zorluk aslen Bursalı mısın?
Çerkezim ama çerkezlerle ilgili en ufak bir bilgim bile yok kütükte yazıyor sadece Ben Bursalıyım bana kalırsa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
öyle valla hep bir zorluk aslen Bursalı mısın?
Çerkezim ama çerkezlerle ilgili en ufak bir bilgim bile yok kütükte yazıyor sadece Ben Bursalıyım bana kalırsa
bende Rizeliyim doğma büyüme İstanbul
O zaman sen Rize ben Bursa
Evet öyle şimdi ben çıkıyorum gece tekrar girerim olursan konuşuruz
bennn geldimmmmm
sabahhh neşeli mutluydummm ama şuan moralim bozuk bütünn enerjim gittii
Aynen bende öyleyim çok canım yanıyor. Senin neyin var
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Benim de dostlarımı misafir ettiğim bi topiğim olsun istedim
Herkese merhabaa
Buyrun bu da açılış pastamız
Eki Görüntüle 1135366
bu akşam bir tanıdığın düğünü vardı kuaföre gittim güzel doğal bir şekilde saçlarımı makyajımı yaptırdım eve geldim sade güzel bir elbisemi giydim biri saçıma bir laf söyledi biri elbiseme laf söyledi bende sinirlendim saçımıda bozdum makyajımıda sildim gitmedim oturdummm ağlıyorummmm tümm hevesim gittii kendimii çokk ezikk hissediyorum şuann
Sen beğendiysen soruun yokk takma kafana keşke bozmasaydın gitseydin ne diye laf ettiler ki :26:
yokk o saça paramı verilirmiş hiç yapılmamış gibiymiş napimm gelin topuzumu yaptırım
yok elbisem kısaymış hiçde değildi millet dışarda bana gülermiş sanki plaja gidiyorum o kıyafetle
mezuniyetimde de böyle yapmışlardı topuklu ayakkabı aldım diye burnumdan getirmişlerdi onda da aynı olay olmuştu en güzel günüm berbattı
hiç bir zaman istediğim gibi yapamadım her şeyii hepp burnumdan geldiii heeppp
Hımmm anladım canımm senin kendi tarzın kendi düşüncelerin var kafana çok takma bence
takmıyım diyorum ama olmuyor işte en güzel anlarım hep kötü oluyor
kızzzllaaarrrrrr
Bizim topikte yoksun bakıyorum da