Giyim kıyafet konusunda ailemle sorun yaşıyorum

Yoo ben merak etmiyorum, siz merak ediyordunuz cevabınızı almışsınız. Ben zaten benden onay alın demedim ‘dilerseniz kendinize konu açın’ dedim, öneride bulundum yani. Şimdi bir öneride daha bulunayım sizin asabınız bozulmuş bir papatya çayı için iyi gelir. Ek olarak şunu da ekleyeyim bu bir görgü kuralıdır bu yaşa kadar öğrenememişsiniz ama şimdi benden öğrenin siz yazan insana sen denilmez.
Saygıdan bahsedene bak. Benden öğrenin ne demek ya SEN kimsin pardon? Herkes kendini bilir kişi ilan etti sitede. Peki birilerine "benden öğrenin " falan gibi yukardan bakan üslupla konuşmakta görgü kuralı mı? Yoksa senin görgün anca ona mı yetiyor.

Burada bir grubum bilem yok :KK43: kimse beni bir konuya çağırmıyor ben de insan mıyım ya :KK43: ama sizi aşırı mantıklı buluyorum. Istanbul'da üniversite okumaya gelen kızlarımız sahilde yüksek topukla tur atıyorlar. Ben şahsen çok takdir ediyorum kendilerini. Sahilde spor ayakkabı giyecek hali yok herhalde dimi ama. bence özgürlük böyle bisi yaneee.

Not: bu ara aşırı mutsuzum, dertlerim var. 🙃
Ben de grubum olduğunu hep diğer üyelerden öğreniyorum nedense 😂 kimlerse benim grubumdakiler özelden ulaşsınlar hemen

Bazı üyelere bakın hiç kendi konusu yoktur konusu olan yorumlara asla olumlu birşey yazarak konuya girmezler. Kadın iş kuracağım der çok para gerekir karşılayamazsı hiç girme derler, aynı üye bu kez ev hanımı kadın boşanmak istediğinde git çalış ayakları üzerinde dur der. Kadına eşin gelmeden eşyalarını topla evden git derler kadın evden gider adam oralı olmaz geri nasıl dönerim konusu açar ayol biz hemen mi git dedik derler. Kadının eşinin cinsel problemleri vardır boşan derler. Oysa ki başka bi yerde kendi eşi de aynı problemi yaşamış tedavisi için çabaladığını çok şükür çözdük diye ifade eder. Ve bunlar grup halindeler benim bildiğim 2 farklı grup var asla yalnız gelmezler şu konuya koşun diye haber verirler. Kocalarını överler düğünde takı isteyeni gömerler. Neler neler biraz takılırsan görürsün zaten.
Elhamdülillah kocam yok

Burada bir grubum bilem yok :KK43: kimse beni bir konuya çağırmıyor ben de insan mıyım ya :KK43: ama sizi aşırı mantıklı buluyorum. Istanbul'da üniversite okumaya gelen kızlarımız sahilde yüksek topukla tur atıyorlar. Ben şahsen çok takdir ediyorum kendilerini. Sahilde spor ayakkabı giyecek hali yok herhalde dimi ama. bence özgürlük böyle bisi yaneee.

Not: bu ara aşırı mutsuzum, dertlerim var. 🙃
Kimsenin ne giydiğine bir kere bile bakmadım valla. Ama sahilde kim ne giyor hepsine hakimsin maşallah. Evet çok mutsuzsun belliki. Başkalarının ne giydiği bu kadar umrunda.

Anlamadığınız nokta şu; ilk mesajımda da söyledim konu sahibini anlıyorum. Ama elindeki aile bu, ailenin zihniyetini değiştiremeyecek. Ne gerek var onları üzmeye, kırmaya, endişelendirmeye?
Ben de sizi anlıyorum. Kendinizce haklı da olabilirsiniz. Ama konu sahibinin ailesinin üzülme ve kırılma sebebi insanların ne diyeceğinden kaynaklanıyor. Ben empati yaptığımda ailemin sırf bu yüzden beni baskılaması çocukları olarak beni daha çok üzerdi sanırım. Bu nedenle konu sahibinin ailesinin istekleri çok da mantıklı gelmedi bana maalesef. İnsanların çenesi kapansın diye kendimizden taviz vermek bana çok mantıklı gelmiyor en azından. Önemli olan en başta kendimize değer vermek ve saygı göstermek. Ama herkes benim gibi düşünmek zorunda değil elbette. Fikirlerinize saygı duyuyorum.

RaskolnikovunSonyasi RaskolnikovunSonyasi kudra burada zayıf kalmış bak çetele tutmuş. Normalde en çok yorum onun olur hemde konu sahibine en faydasız yorumlar alakasız konunun başını okumaz cımbızla çeker kafada kurar.
Kadın yazdığım her şeyi ona yazmadığım halde tek tek listeleyip cevap yazmış. Sana yazmadım diyorum :KK70: tabi tabi diyor. Dünya benim etrafımda dönüyor kompleksi :KK70:

Not: bu ara aşırı mutsuzum, dertlerim va
Sahilde topukluyla gezilmez diye bir kural varsa diye gezmeyin bundan banane. Bende sizi çok mantıklı buldum hiç yapmadım ama biz mi grup yapalım. 🤣🤣🤣 Halay başı ay grup başı siz olun hatta ama burası ikinci bir kudra kaldırı mı bilmiyorum 🤔

Saygıdan bahsedene bak. Benden öğrenin ne demek ya SEN kimsin pardon? Herkes kendini bilir kişi ilan etti sitede. Peki birilerine "benden öğrenin " falan gibi yukardan bakan üslupla konuşmakta görgü kuralı mı? Yoksa senin görgün anca ona mı yetiyor.

