• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gitsem mi Gitmesem mi? Acill önerilerinizi bekliyorum Kızlaaar !

Merhaba Canımlar,
Daha önce bi kaç konu açmıştım erkek arkadaşımla biranlık sinirle ayrıldım.Haksız olan benim kendimi affettirmek için 3 haftadır çabalıyorum fakat o çok net bi şekilde kararının arkasında dur diyor ve barışmıyor.
Geçen haftaya kadar birer arkadaş gibi konuşuyorduk ara ara .. ama konu ilişkimize gelince olmaz diyip kestirip atıyordu. Geçen hafta kalbimi kıracak bir kelime söyledi ve o günden beri bende ona yazmadım.Bana Özge lütfen uzatmayalım artık hattımı kapattırmak zorunda bırakma dedi şok oldum .. Bütün nişan hazırlıklarım yarım yamalak kaldı.Bütün Hevesiim içime oturdu .. 1 Kez olsun kavga etmeyen bir çifttik şimdi bu şekilde ilişkimin bitmesini kabul edemem ..

-Şimdi gel gelelim asıl mevzuya Erkek arkadaşımla aramda 10 saatlik bir mesafe var, fakat şimdi onun bi arkadaşı söyledi iş nedeni ile Bursa'ya geliyormuş.Bursa bize 2 saat falan, ve çok ısrar etti git ve gönlünü al o ilkkez bi kızla evlilik planları yaptı vs diye. Aklımda dönüp duran onca soru işaretleri var. Sizce gitmeli miyim? Yardımlarınızı bekliyorum lütfen ..

Benzeri olay yaşadım 7 ay önce. Ne tam hatalıydım ne tam suçsuzdum her ikimizinde hataları vardı ama özür dileyen taraf ben oldum. 3 hafta uğraştım en sonunda bende artık bırakmıştım ameliyat olduğunu duyup ayağına geçmiş olsuna gittim barıştık ama hiç bir şey eskisi gibi olmadı kendisini kaf dağında görmeye başladı şuanda tamamen bitti. Otur düşün gururunu kaybetmeye değer birisi mi diye.

Benzeri olay yaşadım 7 ay önce. Ne tam hatalıydım ne tam suçsuzdum her ikimizinde hataları vardı ama özür dileyen taraf ben oldum. 3 hafta uğraştım en sonunda bende artık bırakmıştım ameliyat olduğunu duyup ayağına geçmiş olsuna gittim barıştık ama hiç bir şey eskisi gibi olmadı kendisini kaf dağında görmeye başladı şuanda tamamen bitti. Otur düşün gururunu kaybetmeye değer birisi mi diye.

İşte en çok korktuğum bu .. Ya barıştıktan sonra eski büyümüz kalmazsa. Înan o zaman hiçbirşeyin anlamı kalmaz. Çünkü tek istediğim bana huzur veren o mükemmel ilişkim. Ayrıca kararımı verdim ben canım gitmeyeceğim. Ama bak senin ki de görünce yumuşamış of ya öyle bi ihtimal varsa barışırsak ve eskisi gibi kaldığımız yerden devam edersek .. :(

İşte en çok korktuğum bu .. Ya barıştıktan sonra eski büyümüz kalmazsa. Înan o zaman hiçbirşeyin anlamı kalmaz. Çünkü tek istediğim bana huzur veren o mükemmel ilişkim. Ayrıca kararımı verdim ben canım gitmeyeceğim. Ama bak senin ki de görünce yumuşamış of ya öyle bi ihtimal varsa barışırsak ve eskisi gibi kaldığımız yerden devam edersek .. :(

Evet yumuşadı bu sefer barışmayı teklif eden taraf o oldu ama o günden sonra hiç bir şey eskisi gibi olmadı. Tabi aynısı sizdede olacak diye bi kural yok. Dediğim gibi gururunu yok saymanı değecek biriyse dene şansını.

Evet yumuşadı bu sefer barışmayı teklif eden taraf o oldu ama o günden sonra hiç bir şey eskisi gibi olmadı. Tabi aynısı sizdede olacak diye bi kural yok. Dediğim gibi gururunu yok saymanı değecek biriyse dene şansını.

