- 7 Ocak 2016
- 10.292
- 49.603
-
- Konu Sahibi hanfendininbiri
Nasıl bi çocukluk geçirdin sen ya. Hiç mi saygı duymadı ailen sana.
Burada yazılanlara kırılacak kadar yıkık değilim kuşum sıkma canınıBak seni kırmak istemedim bok gibi bi şey yazmışım orda. Ama senin de bakış açın çok kötü.
Bunların kız whatsapp grubu var yancısız gezmez bunlar. Benden duymuş olmasınlarda birbirilerinden korktuklarından konu açacak olurlarsa engel koyuyorlar birbirlerine@Otrera Nerede benle ilgili olumsuz bir yorum var hemen like atıyorsun. Senin derdin ne? Sana ne zaman dert oldum onu yakalayamadım
İlan etmek istemiş belki eder ya sana ne. Off gece gece yapıştın insana ya.Hayır yapsın, o zihniyette bir aileye yansıtmasın. Bunu anlamak neden bu kadar zor. Bakın ben mini etek giyiniyorum hepiniz görün heyooo altına da çizme çektim diye ilan etmenin anlamı yok diyorum.
Arabistanda yaşamasak da bu ülkenin bazı bölgelerinde bu kafa hala mevcut maalesef, beğenseniz de beğenmeseniz deSadece giyime göre insanın adı fahişeye çıkıyorsa toplum olarak biz bitmişiz demektir. Ki aileniz sizi bildikten sonra eşin dostun ne söylediğinin çok da bir önemi yok diye düşünüyorum. Ama fikirlerinize saygı duyuyorum tabi ki.
Seni görmezden geliyorum haberin olsun.Burada yazılanlara kırılacak kadar yıkık değilim kuşum sıkma canını
AhahahahahBunların kız whatsapp grubu var yancısız gezmez bunlar. Benden duymuş olmasınlarda birbirilerinden korktuklarından konu açacak olurlarsa engel koyuyorlar birbirlerine
Konu sahibinin 2 senin 28 mesajın var konuda ben yapıştım evetİlan etmek istemiş belki eder ya sana ne. Off gece gece yapıştın insana ya.
El bebek gül bebek büyümüş merak etmeMesajınızı şikayet ettim bilginiz olsun. Hiç kimseyi böyle bir üslupla belden aşağı vurmak gibi bir hakkınız yok. Konuda konu sahibinden çok sizin mesajlarınız var. Dilerseniz kendinize konu açın daha rahat edersiniz
Aynen tayfasını ben kendini çoktan görmezden geldim.Seni görmezden geliyorum haberin olsun.
İstediğim kadar yazarım sana mı yazıyorum. Sana yazmadığım şeylere gelip tek tek cevap yazdın. Sana yazmadım diyorım hıhı tabi bilmem ne saçma sapan triplerdesin yapıştın resmen. Düş yakamadan.Konu sahibinin 2 senin 28 mesajın var konuda ben yapıştım evet
ZemheriPoyraz çok güzel bir noktaya değinmiş, o ilanı neden memleketinde yapmamış acaba?
Neden konu sahibi çok kötü bir şey yapmış gibi lanse ediyorsunuz peki? Eğer kendini evden ayrıldıktan sonra daha iyi hissedip giymişse yanlış bunun neresinde merak ettim. Sonuçta hiçbir kadın kıyafet konusunda kısıtlanmak istemez. Önemli olan da bundan sonra aldığı kararın arkasında durması değil mi?Yok ben kızıma istediğini giydiririm konu sahibi gibi evden ayrılınca yapamadıklarını yapmaya çalışmasın diye. Lakin kızım yok
ama o zaman sokakta bir tanıyan görür diye sokağa da çıkmaması lazım. kıyafet kendini ifade etmek için bir araç. sosyal medya bir alan. ayrıca, başkalarına göstermek için değil de sırf kendisi için paylaşım da yapabilir.Hayır yapsın, o zihniyette bir aileye yansıtmasın. Bunu anlamak neden bu kadar zor. Bakın ben mini etek giyiniyorum hepiniz görün heyooo altına da çizme çektim diye ilan etmenin anlamı yok diyorum.
El bebek gül bebek büyümüş merak etmeistersem konu açarım senin onayının hükmü yok bu arada.
Elbette öyle ama bunu değiştirmek tamamen bizim elimizde diye düşünüyorum. O kafaları umursamadan yaşasak aslında böyle sorunlar hiç olmayacak.Arabistanda yaşamasak da bu ülkenin bazı bölgelerinde bu kafa hala mevcut maalesef, beğenseniz de beğenmeseniz de
Anlamadığınız nokta şu; ilk mesajımda da söyledim konu sahibini anlıyorum. Ama elindeki aile bu, ailenin zihniyetini değiştiremeyecek. Ne gerek var onları üzmeye, kırmaya, endişelendirmeye?Neden konu sahibi çok kötü bir şey yapmış gibi lanse ediyorsunuz peki? Eğer kendini evden ayrıldıktan sonra daha iyi hissedip giymişse yanlış bunun neresinde merak ettim. Sonuçta hiçbir kadın kıyafet konusunda kısıtlanmak istemez. Önemli olan da bundan sonra aldığı kararın arkasında durması değil mi?
Bazı üyelere bakın hiç kendi konusu yoktur konusu olan yorumlara asla olumlu birşey yazarak konuya girmezler. Kadın iş kuracağım der çok para gerekir karşılayamazsı hiç girme derler, aynı üye bu kez ev hanımı kadın boşanmak istediğinde git çalış ayakları üzerinde dur der. Kadına eşin gelmeden eşyalarını topla evden git derler kadın evden gider adam oralı olmaz geri nasıl dönerim konusu açar ayol biz hemen mi git dedik derler. Kadının eşinin cinsel problemleri vardır boşan derler. Oysa ki başka bi yerde kendi eşi de aynı problemi yaşamış tedavisi için çabaladığını çok şükür çözdük diye ifade eder. Ve bunlar grup halindeler benim bildiğim 2 farklı grup var asla yalnız gelmezler şu konuya koşun diye haber verirler. Kocalarını överler düğünde takı isteyeni gömerler. Neler neler biraz takılırsan görürsün zaten.
Bunları kendi çocuklarımızla kıralım bence, ailelerimizi bununla mücadele etmek zorunda bırakmayalımElbette öyle ama bunu değiştirmek tamamen bizim elimizde diye düşünüyorum. O kafaları umursamadan yaşasak aslında böyle sorunlar hiç olmayacak.