- 2 Temmuz 2015
- 3.973
- 3.452
- 36
-
- Konu Sahibi Pink_Women
bence siz alıngansınız size yapılamayan bir yoruma, konuyu okumadan dalmışsınız. burada alıngan olan benmiyimBence sizin kendinizi anlatmada sıkıntınız var. Buraya sadece sizinle dalga geçenler mi takılıyor? Ben kavga etmek için yorum yapmadım siz fazla alıngansınız.
hahh bizde kakara kikiri yapanlardan bahsediyoruz..Ben kakara kikiri yapanlardan bahsetmiyorum zaten. Aklı başında yorum yazanlar için güçlü kadın dedim ya hu. Neden boşanmak istemiyorsun, şiddet var hakaret var denildiğinde konu sahipleri agresifleşiyor. Sanki biz dövüp, küfrediyoruz. Beğenmediği yorumları alınca insanların gerçek kişiliği ortaya çıkıyor.
benim beğenmediğim yorumları eğer konumu okursanız oradaki hangileri olduğunu söylerim. ve bunlar gerçekten benim kişiliğimi ortaya koyuyor kimsenin acılarıyla dalga geçmeyeceğim olmamın.hahh bizde kakara kikiri yapanlardan bahsediyoruz..
yoksa yaşını başını almış çoluğu çocuğu olmuş bayanlar onlara vakit ayırmak yerine neden 7/24 burada onun bunun derdini konuşuyor.
Şu ilk yorumdan yola çıkarak yaptım ben yorumumu. Peki siz haklısınız ne diyeyim.bence siz alıngansınız size yapılamayan bir yoruma, konuyu okumadan dalmışsınız. burada alıngan olan benmiyim
konuyu okumadan yargılamamalısın. yinede teşekkür ederimŞu ilk yorumdan yola çıkarak yaptım ben yorumumu. Peki siz haklısınız ne diyeyim.
Nereye el sallıyoruz? Nicki mutsuz diye alan da babaannem zaten.bencede onlar çok mutsuzlar ama açık yürekli değiller benim kadar.. yoksa yaşını başını almış çoluğu çocuğu olmuş bayanlar onlara vakit ayırmak yerine neden 7/24 burada onun bunun derdini konuşuyor.
Okudum konunu arkadaşım. Ben kimseye hak verdim mi? Ya da seni yargıladım mı? O yorumun hoş olmadı dedim sadece.konuyu okumadan yargılamamalısın. yinede teşekkür ederim
güle güleeeNereye el sallıyoruz? Nicki mutsuz diye alan da babaannem zaten.
yarım saat önce memendeki kiste cevap ararken birden bu konu..ne diyelim hayırlısı be gülüm..gittiğin yerde mutlu ol bize yeterhahh bizde kakara kikiri yapanlardan bahsediyoruz..
evet yaa tamamen üyeliğim siliniyormu ki silsinler söylede bir zahmet ya
teşekkür ederim..
rica ederimteşekkür ederim..
sonuçta mune size daha az ceza verdiğine göre, benim üyleiğimin tamamının silinmesini isteyecek kadarda muhabbetinizin olduğunu düşünüyorumevet yaa tamamen üyeliğim siliniyormu ki silsinler söylede bir zahmet ya