gidiyorum..

Burada millet laf sokmayı, patavatsız konuşmayı, seni daha beter yaraladıklarını zannetmeyi marifet olarak görüp yardım ettiklerini sanıyorlar. Güya dik duruş sergiliyorlar:))Sen neden takılıyorsun böyle insanların laflarına. Burada çok yardımcı olan, seni yaralamadan, dalga geçmeden yardımcı olmaya çalışan da çok kişi var. Bir kaç kişi yüzünden ayrılman hata. Yine de sen bilirsin. Hoşça kal.
evet gerçekten öyle insanlarda olsun sağolsunlar özel mesajla yorumlarla yardımcı olan fakat insan hassas, üzgün olunca bide bu olanları kaldıramıyor.

Amann canım her yorumu ciddiye alma sende nedir sorunların bilmiyorum ama bence insanları fazla ciddiye alıp canını sıkmazsan herşey düzelecek

Aslında buradaki üyelerin yorumları evet bana da ağır gelse de bizim olayın içinde olduğumuzdan göremediklerimizi görüp yorum yapıyorlar, bence yorumları dikkate alın.İnanın sadece sizin iyiliğinizi istiyorlar.
ben gerçekten yürekten yapılmış yorumları ciddiye aldım zaten ve bunu yaşantıma geçirmeye çalışıyorum. ama alışamadım buraya..

Güçlü kadın, şiddet gördüğü, hakarete uğradı yerde ben boşanmak istemiyorum demeyen kadındır. Ne olursa olsun evliliğimi devam ettireceğim mantığı siliklik bence.

ben konuyu yazan bayan için güçlü demiyorum ki zaten
ama lütfen dalga geçip kakara kikiri yapan kadınları güçlü kadın ondan öyle yazıyor demeyin .
insanlar dertleşmeye geliyor bi yol gösterilsin diye geliyor iki kelime yazılsında moral olsun diye geliyor
evet pohpohlanma yeri değil ama bende hep dedim hep diyorum karşı gördüğünüz bişey varsa bile insanca güzelce söylesinler .. neyse ne desem boş böyle devam eder bu düzende

Aslında buradaki üyelerin yorumları evet bana da ağır gelse de bizim olayın içinde olduğumuzdan göremediklerimizi görüp yorum yapıyorlar, bence yorumları dikkate alın.İnanın sadece sizin iyiliğinizi istiyorlar.

kesınlıkle ıyılıgını ısteyen uyeler var fakat actıgı ve kılıtlendıgı konuyu okudunuz mu bılmıyorum ?
öyle supersonik uyeler var kı, neler yazmıslar... sinirimden o konusuna yazamamıstım...
o carlayan üyeler boyle bı konu acsalar, ve bız onlarınkı gıbı cevaplar versek siteyı basımıza yıkarlar.
konu sahıbıne bu yuzden hak verdim.
bence bu kadınlar evınde mutsuz , sevgı gormuyor onun hırsını şiddetını burda gıderıyorlar.
kadınlar nıye bu kadar agresıf :KK43:biyere yazmaya benımde ödüm kopuyor...

Yalnız konu sahibine destek veren üyeler genelde sorunlu evlilikleri olan ve boşan dediğimiz üyeler.
Hayat sizin buradan gidersiniz bizi unutursunuz olur biter ama sorunlarınızı nasıl unutursunuz orası muamma...

konu sahıbıne destek veren bı uye olarak cevap vermek ıstedım izninizle ...
kesınlıkle cok mutluyum cok sukur butun kadınların da cok mutlu olmasını ısterım...
ve konusa sahıbıne bosan demedım :) kımsede bana boşan demedı ..
konu sahıbının actıgı bı konuda yazılan yorumları ben gordum resmen ben sınırlendım arkadasım ya...
dusunsene bı derdım var yazıyorsun sana aynen soyle dıyorlar..
ee napalım yanı tekme mı ıstıyorsun ..
falan gıbı yorumlar gorunce şoka gırdım
dusunsenıze o yorumları yazan kısıler konu acsa...bız oyle yorum yapsak... vay bızım halımıze

kesınlıkle ıyılıgını ısteyen uyeler var fakat actıgı ve kılıtlendıgı konuyu okudunuz mu bılmıyorum ?
öyle supersonik uyeler var kı, neler yazmıslar... sinirimden o konusuna yazamamıstım...
o carlayan üyeler boyle bı konu acsalar, ve bız onlarınkı gıbı cevaplar versek siteyı basımıza yıkarlar.
konu sahıbıne bu yuzden hak verdim.
bence bu kadınlar evınde mutsuz , sevgı gormuyor onun hırsını şiddetını burda gıderıyorlar.
kadınlar nıye bu kadar agresıf :KK43:biyere yazmaya benımde ödüm kopuyor...
bencede onlar çok mutsuzlar ama açık yürekli değiller benim kadar.. yoksa yaşını başını almış çoluğu çocuğu olmuş bayanlar onlara vakit ayırmak yerine neden 7/24 burada onun bunun derdini konuşuyor.