Benden öğreninde bu kadar celallenecek ne var 😂 Bilmiyormuşsunuz işte ben öğretmiş olayım dedim ama işin aslı öyle değilmiş. Siz öğrenmek istemiyormuşsunuz ki hala daha devam ediyorsunuz. Benim görgüm herkese her şeye yeter merak etmeyin. Ne zaman mahalle ağzına geçiş yapacaksınız acaba diyordum neyse ki çok bekletmediniz

Ben de grubum olduğunu hep diğer üyelerden öğreniyorum nedense 😂 kimlerse benim grubumdakiler özelden ulaşsınlar hemen

2 kişi birbirini savunuyor ikisini de çok beğendim ben. Aşırı bir mantık, full mantik, sağa sola nasıl sataşırım, nasıl saldırırim mantığı. Böyle arkadaşlar oldukça biz ülke olarak çok iyi yerlere geleceğiz. Ben inanıyorum. Düşünüp saldırmak çok başka bisi çünkü. Bu gün de düşünmeyenler olarak utandık ne diyim :KK43:

Ben de sizi anlıyorum. Kendinizce haklı da olabilirsiniz. Ama konu sahibinin ailesinin üzülme ve kırılma sebebi insanların ne diyeceğinden kaynaklanıyor. Ben empati yaptığımda ailemin sırf bu yüzden beni baskılaması çocukları olarak beni daha çok üzerdi sanırım. Bu nedenle konu sahibinin ailesinin istekleri çok da mantıklı gelmedi bana maalesef. İnsanların çenesi kapansın diye kendimizden taviz vermek bana çok mantıklı gelmiyor en azından. Önemli olan en başta kendimize değer vermek ve saygı göstermek. Ama herkes benim gibi düşünmek zorunda değil elbette. Fikirlerinize saygı duyuyorum.
Aslında aile sırf çevreden ötürü tepki göstermiyor, günah falan da demişler. Kendileri de rahatsız oluyorlar, çevre de sıkıntı yaratıyor onlara. Kızı gönderdik İstanbul’a ama iyi etmedik mi acaba, başına bişey gelir mi, yanlış şeyler yapar mı diye korkuyorlar.

2 kişi birbirini savunuyor ikisini de çok beğendim ben. Aşırı bir mantık, full mantik, sağa sola nasıl sataşırım, nasıl saldırırim mantığı. Böyle arkadaşlar oldukça biz ülke olarak çok iyi yerlere geleceğiz. Ben inanıyorum. Düşünüp saldırmak çok başka bisi çünkü. Bu gün de düşünmeyenler olarak utandık ne diyim :KK43:
Grup kursunlar bence 😂😂

Benden öğreninde bu kadar celallenecek ne var 😂 Bilmiyormuşsunuz işte ben öğretmiş olayım dedim ama işin aslı öyle değilmiş. Siz öğrenmek istemiyormuşsunuz ki hala daha devam ediyorsunuz. Benim görgüm herkese her şeye yeter merak etmeyin. Ne zaman mahalle ağzına geçiş yapacaksınız acaba diyordum neyse ki çok bekletmediniz
Biliyorum canım. Adamına göre muameleyi biliyor musun sen. Karşındakinin seviyesine inmek vardır mesela benim şu an seninle konuşurken yaptığım şey. Sen yerine siz yazınca görgülü olduğunu zennediyorsun. Ama çirkefliğini siz kelimesi örtbas edemedi maalesef.

Elhamdülillah kocam yok
Yine de kurtulamazsın. Konu açarsan koca nasıl ve nerede bulunur yazarlar. Başını bağlarlar. Öyle bir niyetin yoksa sakın konu açma. Birden evli bulursun kendini. Sonra da sarma dolma yapmayan koca bulursan gerçi farketmez ne tür koca olduğu boşatırlar bunlar.🤣🤣🤣

Yine de kurtulamazsın. Konu açarsan koca nasıl ve nerede bulunur yazarlar. Başını bağlarlar. Öyle bir niyetin yoksa sakın konu açma. Birden evli bulursun kendini. Sonra da sarma dolma yapmayan koca bulursan gerçi farketmez ne tür koca olduğu boşatırlar bunlar.🤣🤣🤣
Geçen koca-çocuk konuları döndü gece rüyamda elimde bebek vardı korktum. Bide sen başlama kız 😂

Biliyorum canım. Adamına göre muameleyi biliyor musun sen. Karşındakinin seviyesine inmek vardır mesela benim şu an seninle konuşurken yaptığım şey. Sen yerine siz yazınca görgülü olduğunu zennediyorsun. Ama çirkefliğini siz kelimesi örtbas edemedi maalesef.

Nerden canınız oluyorum pardon? Ha siz ciddi ciddi benim seviyemin sizden aşağıda olduğunu ve inmek için böyle konuştuğunuzu düşünüyorsunuz? Hayır bir de inanıyorsunuz? Çirkeflikte elinize su dökemem ama ruh sağlığınızı iyi görmedim. Geciktirmeden psikolojik destek almanızı öneririm

Kurmuşlar sankim? Sayfalarca yazmışlar ama çok kayda değer bulmadiğim için okumadım yazdıklarını neyi savunuyorlar acep? Bence onlar da neyi savunduğunu unutmuş 🙄

Allah mutluluklarını daim etsin ne diyelim 🤣
Sarma mantı falan diyor biri. Ben mantı yemem sağlıksız 😂😂😂

O alıntıladığınız mesajda benim adım görünüyor ancak ben öyle bir mesaj atmadım. Çok ilginç nasıl oldu bu bilmiyorum ama bunun hakkında ilgileneceğim. Öncesinde sizinle bir diyaloğum bile olmamıştı.

X