• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gitsem mi Gitmesem mi? Acill önerilerinizi bekliyorum Kızlaaar !

Ben olsam gitmezdim,bu ilişki tek tarafın çabasıyla yürümez ite kaka yürüyen bir ilişkiden de hayır gelmez.

Sana karşı sevgisi olsaydı gurur kırıcı laflar söylemezdi,yarın öbür gün daha beterlerini söyleyebilir.

Kendi tecrübeme dayanarak söylüyorum ki sakın gitme; çünkü değmez. Yorumlarda bir arkadaş da demiş ki : " ama ben bu kadar kolay yakıp yıkan biriyle olan ilişkiyi zaten uzun ömürlü görmem" demiş. Aslında o kadar doğru bir cümle ki..

Bazı insanlar evliliği masallardaki gibi sanıyor; her şeyin mükemmel olduğu, hiçbir sorunun olmayacağı, pembe bir dünya tasarlıyorlar kafalarında . Ama evlilik bu kadar kolay değildir; bir insan sorunlarla mücadele etmekten kaçınıyorsa, en ufak bir sorun karşısında hemen o ilişkiyi yakıp yıkıyor, seni gözden çıkarabiliyorsa o insandan uzak dur; çünkü bugün barışsanız bile yarın o kişi yine gidecektir, hatta nikah masasında bile yüzüstü bırakıp gidebilir. Böyle insanlara güvenip de yola çıkılmaz. Böyle bir insanla evlensen de o evliliğin sonu olmaz; çünkü adam sorunlarla mücadele etmekten kaçınıyor Bu örnekler çoğaltılabilir tabii, ama konu uzar gider :) Fakat şunu da söyleyebilirim ki, bu tip insanlar kimseyle anlaşamazlar, herkesi deneseler de o kafasında tasarladığı kişiyi bulamazlar; çünkü tasarladığı kişi gerçek dışıdır :) Ama asla dönüp de hata acaba bende mi diye de sormazlar, hem kendilerini yıpratırlar, hem de hayatından geçen onca kızları...

Son olarak da; Sevdiğin için mücadele etmek gerekir evet, ama sen yapacağını yapmışsın, kafanda soru işaretleri kalacak bir şey yok; çünkü mücadeleni vermişsin, gururunu ayaklar altına alıp defalarca yalvarmışsın, buna rağmen karşı taraf hala net ve keskin ise bu durumda "keşke şunu da yapsaydım" diyebileceğin hiçbir şey yok. Şunu da yine tecrübeme dayanarak söylüyorum ki; bir erkek bir dalı tutmadan diğerini bırakmaz. Genelleme yapmak elbette doğru olmaz ama en azından ben bunu yaşadım ve gördüm :) Toparlarsak eğer; her şey kader ve kısmet, üzme kendini umarım çabuk atlatırsın ve umarım her şey istediğin gibi olur :)

Örnekler için çok teşekkür ederim. Aslında çok beyefendi biridir. Daha önce hiç kavga etmediğimiz için huyunun böyle olduğunu Bilmiyorkm. Sadece hep çok inatçı olduğunu biliyordum, her zaman söylerdi sanırım şimdide bana denk geldi :) Bi yanım git diyor diğer yanım hayır gitme diyor. Eğer gidersem Deyeceğini düşünüyorum, ama aklımda onlarca soru îşareti var. Hakkımızda hayırlısı :( Dediğiniz gibi elimden grleni yaptım aslında ama son birşey haricinde, oda gitmek ..

eğer ilişkinin bitmesinde suçlu bensem, suçumu kabulleniyorsam hiç durmam varsın reddetsin. :1:

Gitmeyi çok istiyorum fakat son attığı mesaj kızgınlıkla mı yoksa gerçekten de öyle mi düşünüyor kafamı karıştırıyor :( ben hiç kimse için bu kadar dil dökmemiştim. Artık gururumdan ödün vermeye başladığımı hissediyorum

eğer evleneceğin kişi oysa gerçekten, yani buna inanıyor ve hissediyorsan git. zaten hatalısın , o yüzden gurur yapma aşkta gurur olmaz. bundan sonra da olmazsa kısmet dersin, nasip değilmiş dersin kabullenirsin.. ama bursaya gidip dene bence

Mesajini simdi gordum canim burdan cvp verebiliyorum ben de bjnu firsat olarak gorur giderdim ne biliyim sanki gitmezsem elimden gelen herseyi yapmadim gibi gelirdi

Kuzumm :(( Vslla kafam inanılmaz karışık. Herkesin de dediği gibi acaba sadece bahane mi arıyordu ayrılmak için bilemiyorum bende söyleyince bitirmiş olabilir mi :((

Neden gitmeyim ki seviyorsam istiyorsam mutlu olacağıma ve değeceğine inanıyorsam
Hiç bir şey tutamaz gitmemek için
İstemezse de yoluma bakardım hayat böyle ...

