Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben olsam giderdim. madem ki seviyorum ve kendimde de hata görüyorum.. kaybedecek bir şey yok sonradan acaba gitse miydim yüz yüze görüşünce tatlıya bağlardık diye düşünüp üzülürsün. Ama gidip de karşılık göremezsen sonra kendine kızma ayağına kadar gittim de ne oldu keşke gitmeseydim diye. Yalnız ufak bir tavsiye. Hakaret vb. ettiyse sana, asla alttan alma sonradan başa çıkamazsın. Dilerim senin için en hayırlısı olur:)
Bilmiyorum canım .. Suçlu benim diye çabaladım. Arkadaş gibi gayet güzel şakalaştık mesajlaştık falan fakat konu ilişkimize gelince hemen suratı düşüyor ..
Canımm iyi dileklerin için çok teşekkür ederim .. Hakaret falan asla olmadı. Neredeyse 1 ay olacak beni incitecek birşey asla söylemedi. Sadece son konuşmamızda hattımı değiştirmek zorunda bırakma demesi beni çok üzdü ve o günden beride asla yazmadım zaten. Ardından bi mesaj attı ama cevap dahi vermedim. Gitmek şuanda ağır basıyor gibi.Şuan zaten en kötü ihtimali yaşıyorum, 0 umut .. O yüzden gitsem ve hala barışmazsak hayal kırıklığı çokta olmaz ..
İlişkimizin bitme sebebi Babası çok rahatsızdı o öyle bir durumdayken benimle ilgilenmiyorsun diyip ayrıldım canım .. suç tamami ile benim yani ..
İlişkimizde ki sorunları arkadaşları ile paylaşmayı sevmeyen bi tip. Hala kimse neden ayrıldığımızı bilmez mesela. Mayısta Nişan yapacaktık pat diye ayrıldık herkez şaşırdı zaten. Hem tek bi kavgamız dahi olmamıştır o kadar iyi anlaşırdık
Merhaba Canımlar,
Daha önce bi kaç konu açmıştım erkek arkadaşımla biranlık sinirle ayrıldım.Haksız olan benim kendimi affettirmek için 3 haftadır çabalıyorum fakat o çok net bi şekilde kararının arkasında dur diyor ve barışmıyor.
Geçen haftaya kadar birer arkadaş gibi konuşuyorduk ara ara .. ama konu ilişkimize gelince olmaz diyip kestirip atıyordu. Geçen hafta kalbimi kıracak bir kelime söyledi ve o günden beri bende ona yazmadım.Bana Özge lütfen uzatmayalım artık hattımı kapattırmak zorunda bırakma dedi şok oldum .. Bütün nişan hazırlıklarım yarım yamalak kaldı.Bütün Hevesiim içime oturdu .. 1 Kez olsun kavga etmeyen bir çifttik şimdi bu şekilde ilişkimin bitmesini kabul edemem ..
-Şimdi gel gelelim asıl mevzuya Erkek arkadaşımla aramda 10 saatlik bir mesafe var, fakat şimdi onun bi arkadaşı söyledi iş nedeni ile Bursa'ya geliyormuş.Bursa bize 2 saat falan, ve çok ısrar etti git ve gönlünü al o ilkkez bi kızla evlilik planları yaptı vs diye. Aklımda dönüp duran onca soru işaretleri var. Sizce gitmeli miyim? Yardımlarınızı bekliyorum lütfen ..
hepimiz hata yapabiliyoruz sevdiklerimize karşı, seven insan bu kadar katı olamaz zannımca. üstüne düşerek daha da şımartıyosun olacağı varsa da olmıycak bu saatten sonra, lütfen bi nefes al akışına bırak, nefret ettirme kendinden
Arkadaşım hatalı olan sen, kırılan oysa bence gitmelisin. Git ve gönlünü al derim ben.
