- 19 Haziran 2012
- 30.176
- 38.362
- 598
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kendi tecrübeme dayanarak söylüyorum ki sakın gitme; çünkü değmez. Yorumlarda bir arkadaş da demiş ki : " ama ben bu kadar kolay yakıp yıkan biriyle olan ilişkiyi zaten uzun ömürlü görmem" demiş. Aslında o kadar doğru bir cümle ki..
Bazı insanlar evliliği masallardaki gibi sanıyor; her şeyin mükemmel olduğu, hiçbir sorunun olmayacağı, pembe bir dünya tasarlıyorlar kafalarında . Ama evlilik bu kadar kolay değildir; bir insan sorunlarla mücadele etmekten kaçınıyorsa, en ufak bir sorun karşısında hemen o ilişkiyi yakıp yıkıyor, seni gözden çıkarabiliyorsa o insandan uzak dur; çünkü bugün barışsanız bile yarın o kişi yine gidecektir, hatta nikah masasında bile yüzüstü bırakıp gidebilir. Böyle insanlara güvenip de yola çıkılmaz. Böyle bir insanla evlensen de o evliliğin sonu olmaz; çünkü adam sorunlarla mücadele etmekten kaçınıyor Bu örnekler çoğaltılabilir tabii, ama konu uzar gider :) Fakat şunu da söyleyebilirim ki, bu tip insanlar kimseyle anlaşamazlar, herkesi deneseler de o kafasında tasarladığı kişiyi bulamazlar; çünkü tasarladığı kişi gerçek dışıdır :) Ama asla dönüp de hata acaba bende mi diye de sormazlar, hem kendilerini yıpratırlar, hem de hayatından geçen onca kızları...
Son olarak da; Sevdiğin için mücadele etmek gerekir evet, ama sen yapacağını yapmışsın, kafanda soru işaretleri kalacak bir şey yok; çünkü mücadeleni vermişsin, gururunu ayaklar altına alıp defalarca yalvarmışsın, buna rağmen karşı taraf hala net ve keskin ise bu durumda "keşke şunu da yapsaydım" diyebileceğin hiçbir şey yok. Şunu da yine tecrübeme dayanarak söylüyorum ki; bir erkek bir dalı tutmadan diğerini bırakmaz. Genelleme yapmak elbette doğru olmaz ama en azından ben bunu yaşadım ve gördüm :) Toparlarsak eğer; her şey kader ve kısmet, üzme kendini umarım çabuk atlatırsın ve umarım her şey istediğin gibi olur :)
eğer ilişkinin bitmesinde suçlu bensem, suçumu kabulleniyorsam hiç durmam varsın reddetsin.
ben olsam gitmezdim ..
ilişkide koşan taraf neden sizsiniz?
Mesajini simdi gordum canim burdan cvp verebiliyorum ben de bjnu firsat olarak gorur giderdim ne biliyim sanki gitmezsem elimden gelen herseyi yapmadim gibi gelirdi
Neden gitmeyim ki seviyorsam istiyorsam mutlu olacağıma ve değeceğine inanıyorsam
Hiç bir şey tutamaz gitmemek için
İstemezse de yoluma bakardım hayat böyle ...
eğer evleneceğin kişi oysa gerçekten, yani buna inanıyor ve hissediyorsan git. zaten hatalısın , o yüzden gurur yapma aşkta gurur olmaz. bundan sonra da olmazsa kısmet dersin, nasip değilmiş dersin kabullenirsin.. ama bursaya gidip dene bence
Daha fazla uzatmayalım hattımı değiştirmek zorunda kalmak istemiyorum dese bile gidermiydin canım
Kuzumm ( Vslla kafam inanılmaz karışık. Herkesin de dediği gibi acaba sadece bahane mi arıyordu ayrılmak için bilemiyorum bende söyleyince bitirmiş olabilir mi (