Daha fazla uzatmayalım hattımı değiştirmek zorunda kalmak istemiyorum dese bile gidermiydin canım :(

eğer evleneceğin kişi oysa gerçekten, yani buna inanıyor ve hissediyorsan git. zaten hatalısın , o yüzden gurur yapma aşkta gurur olmaz. bundan sonra da olmazsa kısmet dersin, nasip değilmiş dersin kabullenirsin.. ama bursaya gidip dene bence

Canım o histen bahsettin ya şuan barışmanız adına tek bi umut yok fakat buna rağmen hep evleneceğim kişi oymuş gibi hissediyorum neden bilmiyorum ama öyle geliyor

Kuzum yaa, nasıl üzülmüşsün öyle. Bilmiyorum ama ben de tek tek okuma gereği duydum bütün kpnuyu, yorumları; ve iyi haber vereceğini hissettim sanki, rabbim en iyisini bilir ve hayırlısını verir. Allahım benim için en hayırlısını bana yakın et de ve içinden ilk ve en çok gelen hangisiyse onu yap. Düşünüp durma ayrıca erkekler cesareti severler, bana öyle geliyor ki arkadaşın sana güzel bir ders vermeye çalışıyor, aradığı bahaneyi bulmuş ve seni bitirmiş olsaydı asla aramazdı, işine gücüne bakardı ama bak bişeyleri bahane edip seninle iletişimde kalıyor. Git ve ağır oturaklı bi konuşma yap bakalım, bu son çabam artık seni zorlamicam, hayır dersen güzel güzel kırmadan kırılmadan vedalaşırız, yok devam dersen oturup konuşuruz sorunları ve birdaha yapmama niyetiyle olanların üstüne bi sünger çekip devam ederiz de.

bence hiç durma git sen zaten en kötüsünü kabullenmişsin bari içinde kalmasın acaba mı dememek için git yoksa hep aklında kalacak ayrıca ayrıldıktan sonra seninle konuşması şakalaşması falan da bi tuhaf arkasından o lafı demesi de yani tamamen kafa karıştırıcı belki de inadındandır bilemiyorum ama bir git gör konuş bakalım her şey asıl o zaman açıklığa kavuşacak ya inadından yaptı görünce yumuşayıp barışacak ya da seni tamamen silmiş bu belirsizlikle yaşayacağına öğren zaten kaybedecek bir şeyin kalmamış kuzum bence en mantıklısı bu:ssz:

Kesinlikle git bence, aklında kalır, gitmezsen hep acaba dersin. Üstelik sevgi için yapılan fedakarlıklar sonunda mutluluk ihtimali varsa önemli değildir. İnşallah barışırsınız en kısa zamanda...

:17: zaten barışsan bile seni 2 bilemidin 4 hafta sonra bırakır sevmiyorum diye o yüzden hiç uğraşma sen daha iyilerine layıksın.

Git de adam ülkesinide değiştirsin :9: Gencecik kızsın bir erkeğin peşinden haksız dahi olsan ! koşman hangi cesaretle bilmediğin bir şehre gitme onu bulma cesaretine sahip olman birde bunu destekleyenler trajikomik hepsi :20: Hadi o şehre gittin bende buradayım dedin istemiyorum sen bela mısın dese ne yapacaksın niye elinden geleni sonuna kadar yapmak ihtiyacı zaten yapmışsın adam daha nasıl istemiyorum desin kedi fare oyununa dönmüş oynuyo arada canı sıkılınca msj atıyo çalıyor ağzına bi parmak bal sonra yalvar babam yalvar artık erkekler kendini naza çeker oldu pirim vermeyin şunlara :47:

Daha fazla uzatmayalım hattımı değiştirmek zorunda kalmak istemiyorum dese bile gidermiydin canım :(

Evet arkadaşının lafını da baz alarak giderdim ben
Ne kaybedersin ki
En azından deyip deymeyeceğini anlarsın ona göre kendine bir yol çizersin

zaten kafasında bitirmiş gitmeyin bence sonra pişman olursunuz ayaklarına kadar gittim diye.

karşıdakinin de barışmaya gönlü olsaydı bu kadar katı duramazdı...
bence gitmeyin...
belki o pişman olur affetmedim diye.. bu daha rahatlık verir size..

bence gitmee her hangi bir nedenle yakınına geliyor dimi...
gerçekten seni seviyorsa o iki saatlik yolu aşıp mutlaka gelir yanına:10:

gidince barışsanız bile eskisi gibi olmayacak bu sefer her tartışmanızda ilk adımı senden bekleyecek çünkü bu yaptığın çok büyük fedakarlık olacak.. büyük ihtimalle arkadaşına söylettirende o dur. gitme. şimdi naza çekiyodur ama eğer arkadaşının dediği gibiyse zaten barışcaksınız sen gitmesende.. gidersen bütün ipleri onun eline vermiş olursun sonra vay haline..

Kuzumm :(( Vslla kafam inanılmaz karışık. Herkesin de dediği gibi acaba sadece bahane mi arıyordu ayrılmak için bilemiyorum bende söyleyince bitirmiş olabilir mi :((

Canim dusunuyorum bir insan cok sevse bi inat ugruna sevdiginden vazgecer mi, sevdiginin ilk hatasinda boyle gider mi yasanilanlar hemen nasil unutulur hic olmamis gibi davranilir? Bu acidan bakilinca gercekten karamsar dusunuyorum, babasinin rahatsizligini bahane edip seninle ilgilenmedi ilk ayrilalim lafina da atladi gibi geliyor.. Cunku ortada affedilmeyecek cok onemli bir hata olmadigi icin sevgisini sorguluyor insan.. Yanina gitme konusunda da, ben sabirsiz bir insanimdir kendi acimdan dusundum biseylerin havada kalmasindan nefret ederim yuzyuze konusup netlestirmek icin giderdim dedim ama cok karisik bir durum canim kalbinden nasil geliyosa oyle davran en iyisi bu olacak sanirim Allah hakkinda ne hayirliysa kalbine onu ilham etsin...

Back