Aslında değecek kadar mükemmel bir insan ama ben gitmeyeceğim. Zamana bırakacağım .. Hakkımızda herşeyin hayırlısı olsub

Gitmemelisin.başka da bişey demiyorum

Yok canım gitmeyeceğim kararımı verdim. O ne kadar netse bende şuan o kadar netim. 1 ay olmuş farkında olmadan, zaten bi adam bu süre zarfında özlemediyse benim onun yanına hiç bilmediğim bi şehire kendimi affettirmeye gitmem büyük saçmalık olur.

Canım benim çok sağol :* hep fırsat buldukça bana destek olmaya çalışıyorsun iyi ki varsın. Ama ben elimden geleni yaptım bi inat uğruna o bitiriyor bu güzel ilişkiyi. Şimdi Bursa'da ve bizim farklı bi şehirde vakit geçirdiğimiz tek yer Bursadır, inşallah beraber el ele yürüdüğümüz sokaklardan geçince etkilenir insafa gelir :) gâvur inadı var ya

Senin askina kiyamadigimdan cok seviyorsun belli oluyor bu o yuzden baristik gibi bi haber bekliyorum, gercekten gavur inadi derler buna ama sevgi agir basmali nolursa olsun herseyde bir hayir vardir belki bu ayrilik iliskiyi saglamlastiracak zor bir surectir belki de ayrilmaniz hayirli olandir, bilemezsin bunu bu yuzden zamana birakmak en iyisi galiba bol bol dua et canim

Senin askina kiyamadigimdan cok seviyorsun belli oluyor bu o yuzden baristik gibi bi haber bekliyorum, gercekten gavur inadi derler buna ama sevgi agir basmali nolursa olsun herseyde bir hayir vardir belki bu ayrilik iliskiyi saglamlastiracak zor bir surectir belki de ayrilmaniz hayirli olandir, bilemezsin bunu bu yuzden zamana birakmak en iyisi galiba bol bol dua et canim

Belki de Rabbim ikimizi sınıyor bilemiyorum . Ama her şer de bi hayır var buna gerçekten inanıyorum. Rabbim herşeyin en hayırlı olanını bizlere versin inşallah

kendimi senin yerine koydum da gidip gitmemekten çok, bir insan bu kadar çok sevdiği birini nasıl en kötü zamanında üzer bununla da kalmayıp onu nasıl terkeder diye düşündüm. İnsan sevmediği birini bile böyle bir durumda yalnız bırakmaya gönlü elvermezken, severken nasıl böyle davranabildin bunu anlamayamadım. İnsanları tanımamıza yolaçan böyle durumlardır bence, arkadaşlılıkta da sevgililikte de, yaşadıklarıyla , olaylarla insan not verir karşısındakine. Ben de olsam açık konuşayım hayatımdan silerdim o insanı. Sen gitsen seni görse özlemle yumuşasa sarılsa barışsanız onun kafasında yine sorular olucak, kırgın kalıcak hep kalbi, yani uzun ömürlü olmaz bence.

Son düzenleme:
Valla gidersem Cumartesi gideceğim Balım ama dün arkadaşının eşi ile konuşmuşlar Beni böyle bi durumda bırakan birinin evlendikten sonra bırakmayacağı ne malum demiş .. Hayatımda bu saatten sonra kimseyi istemiyorum demiş. Bu konuşmadan sonra hala gitmek ne derece akıllı bi davranış olur ki kuzum :((( bütün cesaretimi kırıyor benim

Ne malum? O da bilmiyor işte, ikna et onu gerçekten istiyorsan ve çok seviyorsan. Ama işte dediğim gibi oturaklı bir sekilde

Kuzum 1 aydır aynen şöyle bi politika izliyor; arıyorum açmıyor sonra mesaj yazıyor öyle uzun uzun konuşuyoruz . Yani 1 aydır sesimi duymaya cesareti yok. Ben ona nice sordum bitti mi son mu diye hep evet diyor. Bitti ise niye gün içerisinde olan şeylerden konuluyor ediyor bilmiyorum çok garip gerçekten. Ama gitmeyeceğim yanına kesin kararım bu

Ozaman bidaha hicbisekilde arama mesaj atma bakalım napicak .....
Sen arayıp mesaj attıkça iyice ağırdan alicak
Oluruna birakman en dogrusu galiba...
Hakkınızda hayırlısı ....

