- 5 Şubat 2010
- 680
- 111
- 323
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana da seni takip ediyor gibi geldi ne biliyim baskasi olma ihtimali dusuk her whatsup a girenin gonul iliskisi olacak degil ya, whatsup i da pek kullanmam senin onu gordugun gibi o da seni goruyor mu online oldugunu yani
canım bence gitmelisin.seni karşısında görmek onun için fedakarlık yaptığını görmek onu mutlu edecektir eminim.whatsapp a da sana bakmak için giriyordur eminim.
aynı senin yaptıgın gibi girip girip sana bakıyordur bence oda bir insan ve hemen nasıl birini bulsun futbol mu ki bu biri çıkınca hemen yedek oyuncuyu soksun hayatına...imkanı yok..diyelimki öyle birşey var flörtün ilk günleri olurdu bu yada yeni tasışmıştır günde birkere meraba naber falan ve böyle sıkca konuşulmaz ki başlarda...ki ,hiç imkan vermiyorum buna cok sacma birde hayatından yeni çıkan birinin boşlugunu doldurmak için elinde telefon arkadaslarına düşmüz olabilir birz aynı bizim yaptıgımız gibi
Sakin kimle konusuyosun hayatinda biri mi var yoksa gibi bir soru sorma sakin canim konusmak istiyosan da boyle bir soruyla degil..Ama canım 1 aydır ayrıyız doğru düzgün girmeyen adam son 2 gündür niye bu kadar çok merak edip girsin ki kendimi zor tutuyorum sormamak için
Sakin kimle konusuyosun hayatinda biri mi var yoksa gibi bir soru sorma sakin canim konusmak istiyosan da boyle bir soruyla degil..
Sonuç olarak kendi haline bırakmaya mı karar verdin canım
Hadi bakalım hayırlısı, ben umutluydum bu işten ama bakalım yarın ne gösterecek. İkiniz için de en hayırlısı neyse oolsun inşallah
Doğru bir yol.bi süre sessizce bekle.arama Msj atma.biraz o tutuşsun.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
gittiniz mi?neler oldu merak ettim
hiç sormayın utancımdan yazamadım
ne yaptınız neler odu
Tamamen bitirdim, daha görüşmeye bile gelmeden sinirimi bozdu bende gerek yok diyip onca yolu tekrar geri döndüm
Kimseye aldırış etmeden salya sümük ağladım saatlerce valla çok canım yandı
Allah belasini versin onun.