merhaba canımlar,
daha önce bi kaç konu açmıştım erkek arkadaşımla biranlık sinirle ayrıldım.haksız olan benim kendimi affettirmek için 3 haftadır çabalıyorum fakat o çok net bi şekilde kararının arkasında dur diyor ve barışmıyor.
Geçen haftaya kadar birer arkadaş gibi konuşuyorduk ara ara .. Ama konu ilişkimize gelince olmaz diyip kestirip atıyordu. Geçen hafta kalbimi kıracak bir kelime söyledi ve o günden beri bende ona yazmadım.bana özge lütfen uzatmayalım artık hattımı kapattırmak zorunda bırakma dedi şok oldum .. Bütün nişan hazırlıklarım yarım yamalak kaldı.bütün hevesiim içime oturdu .. 1 kez olsun kavga etmeyen bir çifttik şimdi bu şekilde ilişkimin bitmesini kabul edemem ..
-şimdi gel gelelim asıl mevzuya erkek arkadaşımla aramda 10 saatlik bir mesafe var, fakat şimdi onun bi arkadaşı söyledi iş nedeni ile bursa'ya geliyormuş.bursa bize 2 saat falan, ve çok ısrar etti git ve gönlünü al o ilkkez bi kızla evlilik planları yaptı vs diye. Aklımda dönüp duran onca soru işaretleri var. Sizce gitmeli miyim? Yardımlarınızı bekliyorum lütfen ..
keşke dememek için git bence..ne kaybedersin..için rahat olur en azından..herşeyi yaptım dersin..zaten dönmezse tam olarak, gitti der ona göre yaşarsın..süphe duymadan yani..