gidiyorum..

ben de bi kere gitmiştim.
çok uzun yıllar önceydi, o zaman farklı bir nick'im vardı.
yine bdv de bir arzı endam etmekteydim.
ama o zaman açtığım her konuya (sevgilimle ilgiliydi) ayrıl diyodunuz siz sevgili üyeler.
neyse sizi dinlemedim :p (evlendim bu arada o sevgiliyle)
sonra size küstüm "verin topumu ben oynamıyorum yaaaa" dedim gittim.
ama bağımlılık mı yaptınız nedir, bi kaç sene sonra gene geldik işte.
şimdi boşan demiyosunuz çok şükür :KK70:
mutlumusunuz pekii?? açığınızı vermeyin buralarda direk boşan derler aman haa:)

bir tanıdığım var derdi olduğunda gelir anlatır bende ona eğrisini doğrusunu hatasını söylerim bak bundan dolayı böyle oldu üzülme ama bu huyunu değiştir falan derim uyarırım..sonra bana derki seninle derleşilmiyor neden biliyor musun ben ona duymak istediklerini söylemiyorum..tam tersine onun bile kendine söylemediklerini söylüyorum..ama yine gelir bana anlatır :)
gerçekler acıdır malesef bazen çok canımızı yaksada..
konuyu okumadan yorum yapmışsınız ama yinede teşekkür ederim..[/QUOTE]

okumadığım bir konuya cevap yazmam...

mutlumusunuz pekii?? açığınızı vermeyin buralarda direk boşan derler aman haa:)

evet yine olsa yine evlenirim.
ama arkadaşların haklılık payı vardı eşimin çok kötü bir hayatı vardı.
anlattığım kadarıyla değerlendiriyolar sonuçta.
bi de burda hiç güzel bişey olunca yazmıyoruz ki
hep sorunları yazıyoruz. ee dışarıdan bakınca da kötü görünüyor haliyle.

evet yine olsa yine evlenirim.
ama arkadaşların haklılık payı vardı eşimin çok kötü bir hayatı vardı.
anlattığım kadarıyla değerlendiriyolar sonuçta.
bi de burda hiç güzel bişey olunca yazmıyoruz ki
hep sorunları yazıyoruz. ee dışarıdan bakınca da kötü görünüyor haliyle.
çok şükür.. sevindim. evet tek taraflı ve acımızın verdiği hırsla yazıyoruz ve güzel şeylerin hepsini silerek

teşekkür ederim

rica ederim..ayrıca hani burada 2-3 kişi toplanıp sana boşanmayacaksan çek çileni yazan kişiler hakkında ileri geri konuşuyorsunuz ya gerçekten çok komik oluyor. Sana tavsiyem başkasının mutluluğunu ve mutsuzlugunu bırak kendi hayatına odaklan.bu seni bir yere götürmez kendin de biliyorsun ki mutsuz ve huzursuzsun ve bunun kaynağı buradaki kadınlar değil.

Sorunlar böyle çözülmez hic ilgisi olmayan kisilere atar yaparak yol alınmaz.

rica ederim..ayrıca hani burada 2-3 kişi toplanıp sana boşanmayacaksan çek çileni yazan kişiler hakkında ileri geri konuşuyorsunuz ya gerçekten çok komik oluyor. Sana tavsiyem başkasının mutluluğunu ve mutsuzlugunu bırak kendi hayatına odaklan.bu seni bir yere götürmez kendin de biliyorsun ki mutsuz ve huzursuzsun ve bunun kaynağı buradaki kadınlar değil.

tamam arkadaşım, tamam kadesacığım tamam. uzatmayalım. bence burada ki insanların hiç biride sıkıntısını başkaları kafasını dağıtsın dalga geçsin diye buradan paylaşmıyor. bunuda unutma emii

dalga geçen ve bunu destekleyen siz3,4 kişide inanın bundan daha fazla komik duruyordunuz

Bence siz biraz fazla alıngansınız. Ben de buraya konu açtığımda sakince öğüt verenler de oldu sertçe eleştirenler, hatta alaycı bir dille yazanlar da. En çok işe yarayan yorumlar da o sert ve alaycı olanlardı, silkinip kendime geldim, ben ne yapıyorum ya diye düşünmeye başladım ve kendim için en doğru kararı verdim. Şu anda o sert ve alaycı yorumlar yapanlar da forumdaki en sevdiğim üyeler. Fazla hassas ve kindar olmamak lazım, gerçek hayatta da böyle şeylerle karşılaşabilirsiniz; forumdan çekip gidersiniz ama hayat devam ediyor.

Bence siz biraz fazla alıngansınız. Ben de buraya konu açtığımda sakince öğüt verenler de oldu sertçe eleştirenler, hatta alaycı bir dille yazanlar da. En çok işe yarayan yorumlar da o sert ve alaycı olanlardı, silkinip kendime geldim, ben ne yapıyorum ya diye düşünmeye başladım ve kendim için en doğru kararı verdim. Şu anda o sert ve alaycı yorumlar yapanlar da forumdaki en sevdiğim üyeler. Fazla hassas ve kindar olmamak lazım, gerçek hayatta da böyle şeylerle karşılaşabilirsiniz; forumdan çekip gidersiniz ama hayat devam ediyor.
teşekkür ederim. ben ne olursa olsun alay geçilmesi taraftarı değilim..

dalga geçen ve bunu destekleyen siz3,4 kişide inanın bundan daha fazla komik duruyordunuz
Arkadaşım lütfen dalga geçtiğim msjimi bul çıkar hemen.

Ben dalga geçmeyi desteklemedim senin milletin konularina girip taciz etmene sinirlendim.

Neyse mutsuz Güle güle.

mutsuz26 burada kendini savunduğun ve çene yarıştırdığın gibi eşine davransaydın daha çok yol kat etmiş olurdun. Hem üniversitede öğretim üyesiyim diyorsun, hem eşim beni eziyor, dövüyor boşanmayı düşünmüyorum diyorsun ve bunu göze alamadığın için insanların komiğine gidiyor, hem de her şeyin üzerine sanki evde biz seni dövüyormuşuz gibi milletin konularına yapışıyorsun sırf üzmek için.
İlle boşanmak zorunda değilsin ama resti çekebilmen gerek, ne diyelim yani ye dayağını otur yerine yazınca dalga geçmek mi oluyor? Senin yazdığına karşı yapılacak en mantıklı yorum bu.

X