• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gitsem mi Gitmesem mi? Acill önerilerinizi bekliyorum Kızlaaar !

canım bence gitmelisin.seni karşısında görmek onun için fedakarlık yaptığını görmek onu mutlu edecektir eminim.whatsapp a da sana bakmak için giriyordur eminim.

Bana da seni takip ediyor gibi geldi ne biliyim baskasi olma ihtimali dusuk her whatsup a girenin gonul iliskisi olacak degil ya, whatsup i da pek kullanmam senin onu gordugun gibi o da seni goruyor mu online oldugunu yani

Evet bebeğim oda beni görebiliyor

canım bence gitmelisin.seni karşısında görmek onun için fedakarlık yaptığını görmek onu mutlu edecektir eminim.whatsapp a da sana bakmak için giriyordur eminim.

Ama canım 1 aydır ayrıyız doğru düzgün girmeyen adam son 2 gündür niye bu kadar çok merak edip girsin ki :( kendimi zor tutuyorum sormamak için :(

aynı senin yaptıgın gibi girip girip sana bakıyordur bence oda bir insan ve hemen nasıl birini bulsun futbol mu ki bu biri çıkınca hemen yedek oyuncuyu soksun hayatına...imkanı yok..diyelimki öyle birşey var flörtün ilk günleri olurdu bu yada yeni tasışmıştır günde birkere meraba naber falan ve böyle sıkca konuşulmaz ki başlarda...ki ,hiç imkan vermiyorum buna cok sacma :9: birde hayatından yeni çıkan birinin boşlugunu doldurmak için elinde telefon arkadaslarına düşmüz olabilir birz aynı bizim yaptıgımız gibi

Biz ilk tanıştığımız andan itibaren sık sık konuşmaya başlamıştık daha sevgili olmadan :( Bilmiyorum bi kız hisseder bende hissediyorum. Înan ki kendimi zor zaptediyorum. Eğer sorarsam ayrıyız yani mantıksız olur ve birbirimize olan saygımızda biter bunu biliyorum :( Zaten hemen birini bulacak karakterde biri ise hiçbirşeyi haketmiyordur . En yakın arkadaşının eşi ile konuşuyorum birşey olsa eşime muhakkak söyler ki ağzını da aradık hayatıma kimseyi almayı düşünmüyorum falan demiş ama Bilmşyorum yiyip bitirdim kendimi :(

Ama canım 1 aydır ayrıyız doğru düzgün girmeyen adam son 2 gündür niye bu kadar çok merak edip girsin ki :( kendimi zor tutuyorum sormamak için :(
Sakin kimle konusuyosun hayatinda biri mi var yoksa gibi bir soru sorma sakin canim konusmak istiyosan da boyle bir soruyla degil..

Sakin kimle konusuyosun hayatinda biri mi var yoksa gibi bir soru sorma sakin canim konusmak istiyosan da boyle bir soruyla degil..

Zaten böyle birşeyin düşüncesi bile berbat. Merak etme canım şimdilik biraz daha iyiyim tutuyorum kendimi. Öfkemi kontrol etmeyi bu sayede öğreniyorum :) Bugün bi programda tesadüfen denk geldim. Bazen Allah seni en çok istediklerinle sınarmış, sabırlı olmayı öğrenirsen selamete doğru gidermişsin sınandığın kişi ile .. :) bende bekliyorum sabırla aşkla

Sonuç olarak kendi haline bırakmaya mı karar verdin canım

Evet Güzelim aynen öyle .. 3 hafta sonra bende olan polarını göndereceğim. Sanki herşey bitmiş imajı vereceğim, fakat amaç farklı onun polarını kokusu var diye ben giyinmiştim şimdi onun kokusu gitti benim kokum sinmiş o öyle şeylerden çok etkilenir :) içinde hala sevgi kalmışsa duygulanır. Bende gönderdikten bi kaç gün sonra o yazmasa eğer gelip gelmediğini sorarım, konuyu uzatmaya çalışırsa konuşuruz, eğer öyle bi amacı yoksa bende oralı olmam. Hı bu arada dünden beri whatsapp s hiç girmiyorum normalde sık sık onlıne olurdum, biraz merak etsin :-)

Hadi bakalım hayırlısı, ben umutluydum bu işten ama bakalım yarın ne gösterecek. İkiniz için de en hayırlısı neyse oolsun inşallah

Hadi bakalım hayırlısı, ben umutluydum bu işten ama bakalım yarın ne gösterecek. İkiniz için de en hayırlısı neyse oolsun inşallah

Canım inanki aklımda onlarca soru işareti var. Hattımı değiştirmek zorunda kalmak istemiyorum diyen bi adamın ayağına kadar gitmek ne derece mantıklı bilemiyorum. Sinirle söylemiş olabilir ama gidersem kendimi gurursuz biri gibi hissedeceğim :( Kendime saygım yoksa başka birinin bana sygısıda asla olmaz. Hem en son mesajımda asla mesaj atmayacağımı söyledim, eğer yanına gidersem sözümde durmayan biri olduğumu düşünecek. Biraz üzerinden zaman geçmesini istiyorum. Yazmamakla aramamakla onu şaşırtmak istiyorum. Tamamen kaybettiğini düşünmesini istiyorum.

Hemencik Kızmayın kızlar şimdi bu yazıyı yazıp topuklayacağım, tırsıyorum tepkilerinizden ama Pazar Günü gideceğimmmmmmm :S

-Sizi seviyorum .. öpüldünüz :*

Back