sorun neydi diye öğrenmek için eski konunuza baktım ilişkiniz 2 aylık bir ilişkiymiş.. Ne kadar zamandır tanışıp 10 saatlik mesafede ve 2 ayda ne kadar görüşüp nişan yapma kararı aldınız bilmiyorum ama bence kendinizi üzmeyin.. bu kadar ısrarla istemiyorsa altında başka birşey olabilir.. bir de yaşlarınızı merak ettim :44:
Merhaba Canımlar,
Daha önce bi kaç konu açmıştım erkek arkadaşımla biranlık sinirle ayrıldım.Haksız olan benim kendimi affettirmek için 3 haftadır çabalıyorum fakat o çok net bi şekilde kararının arkasında dur diyor ve barışmıyor.
Geçen haftaya kadar birer arkadaş gibi konuşuyorduk ara ara .. ama konu ilişkimize gelince olmaz diyip kestirip atıyordu. Geçen hafta kalbimi kıracak bir kelime söyledi ve o günden beri bende ona yazmadım.Bana Özge lütfen uzatmayalım artık hattımı kapattırmak zorunda bırakma dedi şok oldum .. Bütün nişan hazırlıklarım yarım yamalak kaldı.Bütün Hevesiim içime oturdu .. 1 Kez olsun kavga etmeyen bir çifttik şimdi bu şekilde ilişkimin bitmesini kabul edemem ..
-Şimdi gel gelelim asıl mevzuya Erkek arkadaşımla aramda 10 saatlik bir mesafe var, fakat şimdi onun bi arkadaşı söyledi iş nedeni ile Bursa'ya geliyormuş.Bursa bize 2 saat falan, ve çok ısrar etti git ve gönlünü al o ilkkez bi kızla evlilik planları yaptı vs diye. Aklımda dönüp duran onca soru işaretleri var. Sizce gitmeli miyim? Yardımlarınızı bekliyorum lütfen ..
Bende öyle düşünüyorum canım en azından evliliğe kadar uzanmış bi ilişkiyi yaşadığım adamın yüzüne karşı dilemem gereken bir özür olduğunu düşünüyorum
2 ay değil hanımefendi bu ay ile birlikte 7 ay oldu. Ben 22 o 28 yaşında.
O zaman herşeyi göze alıp git.
Ama çok beklentide olma olumlu da olabilir olumsuz da.
Ama ben yinede arkadaşını aracı yaptığını düşünüyorum. Belki de seni o kadar tersledikten sonra gurur yapıp geri dönememiştir arkadaşına anlatmıştır.
Ayrılan sensin ama şu an ki konum sanki o terketmiş gibi. Bu yüzden sonuç ne olursa olsun kabullenmelisin eğer gideceksen.
Bende öyle düşünüyorum canım en azından evliliğe kadar uzanmış bi ilişkiyi yaşadığım adamın yüzüne karşı dilemem gereken bir özür olduğunu düşünüyorum
ben 2 diye okudum kusuruma bakmayın öyleyse..
agresifleşmenize de luzüm yok..
Siz daha iyi tanırsınız ters tepmeyeceğine inanıyorsanız gidin..
Ben elimden geleni yaptım demek için git bence... Sonuçta sen onu seviyorsun ve anladığım kadarıyla o da boş değil sana karşı.Hassas bir anına denk gelmiş, falan filan olmuş, ayrılmışsınız.Bir kere git en azından şansını dene, olmuyorsa da herkes kendi yoluna bakar zaten...3 haftadır acı çekiyorsun, barışır mıyız barışmaz mıyız diye ümit edip duruyorsun.Bundan daha acı olamaz herhalde seni reddetmesi...Zaten hazırlıklısın bu duruma, çünkü sana söylenecek pek çok ayrılık cümlesini kurmuş...Umarım her şey düzelir, masalınıza kaldığınız yerden devam edersiniz...
senin hissettiğin nedir?öncelikle önemli olan bu.eğer onu gerçekten tekrar istiyorsan git.ya da bir şık daha var.ağzını ara.bursaya geliyorsan geliyim yüz yüze konuşalım desen naısl olur acaba??