Gitmek mi kalmak mı?

Parada lazim hayatta. O zmn bu kisida bari orda gecirin mecburen demek kaliyor. Ama sonrasinda hemen bi hal caresine bakin. Ama esinizi yanliz birakmayin sizde gidin kesinlikle.
Eşi yalnız bırakmama konusunda benim gibi düşünenler de varmış demek. Diyordum acaba ben mi çok eş düşkünüyüm bir de eşim çok yardımcıdır bana elim ayağımdır çok zorlanırım onsuz da ama diğer yandan çocuğumu da düşününce içim daralıyor çıkamadım işin içinden öf

Madem büyük bi otel daha büyük odaları vardır. Oda farkını ödeyip büyük olana geçme şansınız yokmu? Üstelik kış sezonu öyle fahiş fiyat çıkaramazlar.
Maalesef en büyük odada kalıyoruz ama tek oda işte yani çocuk uyuduğu zaman odada çıt çıkaramıyoruz eşim için daha zor adam tüm gün çalışıyor geliyor ve ses çıkarmadan yatmak zorunda çünkü çocuğum uyuyor yada gidiyor kantinde oyun oynuyor arkadaşlarıyla bir konser falan olsa çocuğun yanında kalıyor ben gidiyorum konsere falan ama önemli olan çocuğum artık biz idare ederiz de çocuk burayı gördükten sonra orda kalmak ister mi tüm gün ne yaparız odada e uyuması için de enerjisini de atması lazım

O zaman eşiniz gitsin bir ay deneyin bakalım yalnız nasıl olacak. Baktınız olmuyor döner gidersiniz çözümsüz değil. Deneme k lazım.

Bemce eşiniz biran önce kendine türkiye de işe baksın derim.Ancak tabi maddi durumunuzu bilemiyorum kredi ödüyorum diyorsunuz.Bu durumda sizin yerinizde olsam bebeğim için fedakarlık yapıp kalırım.Eğer mümkünse ben eşimi ziyaret ederim aralıklarla.Tam etrafındaki dünyayı yeni keşfetmeye başlayan çocuğumu otel odasına kapatmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…