konu sahıbıne destek veren bı uye olarak cevap vermek ıstedım izninizle ...
kesınlıkle cok mutluyum cok sukur butun kadınların da cok mutlu olmasını ısterım...
ve konusa sahıbıne bosan demedım :)
konu sahıbının actıgı bı konuda yazılan yorumları ben gordum resmen ben sınırlendım arkadasım ya...
dusunsene bı derdım var yazıyorsun sana aynen soyle dıyorlar..
ee napalım yanı tekme mı ıstıyorsun ..
falan gıbı yorumlar gorunce şoka gırdım
dusunsenıze o yorumları yazan kısıler konu acsa...bız oyle yorum yapsak... vay bızım halımıze
Sizi tanımıyorum mutlu olmanıza sevindim.
Evet konularda dalga geçenler oluyor o konuda haklısınız. Fakat ben bir konu açıldığında olumsuz yorumlara takılmak yerine olumlu yorumların dikkate alınması gerektiğini düşünüyorum. Bin bir türlü insan var burada hangisiyle uğraşacaksın?
Bir de şiddetli konular gerçekten çok sinir bozucu oluyor. Siz de az çok bilirsiniz şiddet gördüğü halde boşanmaya yanaşmayan kadınların konuları azımsanmayacak kadar fazla burada.

bencede onlar çok mutsuzlar ama açık yürekli değiller benim kadar.. yoksa yaşını başını almış çoluğu çocuğu olmuş bayanlar onlara vakit ayırmak yerine neden 7/24 burada onun bunun derdini konuşuyor.
Şimdi sizin yaptığınız hoş mu peki? Sizin gözünüzde buraya takılan herkes mutsuz öyle mi?

Şimdi sizin yaptığınız hoş mu peki? Sizin gözünüzde buraya takılan herkes mutsuz öyle mi?
siz neden üzerinize alındınız ki??? biz yorumlarıyla dalga geçen insanları kastettim. Allahım bu millette ne kavga potansiyeli var yaa konuyu okumadan dalmışsınız.

Sizi tanımıyorum mutlu olmanıza sevindim.
Evet konularda dalga geçenler oluyor o konuda haklısınız. Fakat ben bir konu açıldığında olumsuz yorumlara takılmak yerine olumlu yorumların dikkate alınması gerektiğini düşünüyorum. Bin bir türlü insan var burada hangisiyle uğraşacaksın?
Bir de şiddetli konular gerçekten çok sinir bozucu oluyor. Siz de az çok bilirsiniz şiddet gördüğü halde boşanmaya yanaşmayan kadınların konuları azımsanmayacak kadar fazla burada.

haklısınız kesınlıkle katılıyorum...
zaten sıddet goren , ruhu bedenı kalbı hasar gormus kadının ; hemcınslerı tarafından aşağılanması ...oyuzden o olumsuz yorumlara takılıyorlar bence cunku fazladan hassasıyet dönemı.
bu gercekten uzucu..
bizler buraya kafa dagıtmaya , bu kaygan ve parlak zemınde dert yanana akıl sorana yazıyoruz kendımızce,
bı curuk elma hepsını bozuyor...
surda guzel guzel geçınsek ne tatlı olurdu:)

ben konuyu yazan bayan için güçlü demiyorum ki zaten
ama lütfen dalga geçip kakara kikiri yapan kadınları güçlü kadın ondan öyle yazıyor demeyin .
insanlar dertleşmeye geliyor bi yol gösterilsin diye geliyor iki kelime yazılsında moral olsun diye geliyor
evet pohpohlanma yeri değil ama bende hep dedim hep diyorum karşı gördüğünüz bişey varsa bile insanca güzelce söylesinler .. neyse ne desem boş böyle devam eder bu düzende
Ben kakara kikiri yapanlardan bahsetmiyorum zaten. Aklı başında yorum yazanlar için güçlü kadın dedim ya hu. Neden boşanmak istemiyorsun, şiddet var hakaret var denildiğinde konu sahipleri agresifleşiyor. Sanki biz dövüp, küfrediyoruz. Beğenmediği yorumları alınca insanların gerçek kişiliği ortaya çıkıyor.

siz neden üzerinize alındınız ki??? biz yorumlarıyla dalga geçen insanları kastettim. Allahım bu millette ne kavga potansiyeli var yaa konuyu okumadan dalmışsınız.
Bence sizin kendinizi anlatmada sıkıntınız var. Buraya sadece sizinle dalga geçenler mi takılıyor? Ben kavga etmek için yorum yapmadım siz fazla alıngansınız.

X