Ozaman bidaha hicbisekilde arama mesaj atma bakalım napicak .....
Sen arayıp mesaj attıkça iyice ağırdan alicak
Oluruna birakman en dogrusu galiba...
Hakkınızda hayırlısı ....

Whatsapp a günde bi kez belkide hiç girmeyen çocuk, şimdi 2 saatte bir giriyor .. Düşünmeden edemiyorum acaba hayatında birimi var diye kendi kendimi yiyip durdum bugün :((

Ne malum? O da bilmiyor işte, ikna et onu gerçekten istiyorsan ve çok seviyorsan. Ama işte dediğim gibi oturaklı bir sekilde

Zamana bıraktım kuzum ya, biraz zaman geçsin artık kızgınlığı dinsin .. 1 ay sonra falan artık hiç birşey için geç olmazsa ararım .. Daha mantıklı bi şekilde düşünmeye başlar çünkü şuan hala kızgın. Ayrıca niye bilmiyorum ama hayatında biri var diye hissediyorum full whatsappta onlıne

Zamana bıraktım kuzum ya, biraz zaman geçsin artık kızgınlığı dinsin .. 1 ay sonra falan artık hiç birşey için geç olmazsa ararım .. Daha mantıklı bi şekilde düşünmeye başlar çünkü şuan hala kızgın. Ayrıca niye bilmiyorum ama hayatında biri var diye hissediyorum full whatsappta onlıne

oldu bu kadar çabuk mu hayatında biri olacak, belki sen yazmıyosun ya seni merak edyordur olabilir mi?

Peki bu kadar arkadaşındı arkadaşının eşiydi falan sana biyerlerden birileri ondan haberler getiriyoda bi kişi de bu çocuğun ağzını arayamıyor mu? Seviyo mu yoksa bitirdi mi falan

Peki bu kadar arkadaşındı arkadaşının eşiydi falan sana biyerlerden birileri ondan haberler getiriyoda bi kişi de bu çocuğun ağzını arayamıyor mu? Seviyo mu yoksa bitirdi mi falan

Arkadaşının eşi sevgi konusunu açmadı dedi ama bitirmiş sanırım olmaz falan demiş ona. Fakat kız kesinlikle inattan bunu yapıyor kaç yıllık arkadaşım onu tanıyorum dedi

oldu bu kadar çabuk mu hayatında biri olacak, belki sen yazmıyosun ya seni merak edyordur olabilir mi?

Arkadaşlarım sen whatsapp tan hiç çıkmıyorsun hayatında biri mi var goye diyorlar ama ben önceden de sık sık girerdim kuzum fakat bu çok nadir gidiyordu fakat 2 gündür çıkmıyor maşallah :(

Arkadaşlarım sen whatsapp tan hiç çıkmıyorsun hayatında biri mi var goye diyorlar ama ben önceden de sık sık girerdim kuzum fakat bu çok nadir gidiyordu fakat 2 gündür çıkmıyor maşallah :(
Bana da seni takip ediyor gibi geldi ne biliyim baskasi olma ihtimali dusuk her whatsup a girenin gonul iliskisi olacak degil ya, whatsup i da pek kullanmam senin onu gordugun gibi o da seni goruyor mu online oldugunu yani

Whatsapp a günde bi kez belkide hiç girmeyen çocuk, şimdi 2 saatte bir giriyor .. Düşünmeden edemiyorum acaba hayatında birimi var diye kendi kendimi yiyip durdum bugün :((

aynı senin yaptıgın gibi girip girip sana bakıyordur bence oda bir insan ve hemen nasıl birini bulsun futbol mu ki bu biri çıkınca hemen yedek oyuncuyu soksun hayatına...imkanı yok..diyelimki öyle birşey var flörtün ilk günleri olurdu bu yada yeni tasışmıştır günde birkere meraba naber falan ve böyle sıkca konuşulmaz ki başlarda...ki ,hiç imkan vermiyorum buna cok sacma :9: birde hayatından yeni çıkan birinin boşlugunu doldurmak için elinde telefon arkadaslarına düşmüz olabilir birz aynı bizim yaptıgımız gibi

Back